Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 07. 15:00 | Krajcsó Judit

VIDEÓ

Anyának lenni jó!

Ebben a két perces videóban közismert anyukák mesélnek arról, miként élik meg az anyaság örömeit, hogyan osztják be az idejüket, hogy saját magukra és a hobbijukra is maradjon. Mert ugye, anyának lenni jó!

Május 3-án rendkívüli eseményen köszöntette három közismert édesanya az anyukákat. Király Nóra, Rónaszékiné Keresztes Monika és Peller Mariann  meséltek boldogságukról a HellóAnyu kávézóban.

Anyák napi rendezvény7

Kép: sajtóanyag

Tatár Csilla, a multifunkciós édesanya
Fejős Éva és Tatár Csilla igazi 21. századi, multifunkciós édesanyák.Meggyőződésük, hogy úgy tudnak igazán kiteljesedni anyaként, ha mellette kellő énidőt is csempésznek a mindennapokba.

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) Anyák napja alkalmából egy 2 perces videóval szeretné világgá kürtölni, hogy anyának lenni, családban élni jó! Rónaszékiné Keresztes Monika, VI.-VII. kerület választókerületi elnöke és t gyermek édesanyja, Király Nóra, FICSAK alapítója és öt gyermek édesanyja, Peller Mariann, rádiós műsorvezető és két gyermek édesanyja mesélt élményekről, az anyaság öröméről.

Anyának lenni jó!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!