Facebook hozzászólás
265

Vörösáfonyás minicsiga – álmaink reggelije

Nem kell komoly cukrászati ismeretekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy csodás reggelivel kényeztessük magunkat vagy szeretteinket!

Kép:Samsung

Hozzávalók 10 db mini csigához:

1 tasak leveles tészta
5 dkg aszalt vörös áfonya
fahéj
curry
méz

Elkészítése:

1. A vörös áfonyát vágjuk apróra, közben melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.

2. Lisztezett deszkán nyújtsuk ki a tésztát, majd szórjuk meg a darabolt gyümölccsel, fahéjjal és curryvel.

3. Szorosan tekerjük fel, majd vágjuk 3-4 cm-es szeletekre. Fektessük a „töltelék” felőli oldalára és enyhén nyomjuk meg, hogy laposabbak legyenek.

4. Tegyük a forró okos sütőbe 25 percre. Tálaláskor csurgassunk rá mézet, és élvezzük a kellemesen törökös ízeket.

Tipp: melegítsünk tejet mikrohullámú sütőben és mártsuk bele a friss, forró péksüteményünket.

Forrás: Samsung



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!