Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. március 01. 19:00 | László Márta

INDUL AZ ÜDESÉG!

Borulj virágba – rózsaszínnel!

Hamarosan beköszönt a tavasz, amire már mindannyian nagyon vártunk. Végre le lehet tenni a vastag pulóvereket, csizmákat és télikabátokat. A fashiondays.hu stylistjai most tippeket adnak, hogyan készítheted fel ruhatáradat az átmeneti időszakra, hogy stílusosan várd az üde, tavaszi időt.

Rózsaszín öv, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

Az új szezont elsősorban új színvilág jelzi, idén a rózsaszín és a pink minden árnyalata nagy hangsúlyt kap majd! A 2017-es tavaszi szezon egyik főszereplője lesz az ún. „piszkos rózsaszín”, ami a rózsaszínnek egy tompább, barackosabb árnyalata. Remekül kombinálható kellemes natúr színekkel, világos farmerrel, sőt még pirossal is.

Rózsaszín táska, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

Tavasszal bátran virágba boríthatjuk ruhatárunkat, és hangsúlyozhatjuk nőiességünket ezzel a szuper romantikus mintával. Ha nem kedveled a virágmintás anyagokat, akkor pár apró, virágos kiegészítővel is könnyedén megjelenítheted mindennapi öltözékedben a romantikát.

Végre vége a csizmaszezonnak, és akár a magas, akár a lapos sarkú cipőket részesíted előnyben, számos lehetőség áll előtted. Válassz vidám színű, piros vagy kék lábbeliket és hozzáillő táskákat! Ezek a kiegészítők új életet lehelnek a tejesen semleges színű öltözékekbe is.

Virágos kabátka, Kép: fashiondays

Virágos kabátka, Kép: fashiondays

Ha elkezded fokozatosan behozni ruhatáradba a rózsaszín árnyalatait, egyre több világos színt használsz, vidám kiegészítőkkel és virágmintás darabokkal dobod fel öltözéked, megjelenésed is garantáltan azt fogja üzenni, hogy tárt karokkal várod a tavaszt.

Tavaszi zsongás Pécsett
Ismét fantasztikus virágözönnel várja a virágok szerelmeseit a pécsi Botanikus Kert! Bámulatos csodákkal köszönti a gyűjtemény a látogatókat. Ha igazi tavaszi színekre vágysz, vagy csak egy romantikus sétára szeretnéd vinni a kedvesed, keresd fel a baranyai parkot és az üvegházakat! Páratlan élményben lesz részed!
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!