vidámság

jókívánság, KOncz Zsuzsa, Nagy László, újév, ünnep, vidámság

Adjon úgy is, ha nem kérem

László Márta

Ifjak és nem annyira ifjak, megszületett 2019! Hogy kinek mit hoz, sokan még csak sejteni se merjük, de mind bizakodóak vagyunk? Miért is is ne? Kedves Barátaim! Induljon ez az év is bátorsággal, egészséggel, szép reményekkel, békességgel! Mindenkinek nagyon szerencsés boldog új évet! 

Tovább olvasom »
bak, csillagjegy, konokság, párkapcsolat, szeretet, vidámság

Könnyed bakterápia

László Márta

Azért vagyok ilyen kedves a bakokkal, mert történesetesen én is az vagyok, valódi karácsonyi ajándékként érkeztem annak idején! Hogy azóta mi történt, elmondom: egyrészt, hogy megosszam tapasztalataimat, másrészt, hogy okuljon belőle az is, aki ugyanezen csillagjegy szülötte, másrészt, ha éppen Bak partnerről álmodik! Annyira nem rossz!…   

Tovább olvasom »
desszert, édesség, fatázia, sütemény, télapó, vidámság

Télapó kedvence, ezt tedd ki az ablakba

László Márta

Remélem, már mindenki kipucolta a cipőcskéjét, és felkészült az éjszakára! Kémeim jelentették, hogy a Télapó már elindult Lappföldről, hiszen minden JÓ gyerekhez időben szeretne eljutni. Van, ahová szánon érkezik, máshol a kandallóban landon, megint máshol az ablakon kopogtat… vagy nem. Minden esetre a kedves vendéget illik fogadni, ha már egy éven át azon dolgozott, hogy meglepjen minket! Itt egy remek ötlet!  

Tovább olvasom »
április 1, április bolondja, sajtó, történelem, tréfa, vicc, vidámság

Hívott már Hugó?

László Márta

Tudod, hogy ki az április bolondja? Lehet, hogy pont Te, vagyis akit ma rászednek, akivel a bolondját járatják! Több országban is ismert a kifejezés, de hogy mi az eredete, azt senki sem tudja biztosan! Az viszont biztos, hogy bolondozni, rászedni másokat sokan szeretnek, mert a siker hatalomérzést ad a rászedőnek!

Tovább olvasom »
Bruges, Brugge, Brüsszel, képregény, Manneken Pis, ruhatár, sör, vicc, vidámság

Mit dugdos a pisilős kisfiú a szekrényében?

László Márta

Mintha Brüsszelben összpontosulna a sajátos belga humor: vicces szobrok és múzeumok egymás hegyén-hátán, így például a nemrégiben megnyílt „pisilős kisfiú múzeum”, mindez megfejelve a legfinomabb waffellel, a csodás sörökkel, és persze a világ legjobb elektronikus zenei fesztiváljával.

Tovább olvasom »
humor, Showder Klub, tavasz, vidámság

Lökik tovább a showdert!

László Márta

Március 27-én vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Dumaswing Kovács András Péter, Illés Ferenc, Janklovics Péter és a Szomszédnéni produkciós Iroda. Ráadásul a Showder Klub újoncai és ifjú titánjai is feltűnnek majd a tavaszi évadban.

Tovább olvasom »
gyerekek, gyógyulás, jótékonyság, Kiss Ramóna, onkológia, Őzők Alapítvány, rajz, Tűzoltó utcai Gyermekklinika, vidámság

Kórházban a sztárcsapat

László Márta

Kiss Ramóna három „Lázadó” amazonnal fogott össze, hogy együtt csaljanak mosolyt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyerekek arcára. A Kicsi Óriások szereplői közül Kincső, Petra és Eszti örömmel kísérték el csapatkapitányukat a délelőtti programra, ahol a JOY-Tündér és Őrzők Alapítvány kampányának keretében közös rajzolással lepték meg a klinikán gyógyuló, vagy éppen felülvizsgálatra várakozó gyerkőcöket.

Tovább olvasom »
celeb, Cooky, Ezek megőrültek, játék, Kasza Tibi, tévéműsor, TV2, vidámság

Ez tényleg őrület!

László Márta

100 kiló vazelin, 500 liter tej, másfél tonna iszap – augusztus 29-től újabb 24 hírességgel és 35 epizóddal tér vissza a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának negyedik évada. Az izzasztó és vicces feladatokban néhány rutinosnak számító celeb mellett eddig nem látott szereplők is kötélnek állnak, míg Kasza Tibi és Cooky sem kíméli majd a nevetőizmokat.

Tovább olvasom »
Class FM, Class Utas, hétköznaoi pillanatok, meglepetések, új műsor, vidámság

Elvitte egy körre Wolf Katit Garami Gábor

PP-Eletforma

Hétről hétre Magyarország legismertebb előadóit kapja mikrofonvégre autójában Garami Gábor, a nemrég debütált Class Utasban. Hétköznapi témák, magánélet és szakmai tervek is terítékre kerülnek. A Class FM népszerű rádiósának legutóbbi vendége Wolf Kati volt, aki elárulta, miért nem aludt délutánonként az óvodában, de arról is mesélt, hogyan vészeli át a hosszú utazásokat.

Tovább olvasom »