Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. július 11. 11:00 | Krajcsó Judit

PÁLYÁZAT

Gombold újra! Már nincs sok időd!

A Design Terminál Gombold újra! elnevezésű Közép-Európa öltözéktervező pályázatára idén már nyolc országból várják a fiatal tervezők jelentkezését . A leadási határidő augusztus 2.

A pályázathoz ebben az évben már nyolc ország csatlakozik: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Szerbia és Horvátország mellett Románia és Ukrajna tervezői is indulhatnak a megmérettetésen. A fődíj egy vállalkozásösztönző csomag, amelyet a legjobb magyar és a legjobb külföldi tervezőnek ítél meg a szakmai zsűri – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A legjobb magyar tervezőnek járó díjat Alma Vetlényi vehette át a Gombold újra! Divat a magyar döntőjén.

A legjobb magyar tervezőnek járó díjat Alma Vetlényi vehette át a Gombold újra! Divat a magyar döntőjén, 2016-ban  Kép: facebook

Az idei Gombold újra! pályázat tematikája a smart fashion, amely a technológiai újításokra és az innovatív megoldásokra fókuszál. Mint írják, a 3D nyomtatás, az intelligens textíliák és a mesterséges intelligencia elterjedésével nem csak a ruha és az ember kapcsolata, de a divattervező szerepe is megváltozhat, ezzel merőben új szemléletet hozva az eddig ismert rendszerbe és lehetőséget teremtve egy fenntarthatóbb világ létrehozására.

Meglepődsz! Mutatjuk, milyen 2017 esküvői divatja
Akár menyasszonyként, koszorúslányként vagy vendégként várod az esküvői szezont,biztosan örömmel fogod hallani, hogy az esküvői divatban végre igazán a természetesség dominál. A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket az ifjú feleség, modellből lett fotós, állított kamera elé. Nézzétek!

A jelentkezéseket a pályázat hivatalos oldalán kell feltölteni. A legjobb 15 közé jutott tervező október 15-én mutathatja be kollekcióját a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe kiemelt programpontjaként megvalósuló döntőn.
A Design Terminál szervezésében és a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe keretein belül létrejött pályázat célja, hogy a kreatív iparágak területén erősítse a regionális együttműködést, illetve nemzetközi bemutatkozási lehetőséget biztosítson a feltörekvő közép-európai tervezők számára – írták a tájékoztatóban.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!