Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 18. 11:00 | PP-Eletforma

SZARKALÁBAK: STOP!

Fényevő arc

Az időmúlásával senki sem védheti ki a szépen lassan megjelenő ráncokat. Előbb csak az apró szarkalábakkal, majd az egyre mélyülő barázdákkal kell megküzdenünk, amik kíméletlenül jelzik az idő múlását. Jó hír, hogy nem kell egyből plasztikai sebészhez fordulni, számos megoldás létezik a ráncok megelőzésére és halványítására.

Kozmetikai ágyon fekvő nő, fején egy hokis fejvédőjéhez hasonló, zöld-piros álarc, Kép: Aranyalma Szépségszalon

Fényterápia Kép: Aranyalma Szépségszalon

Így csökkentsük ráncainkat

Az öregedést természetesen nem állíthatjuk meg, de komoly plasztikai és kozmetikai beavatkozások nélkül, természetes módszerekkel is sokat tehetünk azért, hogy bőrünk fiatalosságát megőrizzük. Ha a bőr feszességének fenntartásáról, és a ráncok kialakulásának megelőzéséről, illetve a már meglévők csökkentéséről van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a bőr táplálása.

1. Alapos arctisztítás, radírozás, tonizálás

A nők legfontosabb alapszabálya, hogy a sminket és minden este alaposan mossuk le. Amennyiben nem használunk alapozót, akkor se bagatellizáljuk el az esti arctisztítást, hiszen a nap közben rárakódott kosz és pormennyiség eltömíti a pórusokat.  Minden nap szánjunk rá tíz percet.!

2. Hidratálás, arcpakolások

A bőrünket kívül-belül hidratáljuk. Naponta igyunk meg két liter szénsavmentes vizet, mert a bőrünknek is szüksége van „felfrissülésre”. Reggel és este használjunk napszaknak és bőrünknek megfelelő hidratáló krémet, és heti rendszerességgel tegyünk arcunkra bőrtípusunknak megfelelő pakolást.

3. Arctorna

A speciális arctorna hasonló hatást gyakorol az arc izmaira, mint a súlyemelés a testre. Számos gyakorlat áll rendelkezésre – az interneten megannyi tippet találhatunk – , napi tíz perc jó hatással van a ráncok kialakulásának megelőzésére.

Led
A Led-terápiás maszk-kezelés egy magasabb dimenzióba emeli a szépségápolást! A maszkon lévő Led chipek az elektromos áramot különböző frekvenciájú és színű fénnyé alakítják át, amelyek eltérő hatóerővel rendelkeznek. Tudj meg mindent a mesterkozmetikustól!

4. Polarizált fény

Válasszuk bármelyik módszert is, a fényterápia hatásos kiegészítője lehet mindegyiknek, ráadásul ehhez már az otthonunkban használható készüléket is beszerezhetünk, és mi magunk végezhetjük el a „kezelést”, amikor csak akarjuk, vagy amikor az időnk engedi. A már kapható legújabb polarizált fényterápiás készülékek már nem nagyobbak, mint egy táblagép.A polarizált fény a ráncok ellen is hatásos „fegyver” lehet, hiszen rendszeres alkalmazásával csökkenthetőek az öregedés jelei, így a ráncok megjelenése is késleltethető, a meglévőeket pedig halványíthatjuk, vagyis kordában tarthatjuk őket. A fényterápia nagy mértékben javítja és regenerálja a bőr szerkezetét, mindezt pedig mellékhatások nélkül.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!