télapó

egyszerű, étvágygerjesztő, leveles tészta, télapó, variálható

Télapóváró kosárkák

Somogyi Zoltán Max

Volt nálunk egy baráti beszélgetős este – írja Max. Kóstoltunk finom borokat, ettünk néhány kanapét, és beszélgettünk. Mindenképen olyan ételt kellett készíteni, amit csak az asztalra kell tenni és fogysztani. A (egyik) kiválasztott: a leveles tészta kosárka. Jól variálható, és elrejthető benne bármilyen maradék a hűtőböl. Ez a recept a Mikulásvárásra is nagyon alkalmas! Feltétlenül próbáld ki! 

Tovább olvasom »
desszert, édesség, fatázia, sütemény, télapó, vidámság

Télapó kedvence, ezt tedd ki az ablakba

László Márta

Remélem, már mindenki kipucolta a cipőcskéjét, és felkészült az éjszakára! Kémeim jelentették, hogy a Télapó már elindult Lappföldről, hiszen minden JÓ gyerekhez időben szeretne eljutni. Van, ahová szánon érkezik, máshol a kandallóban landon, megint máshol az ablakon kopogtat… vagy nem. Minden esetre a kedves vendéget illik fogadni, ha már egy éven át azon dolgozott, hogy meglepjen minket! Itt egy remek ötlet!  

Tovább olvasom »
család, felmérés, gyerekjáték, karácsony, pénz, társasjátők, télapó, vásárlás

Apu, vedd meg! Idén ezek a legnépszerűbb gyerekjátékok!

PP-Eletforma

Átlagosan 7550 forintért kerül a gyermekeknek szánt ajándék a kosárba karácsonykor. A vásárlási roham a Black Friday és Mikulás között, valamint a szentestét megelőző héten van – a REGIO JÁTÉK eladási statisztikái szerint. Vajon melyek az idei toplistás játékok? Meglepetés, hogy van közöttük olyan is, amivel még a szülők is szívesen játszottak valaha. Talán még ma is…?

Tovább olvasom »
ajándék, csoki, csokoládé, télapó

Te is szereted a minőségi csokoládét?

PP-Eletforma

A szezonális édességek körében folyamatosan nő a minőségi csokoládé aránya a bevonómasszás termékekkel szemben.2009 karácsonyi időszakában a magyar fogyasztók a válság ellenére is kiemelten figyeltek a minőségre, hiszen kétszer annyi csokoládéból készült figurás édességet tettek a kosarukba, mint bevonómasszából készült terméket. Értékben a szezonális piac 83%-át a csokoládék uralják a bevonómasszás termékekkel szemben. 

Tovább olvasom »