Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 06. 19:00 | Krajcsó Judit

HORROR BULI

Így bulizott SpongyaBob Halloweenkor

Horror-vacsora, lufieső, jelmezverseny, táncterem és játszóház várta a Nickelodeon halloweeni nyereményjátékának nyerteseit a Millipop Mosolygyárban. A három szerencsés nyertes és legjobb barátaik hatalmas fehér limuzinnal gördülhettek be a halloweeni parti helyszínére, ahol egész este SpongyaBobbal, a világhírű tengeri szivaccsal bulizhattak.

Limuzinos városnézéssel nyitotta a péntek estét a Nickelodeon nyereményjátékának három szerencsés nyertese, akik legjobb barátaik kíséretében indulhattak útnak az év legkülönlegesebb Halloween partijára.

A nyertesek Kép:Nickelodeon

A nyertesek Kép:Nickelodeon

SpongyaBob a limuzinban gyerekpezsgővel várta a kis csapatot, a gyerekek a városnézésre még egy fő felnőtt kísérőt is hívhattak, viszont a buliba már felnőtteknek szigorúan tilos volt a belépés − ettől persze az egész csak még izgalmasabban alakult. A bulin horror-vacsora, lufieső, jelmezverseny, táncterem és játszóház várta őket.

Sokan a színpad előtt Kép: Nickelodeon

Sokan a színpad előtt Kép: Nickelodeon

A jelmezverseny résztvevői színes felvonulást is tartottak, és szebbnél szebb maskarában mutatták meg magukat. A szoros küzdelemből a Nickelodeon nyereményjátékának egyik nyertese került ki győztesen. Az ötletes Joker jelmez egyszerre dicséri a szülők és a gyerekek kreativitását, viselője pedig egy este alatt így két nyereményt is bezsebelhetett.

Joker jelmez volt a legnépszerűbb Kép: Nickelodeon

Joker jelmez volt a legnépszerűbb Kép: Nickelodeon

Az est legnépszerűbb sztárvendége természetesen SpongyaBob, a világhírű tengeri szivacs volt, aki a nyertesekkel együtt érkezett a partira, és hatalmasat bulizott a gyerekekkel.

A Nickelodeon nyertesei SpongyaBobbal Kép:Nickelodeon

A Nickelodeon nyertesei SpongyaBobbal Kép:Nickelodeon

A parti halloweeni hangulata pedig a Nickelodeonon folytatódik tovább!  Indul ugyanis a vadonatúj sorozat, a varázslatos BOSZI Akadémia,(október 30-tól minden hétköznap 20:20-tól a Nickelodeonon) melynek főhőse Andi, az első és egyetlen emberi Őrangyal, ráadásul ő a rejtélyes kiválasztott is. A nem mindennapi iskolában megtanulja, hogy ki a barát, ki az ellenség és ki az, aki még ennél is több lehet.

Breaking! Előkerült Holle anyó és a kis Vuk
A magyar gyermekek fele naponta találkozik élőszóban, leginkább fél órában elmesélt történetekkel. A mai rajzfilmek helyett az újra köztudatba kerülő diavetítő lehet a jó megoldás az élőszóbeli történetmesélés és a vizuális ingerek együttes jelenlétére a kicsik életében. Ismét előkerülnek a régi meseszereplők!

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!