Facebook hozzászólás
1 730

Tejfölös eper fagyi

A világ legegyszerűbb dolga, készíthetjük mesterséges édesítőszerrel is, akkor még aggódnunk sem kell nagyon a súlyunkért és az alakunkért. Persze ha megtartjuk a mértéket, az sokat számít.

Tejfölös eper fagyi, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
1/2 kg eper (málna, meggy, barack)
1 citrom
10 dkg porcukor
4 dl tejföl

Elkészítés:
A gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk, majd a kifacsart cutromlével, tejföllel és cukorral turmixgép poharában pépesítjük. Adagolhatjuk fagyikészítő poharakba, kis tálkákba, majd 2 órán a mélyhűtőben hagyjuk kifagyni.

Néhány szó a jégkrémekről
A jégkrém a fagylalt mellett a nyári hónapok meghatározó édessége, azonban meglepően keveset tudunk róla. Például azt sem, hogy hányféle jégkrém van? Mit figyeljünk vásárláskor? Szakértői segítséget adunk, hogyan legyünk bátrabbak a jégkrém-fogyasztásban!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!