Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 21. 13:00 | Krajcsó Judit

GYEREKTÁBOR

Egy családbarát munkahely, ahol jó példával, jót tettek

Az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kampányának szellemiségéhez igazodva került megrendezésre az Sz+C Stúdió hagyományos gyerektábora Szekszárdon, melyen a vállalat dolgozóinak gyermekei vehettek részt. Az egy hetes programot követően a cég munkatársai hozzátartozóikkal kiegészülve egy hosszú hétvégét tölthettek el Kiskunmajsán.

Az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat tagjaként és családbarát munkahely lévén az Sz+C Stúdió Kft.tizenhatodik alkalommal rendezte meg egy hetes nyári gyerektáborát a munkatársai hozzátartozói számára.
A hétfőtől péntekig tartó esemény minden napja színesebbnél színesebb programokat tartogatott kicsiknek és nagyoknak: kipróbálhatták a TaiChi-t és a gyerekjógát, de részt vehettek személyiségfejlesztő, önbizalom erősítő, kommunikációs és dráma játékokon is. A Wosinsky Mór Megyei Múzeum Vármegyeházi kiállítóterében kézműves, interaktív foglalkozásokon próbálták ki magukat a gyermekek, melyek célja a személyiségük harmonikus és differenciált fejlesztésének elősegítése volt. A programvezetők minden alkalommal egyéni tájékoztatást adtak a szülőnek a fiatalok fejlesztendő területeikről és az erősségeikről is.

szpluszc3

Kép: újHÁZ Cenrum

A szervezett programok mellett az Sz+C Stúdió Kft. gondoskodott a résztvevők teljes körű étkeztetéséről is. Reggel friss gyümölccsel, pogácsával fogadták őket, ebédjüket a közeli étteremben fogyasztották el, és természetesen a délutáni fagylaltozás sem maradhatott el.

A gyerekek öt napig tartó táborával azonban még nem ért véget az önfeledt kikapcsolódás, hiszen még csak ezt követően kezdődött az „Építők Napja”, ami méltó lezárása volt a hétnek.
A három napos kiskunmajsai rendezvény sok család számára az egyetlen nyaralási lehetőséget jelentette az évben. A kemping és a felújított motelszobák a szomszédos strandfürdővel kiegészülve pedig kiváló, kulturált helyet és tökéletes feltöltődési lehetőséget biztosított a munkatársak és hozzátartozóik számára.

Öt hasznos tanács, ha a gyerek táborozni megy
Manapság már szinte minden témában szerveznek nyári táborokat, így talán nem jelent nehézséget megtalálni a gyermekünkhöz leginkább illőt. A kicsik felkészítése, a csomagolás viszont okozhat némi fejfájást a szülőknek, pedig csupán néhány apróságra kell odafigyelnünk, hogy a táborozás valóban pozitív élmény legyen. Az egyik legismertebb pénzintézet Gyógyvarázs programja keretében összegyűjtötte az öt leghasznosabb tanácsot, amik segítik a szülőket a felkészülésben.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!