Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 11. 17:00 | PP-Eletforma

SZTÁRTITKOK

A szépség és a szívtipró

Június 17-én a gödöllői Grassalkovich Királyi Kastélyban rendezik meg a Nemzet Szépe szépségversenyt szinte napra pontosan 150 évvel azután, hogy megkoronázták Sissit, az utolsó magyar királynénkat. Az est házigazdái Némedi-Varga Tímea és férje, Gergely Róbert lesznek.

Gergely Róbert, Kép: wikimedia

Gergely Róbert, Kép: wikimedia

A házaspár számára nem újdonság, hogy együtt kell a színpadra állniuk. A színházban gyakran dolgoznak közösen és a tavalyi Nemzet Szépe versenyen is ők vezették a műsort.

Némedi-Varga Tímea elmondása szerint már az előző évben hangulatos, varázslatos volt a verseny, már ott is érződött, hogy valami elkezdődött. Ennek újabb pluszt ad a mostani helyszín.

– Gyermekkorom óta Sissi-rajongó vagyok, és remélem, hogy egy olyan versenyt láthatunk majd, ahol nemcsak a külsőségek, hanem a belső értékek is számítanak. Bízom benne, hogy a kastély ösztönző erővel hat a lányokra – mondta a színésznő.

A műsorvezetők tavaly egy közös beszélgetésen ismerkedhettek meg a szépségkirálynő-jelöltekkel, de idén megpróbálnak még több időt velük tölteni. Némedi-Varga Tímea jelen lesz a válogatón, ahol kiderül, melyik 13 szerencsés mutathatja meg magát a versenyen, és a döntősök felkészítő táborában is tiszteletét teszi. Szeretné lelkileg felkészíteni őket a megmérettetésre és kicsit közelebbről megismerni őket.

Nemzet Szépe verseny, Kép: Koncsek Ádám

Nemzet Szépe verseny, Kép: Koncsek Ádám

– A legfontosabb, hogy helyezéstől függetlenül örömmel a szívükben menjenek majd haza.

Mi van, ha összeáll egy divattervező és egy látszerész?
Mi lenne? Napszemüveg! Méghozza az idei nyár divatja! Herczeg Zoltán divattervező ugyanis már tudja, milyen napszemüveget hordasz 2017 forró napjaiban!

A feladatunk, hogy megmutassuk, nem úgy kezeljük őket, mint egy darab húst, és úgy működjünk együtt, mint egy család – tette hozzá.

A színésznőt egyáltalán nem zavarja, ha Gergely Róbertet körbeveszik a csinos lányok, sőt, ő lenne a legjobban megsértődve, ha nem tennék.

– Gyakran engem is körülállnak a férfiak, és ez így van rendjén. Robi egy sármos férfi, akit nem lehet birtokolni. Persze vannak határok, csak a jó ízlés keretein belül – mondta mosolyogva Némedi-Varga Tímea.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!