Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. december 22. 18:00 | László Márta

ÜNNEPI ELEGANCIA

Aranyláz és szeszélyes tollak

Hol töltöd az ünnepeket és a szilvesztert? És mit veszel fel? Ezek azok a kérdések, amelyek ott motoszkálnak a fejedben. Hisz Te is csinos, elegáns szeretnél lenni. Karácsonykor visszafogottan, szilveszterkor picit frivolabban, kacérabban, hódítóbban szeretnél megjelenni. Most mutatunk néhány ötletet Rómából!

Nehéz eldönteni, hogy mit öltsünk magunkra ilyenkor. Persze, ha például Rómába utazol, ezeket a darabokat nyugodtan vidd magaddal, de még mielőtt felveszed, nézz tükörbe, és rögtön hasonlítsd össze az alkatod a modellével.

Reggeli Giovanninál

Reggeli Rómában, Kép: Luisaviaroma

Reggeli Rómában, Kép: Luisaviaroma

Ezt a reggelizős szettet pedig kizárólag a fiataloknak ajánlom. Persze bizonyos jegyeit megőrizve, mint például a katonás gombok vagy a jópofa sapka, az idősebbek is bátran felvehetik. Vess egy pillantást a csizmára is! Megéri!

Csillogás éjjel-nappal

Csillogj éjjel nappal, Kép: Luisaviaroma

Csillogj éjjel nappal, Kép: Luisaviaroma

Ennek a ruhának rém egyszerű a vonalvezetése, különlegessége az anyagában rejlik! Remekül illik hozzá ez a rendkívül divatos fülbevaló! És ez a csizma is vagány!

Szeszélyes tollak

Szeszélyes tollak és káprázatos díszítések, Kép: Luisaviaroma

Szeszélyes tollak és káprázatos díszítések, Kép: Luisaviaroma

 

A csipkék, tollak, fények jellemzik az idei karácsony, szilveszter, sőt a következő farsang divatját. Ebben az elegáns darabban minden benne van! Csak képzeld magad a modell helyébe!

Aranyláz

Aranyláz, avagy a féldrágakő az utolsó választás az ünnepekre, Kép: Lusiaviaroma

Aranyláz, avagy a féldrágakő az utolsó választás az ünnepekre, Kép: Lusiaviaroma

Az arany mindig bejön az ünnepekkor. Most ezt a lazán kötött, sokat sejtető, hálószerű ruhát ajánlom, amit meg kell tanulni viselni is! Kis féldrágakövekkel díszítette megálmodója büszke lehet rá! Ebben tényleg lehet ragyogni!

Mitől lesz egy nő igazi?
Sokszor hangzik el a kérdés: mit tesz egy nőt igazi nővé? Van, aki a viselkedésre, tartásra szavaz, míg mások egy csinos ruhában, esetleg egy magassarkúban és piros rúzsban látják a nőiességet. Mielőtt az utcára lépnénk, és tetőtől talpig végigmérjük magunkat a tükörben, talán ami a legjobban szemet szúr az az, hogy a táskánk mennyire passzol az öltözékünkhöz vagy a cipőnkhöz. Egy jól megválasztott táska rengeteget dobhat megjelenésünkön, nemcsak öltöztet, hanem kellőképp kifejezi stílusérzékünket.

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!