termálvíz

felfrissülés, gyógyulás, izület, kikapcsolódás, pihenés, termálvíz, wellness

Lustálkodd magad egészségesre

László Márta

Felgyorsult élettempónkban az ébrenléti időnk alatt szinte egyfolytában csinálunk valamit. Amikor néha mégis néhány percnyi szünethez jutunk, nem tudunk mit kezdeni vele, nyomban lelkiismeretfurdalás tör ránk, hogy nem csinálunk semmi hasznosat. Pedig nemcsak az „édes semmittevés” szófordulat igazolja, de számos tény is alátámasztja, hogy a lustálkodásra igenis szüksége van a szervezetnek. 

Tovább olvasom »
Bükfürdő, fürdő, Hajdúszaboszló, Hévíz, kutatás, termálvíz, wllness

Itt lazulunk a legszívesebben! Már kipróbáltad?

László Márta

A magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhely – derül ki a NaturMed Hotel Carbona országos reprezentatív kutatásából. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.

Tovább olvasom »
Év Fürdője, Magyar Fürdőszövetség, Miskolctapolca, Mórahalom, Orfű, termálvíz

Ebben a három fürdőben csobbantunk a legnagyobbat idén

László Márta

Eldőlt, melyik az Év Fürdője 2016-ban! Idén második alkalommal rendezték meg a szavazást, amelyben mintegy 200 magyarországi fürdőre három kategóriában lehetett voksolni. A végeredmény változatos képet mutat: a nyertesek az ország egymástól távoli pontjairól kerültek ki, és jellegükben is mások. Idén egy barlangfürdőt, egy gyógyfürdőt és egy aquaparkot szerettek Magyarországon a legjobban.

Tovább olvasom »
bio wellness, egészséges étkezés, méregtelenítés, natúr kozmetikum, termálvíz

Biowellness, 2016 slágere!

PP-Eletforma

A bio szemlélet ma már a wellness egyre több területén megtalálható. Nem is véletlen, hiszen hasonló fogalmakról van szó: mindkettő az egészséges életmódot helyezi középpontba. Dr. Tatár Ákos, az ötcsillagos Spirit Hotel főorvosa szerint érdemes megtartani a bio szemléletet wellnessezés közben is, hogy kívül-belül egészséges legyen a kikapcsolódás. Így valósítsd meg a tökéletes biowellnesst!

Tovább olvasom »