természetes anyagok

arc- és testápolás, fiatalítás, karácsony, kozmetika, SPA-élmény, szépségprogram, természetes anyagok

Jól esik rátalálni a csendre…

László Márta

Rendkívül érzékeny bőröm van, mindig meg kellett gondolom, hogy milyen készítményt használok. Csakis természetes anyagok jöhettek számításba, és szerencsére ma már Magyarországon is működnek olyan műhelyek, manufaktúrák, amelyek egészen kitűnő arc- és testápolási krémeket, tonikokat, pakolásokat, peelingeket készítenek! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az egyik ilyen cég kért fel a tesztelésre. Nehéz dolguk volt, hisz nem tini pattanásokat kellett eltüntetni… Döntsétek el, hogy sikerült? Én már tudom, mit kérek karácsonyra!

Tovább olvasom »
bársony, deseign, divat, lakáskultóra, otthon, természetes anyagok

Otthon akarok lenni!

László Márta

Bársony a lakásban? Fekete felületek a konyhában? Vissza a természethez? Idén is számtalan izgalmas enteriőr trendből válogathat az, aki egyszerre maradna hű önmagához, és haladna a korszellemmel. Íme négy olyan design megoldás, a teljesség igénye nélkül, amely uralja a 2018-as évet!

Tovább olvasom »
érzelem, felmérés, házimunka, otthon, takarítás, természetes anyagok

Szerelmem, a vasaló

Krajcsó Judit

Mit utál takarítani a nő és mit a férfi? Milyen házimunkára veszi rá magát a legkönnyebben a két nem? Egy friss kutatásból, – amely különböző takarítási szokásainkat és a házimunkához fűződő érzelmeinket vizsgálta – ez is kiderül.

Tovább olvasom »
ajakápolás, natúr kozmetika, szájüreg, természetes anyagok

Fogadtól az ajkadig

PP-Eletforma

Gyakran nevezik a szájat a test kapujának, hiszen a káros anyagok ott jutnak be a legkönnyebben a szervezetbe. Ezért nagyon nem mindegy, hogy mit használunk a fogak, a szájüreg vagy éppen az ajkak tisztítására és ápolására. Szerencsére ma már a natúrkozmetikumok között is minden szükséges készítményt megtalálunk az ajakbalzsamoktól a fogkrémekig, illetve szájvizekig.

Tovább olvasom »
női libidó, szex, természetes anyagok, vágyserkentő

Szex – ez a világ legjobb anti-aging kezelése

PP-Eletforma

„Uram Atyám!” – mondja Meryl Streep a rosszfiú exférjével – Alec Baldwin alakításában – eltöltött pásztoróra után az Egyszerűen bonyolult című filmben. Egyre több film szól olyan ötven év feletti párokról, akiknek a szex fontos szerepet játszik az életükben. A forgatókönyvet az élet írja: a gyerekek már felnőttek, újra jut idő önmagunkra és egymásra…

Tovább olvasom »