tehetségkutató

éneklés, tábor, tehetségkutató, verseny, X-Faktor, zenekar

Hogyan kell elhasalni a zsűri előtt?

László Márta

November első hétvégéjén dupla adással jön az X-Faktor! Az előválogató adásai után itt a tábor, ahol már hatalmas a tét, mert kiderül, kik jutnak be a mentorházba. Ja, és lesz egy döbbenetes felajánlás, amit meglepi még a sokat látott mentorokat is!

Tovább olvasom »
dal, ének, program, szórakoztatás, tehetségkutató, tévéműsor

Már csak két hetet kell aludnunk!

László Márta

Emlékeztek, milyen szenzációsan indult Danics Dóra vagy Oláh Gergő karrierje? Hangjukkal egyszerűen elrabolták a hallgatók, a nézők szívét. És rajtuk kívül még sokaknak teljesült a nagy álma, amikor elindult az X-Faktor. Nos, idén sem maradunk vágytól égő fiatalok nélkül! Két hét múlva startól a tehetségkutató 8. évada Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorálásával. Lesz miért izgulnunk!

Tovább olvasom »
dal, Kiss Ramóna, művészet, Radics Gigi, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor, zene

Radics Gigi és Kiss Ramóna együtt

László Márta

Szombaton startol az X-Faktor 2017-es évada az RTL-en! A 20 órától induló showműsor újabb izgalmas estéket ígér! Ha semmi mást nem ígérek, csak azt, hogy női mentorként mutatkozik be a varázslatos Radics Gigi, új műsorvezetőként Kiss Ramóna, az már szerintem szuper! A hölgyszíveket pedig megnyugtatom: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradhat ki semmiből!

Tovább olvasom »
650. évforduló, ének, Madagaszkár, Pécs, PTE hangja, tehetségkutató

Madagaszkár pacsirtája nyert Pécsett

László Márta

Mino Rabenjafimanantsoa lett a PTE hangja! A Pécsi Egyetemi Napok nulladik napján rendezett tehetségkutató döntőjét óriási érdeklődés kísérte. A helyi egyetemi hallgatói önkormányzat az intézmény fennállásának 650. évfordulóját köszöntötte ezzel a programmal is. 

Tovább olvasom »
Duna Tv, MTVA, tehetségkutató, virtuózok

Világsztárok a Virtuózokban

László Márta

Április hetedikétől újra indul a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor a Duna TV-n. Két régi és két új zsűritaggal döntenek majd a legtehetségesebb ifjak tudásáról. A döntőt május 21-én rendezik majd.  

Tovább olvasom »
casting, jelentkezés, RTL, tehetségkutató, Vince Aliz Liza, X-Faktor

Na, ki mozgatja hátul a szálakat?

László Márta

Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány különleges hangjával és egyéniségével kivívta mentora és a nézők elismerését is. Liza miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, ám nemrég kiderült, hogy egy újabb kihívás is vár rá. Az énekesnő az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti.

Tovább olvasom »
Opitz Barbara, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor

Opitz Barbarában volt a legtöbb X-Faktor

László Márta

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor!

Tovább olvasom »
forró hangulat, komoly verseny, RTL, tehetségkutató, X-Faktor

Turbóra kapcsolt az X-Faktor

László Márta

Fergeteges bulihangulatot teremtettek az X-Faktor döntősei a szombati élő showban, két versenyző örömét azonban ezúttal is a kiesés árnyékolta be. A nézők szavazatai alapján ugyanis Jáger Kingának, míg egy különleges párbaj után Ónodi Jánosnak kellett búcsúznia az X-Faktortól. A The Biebers – Pont Most című slágere nyomán a bulizás volt a tematikája az X-Faktor harmadik élő showjának. A nyolc döntős így pörgős bulidalokkal teremtett fergeteges hangulatot a stúdióban.

Tovább olvasom »
mentorház, tehetségkutató, verseny, X-Faktor

Ők a mentorházasok

László Márta

Gáspár Laci után vasárnap este Tóth Gabi, ByeAlex és Puskás Peti is kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Feszültségből ezúttal sem volt hiány: Tóth Gabi és Gáspár Laci Petics Kristóf kapcsán például keményen egymásnak ugrott. Jövő hét szombaton és vasárnap már a mentorházakkal folytatódik a 2016-os X-Faktor: kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak az élő showba.

Tovább olvasom »
Fölszállott a páva, gyerekek, MTVA, néptánc, népzene, tehetségkutató, verseny

Újra száll a kicsi páva

László Márta

Negyedszerre indítja útjára az MTVA a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató műsort. Idén ismét a gyerekeké lesz a főszerep. Az előzetes válogató után balatoni felkészítő táborban voltak a gyerekek. Most, és a jövő pénteken 20.30-kor a Dunán az erről készült beszámolót láthatják a nézők, majd november 4-én 19.30-kor kezdődnek az élő elődöntők. A győzteseket december 16-án hirdetik ki.  

Tovább olvasom »
csapatverseny, gyerekek, Kicsi óriások, RTL, tehetségkutató

Fenegyerekek kontra lázadók

László Márta

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától. A következő vasárnap a Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét.

