Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 06. 17:00 | László Márta

TÁSKADIVAT

Cuki fityegő: az év hóbortja a bagpircing

Válassz egy egyszerű táskát, és ha elég ügyes vagy bármit csinálhatsz belőle! Ha elég csillogós, használd estére. Ha egy bőrpamacs, legyen délelőtti viselet, de egy rózsaszín kis pompon délután mindent  visz! Ahány bagpircing, ahogy ezt a kiegészítőt hívják, annyi öltözet! Légy kreatív!  

Először az északír származású J.W. Anderson tavaszi-nyári kollekciójában fedeztem fel az új divatelemet. A most 33 esztendős, igen tehetséges művész ma London egyik legismertebb tervezője.

Bag pirsing, J.W.Anderson kollekció, Kép: luisaviaroma sajtóanyag

Bag pirsing, J.W.Anderson kollekció, Kép: luisaviaroma sajtóanyag

Ezen a fekete-fehér elegáns táskán egy olyan fityegőt találsz, amit akár karkötőként is használhatsz. Vicces, hogy hirtelen egy malac orra jutott eszembe, amibe egy karikát fűztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bag pircing sportos táskán, J.W. Anderson kollekció, Kép: luisaviaroma sajtóanyag

Bag pircing sportos táskán, J.W. Anderson kollekció, Kép: luisaviaroma sajtóanyag

Ugyanezt a karikát látjuk a sportosabb változaton is. Mindkét fazon igen divatos idén. Színben is anyagban is igen változatosak a modellek, mert jöhet ugyanez például rózsaszínben, matt arany- vagy ezüst-fehérben, esetéleg kockás szövetben is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Táskadivat 2017, Manchester, 2017, Kép: László Márta

Táskadivat 2017, Manchester, 2017, Kép: László Márta

Hogy mennyire átvették a brit tervezők a divatot, mi sem bizonyítja jobban, mint egy nemrég Manchester legnagyobb bevásárlóközpontjában készített fotótm. Ebben az esetben apró lakatokat használt táskadísznek a tervező.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pomponok táskadísznek, Kép: MOM

Pomponos táskadísz, de már a magyar tervező alkotása, Kép: László Márta

Budapest sem maradt el! Ezeket a kis pomponokat a MOM-ban fényképeztem nemrég, amikor fiatal magyar tervezőkkel ismerkedhettek meg a látogatók a Designer Pop-Up! program keretében. A művész: Arnoczy Janka!

Ez is a karikagyűrűvel kezdődik
Egyre több pár szervezi tudatosan az esküvőjét, odafigyelve arra, hogy életük nagy napja ne terhelje környezetünket. A helyszín, az ételek, a dekoráció mellett az örök hűséget jelző karikagyűrű sem maradhat ki a sorból. Sokáig váratott magára, de végre elérkezett a pillanat, nálunk is lehet fairtrade forrásból származó gyűrűt kapni, majd 400 darabból választhatnak az etikus gyűrűt kedvelők.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!