tengerpart

gasztronómia, kultúra, Lettország, nyaralás, repülés, Riga, tengerpart, történelem

Amikor elvarázsol a Baltikum Szilícium-völgye

László Márta

Biztosan nem Lettország jutna eszünkbe először, ha a nyaralást tervezzük. Pedig több szempontból is ideális úti cél, és nemcsak nyáron: vannak gyönyörű homokos tengerpartjai, miközben sokszínű kultúrája, lenyűgöző épületei és rohamosan fejlődő üzleti is figyelemreméltóak. Ferihegyről hetente három gép is repül Rigába.

Tovább olvasom »
gasztronómia, múzeum, nyaralás, pénztárca, szabadság, szokások, tengerpart

Nyaraljunk, de hol?

László Márta

A nyár egyet jelent a várva várt szabadságokkal, pihenéssel, utazásokkal. Számtalan nyaralási úti cél közül választhatunk, annak megfelelően, hogy ki hogyan szeret kikapcsolódni leginkább. Vannak, akik a tengerpartra esküsznek, valakit pedig a múzeumok, látnivalók kötnek le jobban. A gasztronómiai kalandozásokat kedvelők pedig szintén keresik a jobbnál jobb városokat, éttermeket. De hogyan döntsük el, hogy merre is induljunk? Ehhez adunk egy-két tippet!

Tovább olvasom »
holland légitársaság, látnivalók, Montenegró, nyaralás, repólés, tengerpart, utazás

3 gyönyörű, de nem szokványos nyaralási célpont

Krajcsó Judit

Bár a külföldi nyaralásról a legtöbbünknek Olaszország, Görögország vagy Spanyolország jut az eszébe, néha érdemes jobban körülnézni az utazási szolgáltatók oldalán, mert az új, kevésbé ismert úticélok között az élelmesek meglepően vonzó ajánlatokra bukkanhatnak. A Wizz Tours a nem szokványos nyaralási célpontok közül válogatott.

Tovább olvasom »
Bulgária, egyiptom, külföld, nyaralás, tengerpart, utazás

Ha nyaralás, akkor irány a bolgár tengerpart!

PP-Eletforma

Hová menjünk idén nyaralni? Az egyik utazási iroda előfoglalásai alapján úgy tűnik, hogy 2016-ban a magyarok Görögország mellett Bulgáriát, Spanyolországot jobban favorizálják, mint Egyiptomot. A hosszú buszos utazások helyett pedig a repülőutakat választjuk nagy előszeretettel.

Tovább olvasom »
esküvő, helyszín, magyarország, násznép, szervezés, tengerpart

Virágzó esküvőturizmus

László Márta

Láttam egy csodás, tengerparti esküvőt Mexikóban.  Egy német fiú vett el egy helybeli lányt. Jött a násznép is, fantasztikus hangulatot varázsoltak a mexikói muzsikusok délelőtt 11-kor. Egy baj volt, hogy az anyakönyvvezető annyi erőt merített a tequilából, hogy nem tudta kimondani a vőlegény nevét… Én jól szórakoztam…

Tovább olvasom »