Vágó Piros

Class FM, család, rádió, síelés, téli sport, Vágó Piros

Vágó Piros imádja a tavaszi havat

László Márta

Végérvényesen megérkezett a tavasz, a téli sportok szerelmesei azonban továbbra is hódolhatnak szenvedélyüknek a környék síterepein. Vágó Piros szinte minden évben elutazik síelni családjával, legutóbb a festői szépségű Salzburgi régiót látogatták meg. Hazatérve a Class FM sztárja elmesélte, milyen újdonságokkal találkoztak az osztrák síparadicsomban, és mikor kezdődött a tél iránti rajongása.

 

Tovább olvasom »
fogadalmak, műsor, újévi fogadalom, Vágó Piros, zene

Így fogadkoztak kedvenc műsorvezetőink

Krajcsó Judit

Januárban sokan értékelik az elmúlt 12 hónapot, és néhányan fogadalmakat is tesznek az elkövetkező időszakra, így a Class FM műsorvezetői is, akik zsúfolt és sikeres évet zártak. Vágó Piros és Abaházi Csaba több száz hallgatónak ajándékozott élményt a Class Nyár keretében, Garami Gábor pedig útjára indította a népszerű Class Utast, de így is maradt célkitűzésük 2016-ra.

Tovább olvasom »
2015., Class FM, Év Dala, Kiss Orsi, Kovács Áron, rádió, sláger, szavazás, szilveszter, Vágó Piros

Lehet őrületes egy rádiós szilveszter?

PP-Eletforma

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért. A legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amit december 31-én hoznak nyilvánosságra.

Tovább olvasom »
gyerek, külföld, szervezés, születésnap, Vágó Piros

Mit keres Rúzsa Sándor egy szülinapi bulin?

PP-Eletforma

Vágó Piros túl van már néhány remek saját szülinapi bulin, most saját gyermeke ünnepét is különlegessé szerette volna tenni, és épp egy utazás során, Ausztriában merült fel benne a nem mindennapi születésnap ötlete, ahol még Rúzsa Sándort is megidézték.

Tovább olvasom »
Class FM, kedvenc dal, kívánság, műsor, Vágó Piros, zene

Pici pihi Vágó Pirossal

PP-Eletforma

Van 10 perced? Pihenj Vágó Pirossal! Ez a mottója a Class Délután vadonatúj rovatának, ahol a műsor háziasszonya rövid időre a hallgatóknak adja át a stafétabotot. A 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.

Tovább olvasom »