Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 28. 13:00 | Krajcsó Judit

ÉLMÉNYKÖZPONT

Katica Tanya: egy tökéletes hely Gyereknapra

Matyi vonat, hordójárat, telibe-találda, totyogó játszóház, bolyongó labirintus – mind jól hangzik, igaz? Van egy hely, ahol a rengeteg játékot úgy élvezheti együtt a család, hogy közben ökológiai lábnyomukat is csökkentik. Bizony, a Zselic szívében megbújó Katica Tanya rengeteg bel-és kültéri attrakciót, egyéni és közösségi programlehetőséget, többféle szállást kínál, ráadásul mindezt a fenntartható fejlődés égisze alatt.

A Katica Tanya Élményközpont a Somogy megyei Patcán, Kaposvártól csak néhány kilométerre fekszik. Tizenkét hektáron elterülő, vadregényes területével és számtalan játékával maga a paradicsom a természetbe vágyó családoknak. Van itt minden, ami a felhőtlen családi kikapcsolódást szolgálja: állatsimogató, hatalmas beltéri csúszdapark és játszóbirodalom, vízi járgányok, kültéri fánkos csúszdák, gokart, trambulinok, erdei drótkötélpálya, a hűsölni vágyókat pedig a mindenféle izgalmas eszközzel és szolgáltatással felszerelt vízipark várja. Egyetlen belépővel az attrakciók 95%-a igénybe vehető!

KaticaTanya

KaticaTanya

Együtt egymásért, együtt a környezetért

Az Élményközpontot egy házaspár alapította, akik elhatározták, hogy úgy próbálnak tenni a környezetért, hogy azzal másoknak is örömet szerezhessenek. Ez a misszió teljesült, hiszen a tanyát teljes egészében a fenntartható fejlődés elvei mentén alakították ki. Megújuló forrásból termelt energiát használnak, szelektíven gyűjtik a hulladékot és saját víztisztítót működtetnek. Mindezt olyan hatékonyan, hogy tavaly év végén elnyerték az Európai Unió Környezetvédelmi Díját, melyet olyan vállalkozások kapnak, akik sikeresen ötvözik a versenyképességet a környezetvédelmi szempontokkal.

KaticaTanyaIdeális program az egész családnak

Környezetvédelmi díjas helyszín

A Katica Tanya:

  1. Ideális program, hogy akár több napig aktívan együtt legyen a család!
  2. Osztálykirándulások és baráti találkozók tökéletes helyszíne!
  3. Egy balatoni nyaralás során is könnyen, gyorsan elérhető!
  4. Ha a Katicát választjuk, szórakozva védhetjük környezetünket!
  5. Itt minden nap izgalmas, változatos programok várnak!
KaticaTanya

Izgalmas programok az egész családnak

Indítsuk be együtt a nyarat!

A nyárvárás is izgalmasan alakul a tanyán. Május utolsó hétvégéjén gyermeknapi játékok és szabadtéri ügyességi versenyek várják az apróságokat. Lesz lufifújó verseny, rongybaba-készítés, pólófestés és akár viasz lenyomatot is készíthetsz a kezedről.
Igazi középkori világba csöppenhetnek azok, akik inkább a pünkösdi hosszú hétvégén látogatnának el a helyre, hiszen a tematikus hétvége keretében nem csak pünkösd királyát, királylányát választják meg, de az ifjú lovagok is sok programból szemezgethetnek: lesz kaloda-és deres próba, íjászat, vívás-oktatás, csatacsillag-és kelevézdobás, sőt még az is kiderül, hogy vajon mire is jó egy hajítógép. (képek: sajtóanyag)

Ők 2017 legszebb magyar gyerekei
Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőre, közülük választottak győzteseket.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!