tehetségek

elismerés, La femme, Pécsi Tudományegyetem, támogatás, tehetségek

Győzött az esztétika és az eladhatóság

László Márta

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának két hallgatója is bekerült a La femme által kiválasztott 50 tehetséges magyar fiatal közé. A magazin azokat a harminc éven aluli tehetségeket karolja fel, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

Tovább olvasom »
divat, divatmemutató, robotmodellek, sztárok, tehetségek

Robotmodellek a kifutón – bámulatos vagy ijesztő?

Krajcsó Judit

A jövő kifutóján robotok prezentálják a fiatal dizájnerek look-jait. Nos, a jövő megérkezett: az idei Elle Fashion Show egy lelkes fiatal mérnökcsapat által tervezett és irányított robotmodellekkel nyitott. A rendkívüli bemutatót a hazai közélet, a sztárvilág képviselői és a divat elkötelezett hívei érdeklődve figyelték.

Tovább olvasom »
2017-2018 őszi, divat, divatbemutató, ruhák, tehetségek, téli kollekció

Izgalmas időutazás lesz az idei Elle Fashion Show

Krajcsó Judit

Párizs két napra Budapestre költözik, ugyanis április 28-29. között immáron ötödik alkalommal rendezik meg az Elle Fashion Show-t, amely idén a futurisztikus szemlélet jegyében telik majd. A fiatal francia tervezők mellett, feltörekvő és elismert magyar tehetségek mutatják be 2017/18. őszi-téli kollekcióikat a Millenárison.

Tovább olvasom »
fiatalok, komolyzene, tehetségek, verseny, virtuózok

Örülhetünk! 2016-ban újraindul a Virtuózok!

PP-Eletforma

Az óriási érdeklődés miatt újraindul a Virtuózok, Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsora, ezúttal a Dunán. Azoknak a fiataloknak a jelentkezését várják, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek egyikén, vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt.

Tovább olvasom »