Tovább olvasom »
mentor, RTL, tehetségkutató, X-Faktor

Saját dalaikkal sokkolták a mentorokat

László Márta

Batman, Pókember, Androméda-ködből érkező űrlény, piros szemű, szelíd rocker, vetkőzés, megindító történetek, tehetséges énekesek és óriási buliarcok – fordulatokból az X-Faktor második válogatójában sem volt hiány szombat este. Tóth Gabinak, ByeAlexnek, Gáspár Lacinak és Puskás Petinek ráadásul abban a kivételes élményben lehetett részük, hogy saját dalaikat hallgathatták meg egy-egy jelentkezőtől. Igaz, nem minden esetben tudtak ennek felhőtlenül örülni a mentorok, volt azonban olyan produkció is, amelynek nemcsak állva tapsoltak, hanem négy igennel juttatták tovább a táborba.

Tovább olvasom »
fiatalok, mentorok, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor

Bombáznak minket az új tehetségek!

László Márta
Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. A műsor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapata, Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti megkezdték a válogatást, már az első körben számos tehetségre leltek. 
Tovább olvasom »
beköltözős műsor, Star Academy, szórakoztatás, tehetségkutató, TV2

Gigantikus stúdió a nagy meglepi

László Márta

Monumentális, négyezer négyzetméteres komplexum épül a TV2 augusztus 27-én induló Star Academy című műsorához. Egy százhúsz fős stáb dolgozik azon, hogy minden a helyére kerüljön az Akadémián és az élő showknak helyet adó ezer négyzetméteres stúdióban, ahova a legmodernebb hangrendszer épül be, amelyet többek között a U2, Elton John, a Rolling Stones és Madonna is használ koncertjein. A munkálatok utolsó fázisába Vastag Csaba és Miskovits Marci vezetésével nyerhettek bepillantást a nézők a Mokka műsorában.

Tovább olvasom »
kategóriák szavazás, mentorok, műsor, RTL, tehetségkutató, X-Faktor

Kezedben a mentorok sorsa

László Márta

Hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére az X-faktor! A válogatások már gőzerővel folynak, és hamarosan az is eldől, hogy Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti idén milyen kategóriákban lehet mentor.

Tovább olvasom »
gitár, muzsika, nyár, Szolnok, tábor, tehetségkutató

Húrok közé csapnak a tinik

László Márta

Egy hétig szinte megállás nélkül szól a zene a 23. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban július 25-31. között Szolnok-Tiszaligeten. Mintegy 300 fiatalt várnak, akiknek csaknem 70 művésztanár, köztük néhány egykori diák tart kurzusokat. A tábori tehetségkutatón a Muse énekesének dedikált gitárja is megnyerhető. Még lehet jelentkezni!

Tovább olvasom »
Majka, műsor, Ördög Nóra, szórakozás, tehetségkutató, televízió, TV2

Ördög Nóra és Majka megint egy pár!

László Márta

Vadonatúj zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével. A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a 40 millió forintos fődíjat.

Tovább olvasom »
casting, jelentkezés, óriási nyeremény, RTL Klub, tehetségkutató

Jön, jön, jön: X-FAKTOR!

László Márta

Visszatér az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor! Az RTL Klub egy év kihagyással újra műsorra tűzi a produkciót. A mottó: már 27 millió ok van jelentkezni a műsorba! Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb nyeremény üti a győztes markát! 

Tovább olvasom »
gyerekbarát, készségfejlesztő, Kicsi óriások, művészek, RTL Klub, tehetségkutató

Kicsi Óriások az RTL-en

László Márta

Merőben újszerű showműsort indít 4 és 14 év közöttieknek az RTL Klub Kicsi Óriások címmel. A gyermekbarát és egyúttal készségfejlesztő tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriában. A csapatok tudását háromfős zsűri értékeli majd.

Tovább olvasom »
Amerika, Demcsák Zsuzsa, győzelem, kiesés, Király Viktor, Mokka, siker, tehetségkutató, TV2

Meghalt a Király, éljen a Király!

László Márta

Király Viktor kiesett az amerikai tehetségkutató versenyből, de mégis győzött, hiszen egész Amerika ismeri, ünnepli. Reggel a TV2 Mokkájában Demcsák Zsuzsának adott először telefoninterjút, és azt mondta: egyáltalán nincs elkeseredve, sőt kifejezetten boldog, mert elérte célját!

Tovább olvasom »
Király Viktor, siker, tehetségkutató, továbbjutás, USA tv2, Voice

Tovább menetel a Király

László Márta

Király Viktor megint nagyot alakított. Bejutott az amerikai tehetségkutató élő műsorába. Igaz, nem saját mentora küldte tovább, de kapott helyette mást! Lefekvés előtt még egy kicsit beszélgetett a tv2 Mokkájának.

Tovább olvasom »
ki mit tube, tehetségkutató, youtube

Sztárrá tehet a YouTube! Nekik már sikerült…

PP-Eletforma

Elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Bárki szinte bármilyen produkcióval jelentkezhet, hogy az egymillió forint, az autó és más értékes nyeremények mellett az internet új idoljává válhasson. Lássuk, kik a magyar YouTube eddigi legnagyobb úttörői!

Tovább olvasom »