sztárok ruhái

cipő divat, sztárdivat, sztárok ruhái

Sztárinterjú – ragyogó szépség, ragyogó cipőkben

PP-Eletforma

Herrer Sárával így vagy úgy valószínűleg az is találkozott már, aki nem is tud róla. Tizenhét évesen a Sorstalanság című filmben debütált, majd hat évadon keresztül volt látható az MTVA Életképek című sorozatában, jelen pillanatban pedig a Mary PopKids zenekar énekesnőjeként kápráztatja el a tisztelt nagyérdeműt. Most stílusról, és cipőkről faggattuk a bájos tehetséget.

Tovább olvasom »
stílus, sztárok ruhái, tévéműsor

Stílus titkok a Dal stylistjától

PP-Eletforma

Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak a hat adás alatt. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea stylist állítja össze, aki már negyedik éve dolgozik a produkciónak. “Idén a finomságokra helyezzük a hangsúlyt, hiszen a tavalyi négy helyett, csupán két műsorvezetőre összpontosul a figyelem.”

Tovább olvasom »
divat, sztárinterjú, sztárok ruhái

Nagy Sanyi a klasszikusokra esküszik

PP-Eletforma

Nagy Sándor körül zajlik az élet. A népszerű színészt a közelmúltban nem csak a színházban láthattuk más bőrébe bújni, hanem a TV2 nagysikerű produkciójában, a Sztárban Sztár színpadán is hétről hétre csodálhattuk átalakulásait. Sanyi a műsor végével sem pihen, gőzerővel próbál a Játékszín új bemutatóira, és a Madách Színházban is rendszeresen megtalálhatja őt a közönség. Mi stílusról és cipőkről kérdeztük a közkedvelt előadóművészt.

 

Tovább olvasom »
cipő divat, sztárinterjú, sztárok ruhái

Mádai Vivien a balerinacipők szerelmese

PP-Eletforma

Mádai Vivien, az MTVA bájos műsorvezetője tökéletesen megtestesíti a klasszikus szépség fogalmát. A kifogástalan, elegáns megjelenés még várandóssága hatodik hónapjában is garantált nála. Stílusról és cipőkről kérdeztük az elbűvölő kismamát.

 

Tovább olvasom »
cipő divat, sztárinterjú, sztárok ruhái

Az ország legsármosabb férfija a klasszikusokra szavaz

PP-Eletforma

Baronits Gábort a Jóban rosszban című sorozat Halász Kristófjaként ismerhette meg a nagyközönség. Azóta az ország kedvence, nemrég az egyik legnagyobb női magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották. A fiatal színészt, akit a sorozat mellett a Thália Színházban is elcsíphetünk, most stílusról és cipőkről kérdeztük.

Tovább olvasom »
öltözködési tippek, sztárok ruhái, tavaszi divat

Divatban nem tűr ellentmondást a fiatal sztár

Timar Gigi

Amilyen törékenynek tűnik, olyan határozott! Iszak Eszti szívesen veszi a tanácsokat, de ha divatról van szó, nem tántorítja el semmi a saját véleményétől. A környezetében élők éppen ezért nem is szeretnek szembeszállni vele, ám előfordult már, hogy párja nem csak szavakban fejezte ki nemtetszését Eszti egyik kedvenc kiegészítőjével szemben.

Tovább olvasom »
cipő divat, sztárinterjú, sztárok ruhái

Férfi tűsarokkal? A Madách sztárja mesél

PP-Eletforma

Serbán Attila hazánk egyik legkedveltebb, legelismertebb musicalszínésze. Tehetségét számtalan darabban bizonyította, jelenleg is a Madách Színház oszlopos tagja, tavaly december óta pedig az Operettszínházban is találkozhatnak vele a nézők. Most stílusról és extrém színpadi helyzetekről kérdeztük a népszerű előadóművészt.

Tovább olvasom »