Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2014. szeptember 15. 15:00 | PP-Eletforma

jön a hideg

Az új trend: egy jó meleg pokróc!

Ősszel nem nagyon vágyunk másra, mint hogy egy jó meleg pokrócba burkolózhassunk. Szerencsére idén ezt úgy tehetjük, hogy közben a legújabb divat szerint öltözködünk!

 

Normális halandóként az ember többnyire csak érdeklődésképpen nézegeti, hogy miket mutatnak be a neves tervezők a nemzetközi divatheteken. Persze az árak miatt a nagy tervezők darabjai a legtöbb ember számára elérhetetlenek, de nem csak emiatt nem követjük az összes trendet. Hanem azért, mert a tervezők – legalábbis úgy tűnik – nem azokra gondolnak, akik az utcára is szeretnének kilépni egy zimankós napon.

Most viszont feltűnt egy olyan trend, amit egyszerűen imádunk!

Tommy Hilfiger – Képek forrása:Pinterest

A legnagyobb tervezők – Tommy Hilfiger, a Burberry vagy Ralph Lauren – pokrócba burkolták a modelljeiket! Igen, nem tévedtünk, igazi, meleg, puha takarók, vagy legalábbis arra megtévesztően hasonlító textilek szolgálnak a ruhák alapanyagául.

Lehet elegáns vagy laza, alsó vagy felső, annyi bizonyos, hogy végre valami olyasmiben lehetünk divatosak, amiben meg sem fagyunk. A variációk száma pedig akkora, hogy biztosan mindenki talál a kedvére való divatos takaró alapú darabot. A klasszikus kockás mindenféle színben hódító, de van, ahol inkább szőnyegre emlékezetező, arabos, indiános vagy keleties minták kerültek a vastag, szövött anyagokra.

Burberry Prorsum

Valószínűleg pillanatok kérdése, hogy hasonló darabokat az elérhető árú üzletekben is találjuk, de a bátrabbak már most nekiláthatnak a kísérletezésnek! Egy poncsó vagy egy sál elkészítéséhez nem kell nagy varrótudás.

Azért a pokrócszoknyák elkészítését inkább bízzuk profikra! Ha nem jól választunk anyagot, vagy nem előnyösen helyezzük el a mintákat, jó pár pluszkilót varázsolhatunk magunkra. Ez meg ugye egyáltalán nem cél…

Egyébként idén ősszel nem ez lesz az egyetlen divatos minta! A vadállatok is előtörnek!

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!