táska

divat, elegancia, öltözködés, táska

Mitől lesz egy nő igazi?

László Márta

Sokszor hangzik el a kérdés: mit tesz egy nőt igazi nővé? Van, aki a viselkedésre, tartásra szavaz, míg mások egy csinos ruhában, esetleg egy magassarkúban és piros rúzsban látják a nőiességet. Mielőtt az utcára lépnénk, és tetőtől talpig végigmérjük magunkat a tükörben, talán ami a legjobban szemet szúr az az, hogy a táskánk mennyire passzol az öltözékünkhöz vagy a cipőnkhöz. Egy jól megválasztott táska rengeteget dobhat megjelenésünkön, nemcsak öltöztet, hanem kellőképp kifejezi stílusérzékünket.

Tovább olvasom »
autisták, Autistic Art Alapítvány, divat, kollekció, müskinn, táska

Hordj te is letisztult, különleges világot…

PP-Eletforma

Egy olyan táskakollekció született a müskinn és az Autistic Art Alapítvány együttműködésével, amelyben feltárul a Miskolci Autista Otthon rajzcsoportjának képi világa. A táskák kívülről letisztult, egyszerű darabok, a különleges világ belülről ismerhető meg. Akárcsak egy autista otthon és az ott élők művészeti világa…

Tovább olvasom »
divat, hátizsák, iskola, kényelem, művészet, praktikusság, sport, táska, védett tárgy

Így válik halhatatlanná egy hátizsák

László Márta

A skandináv dizájnt népszerűsítő Svéd Képzőművészeti és Design Társaság (Swedish Society of Arts and Crafts) a levédett művészeti tárgyak listájára vette a Fjällräven ikonikus Kånken hátizsákját. A gyártó ünneplésként limitált kiadású, egyedi táskákkal bővítette kínálatát és elindította kampányát. 

Tovább olvasom »
anglia, bagpircing, dísz, divat, táska

Cuki fityegő: az év hóbortja a bagpircing

László Márta

Válassz egy egyszerű táskát, és ha elég ügyes vagy bármit csinálhatsz belőle! Ha elég csillogós, használd estére. Ha egy bőrpamacs, legyen délelőtti viselet, de egy rózsaszín kis pompon délután mindent  visz! Ahány bagpircing, ahogy ezt a kiegészítőt hívják, annyi öltözet! Légy kreatív!  

Tovább olvasom »
divat, elegncia, őszi-téli kollekció, táska

Építészet a kézitáskában

László Márta

Kisebbednek a női táskák az idei őszön. Természetesen lehet nagyobb, szatyorféle darabokat is használni, de szeptembertől inkább dobozszerű kézitáskát ajánl a hölgyeknek a Laoni művészeti vezetője, Ács Ilona.

Tovább olvasom »
divat, kiegészítő, táska

A tökéletes táska…már megint

PP-Eletforma

A férfiak számára a női táska egy olyan feneketlen tárgy, amely tele van számukra érthetetlen, felesleges, vagy éppen furcsa dolgokkal. Mi nők viszont tudjuk, hogy ennél sokkal többről van szó, hisz esetenként akár a fél életünket is a vállunkon cipeljük bennük.

 

Tovább olvasom »