szőrtelenítés

epilátor, gyanta, lézer, nap, nyár, sejtmegújulás, szőrtelenítés

5 korszerű tipp a tartósan sima bőrért

PP-Eletforma

Itt az áprilisi nyár, napozhatunk! Neked is gondot okoz, hogy rögtön a szőrtelenítéssel kell bajlódni? Melegben is többet hordasz hosszú nadrágot, mert az a fránya borosta olyan hamar megjelenik? A nők többsége nap mint nap szembesül ezekkel a problémákkal, éppen ezért megvizsgáltuk, hogy a modern technológia milyen megoldásokat kínál a problémára. Végleges szőrtelenítő megoldás biológiailag nem létezik, hiszen testünk minden egyes sejtje (a szőrsejtek is!) előbb utóbb megújulnak, kicserélődnek.

Tovább olvasom »
felmérés, hajmosás, kozmetikumok, szépségápolás, szőrtelenítés, tisztálkodás, zuhanyozás

Kiderült, mit csinálnak a nők a zuhany alatt

PP-Eletforma

A magyar nők számára a kellemes illat a legfontosabb szempont, amikor tusfürdőt vásárolnak, utána következik a termék hatékonysága, majd a hidratáló képessége. A terméket igen gyakran használják: a megkérdezett hölgyek több mint 80 százaléka zuhanyozik napi rendszerességgel különböző gélekkel – világított rá a CD kozmetikai márka és az NRC Piackutató reprezentatív felmérése

Tovább olvasom »
borotva, epilálás, gyanta, lézeres szőrtelenítés, ősz, szőrtelenítés

Egy igazi nő így húzza le a szőrharisnyáját!

Krajcsó Judit

Egy nő mindig igyekszik kihozni magából a maximumot, folyamatos harcot vív az idővel, a kilókkal és az életét megnehezítő szőrszálakkal. Ez utóbbi igazi kihívás, ha az olyan kényesebb területekről van szó, mint az arc, a szemöldök, vagy az intim területek. De hogyan szabadulhatunk meg az őszi szőrbundáktól? Segítünk…

Tovább olvasom »
borotválás, gyantázás, gyulladás, IPL szőrtelenítő, szőrtelenítés, szőrtüsző

Szőrtelenítési tippek szőrbenövés ellen

PP-Eletforma

A benőtt szőr mindkét nemnél kellemetlenséget okoz, általában borotvált, gyantázott vagy trimmelt bőrön jelentkezik. A szőr ilyenkor nem bújik ki a bőr felületére, hanem visszakunkorodik és gyakran egy puklit képez. Ez könnyen begyullad, de ha mégsem, akkor is faggyú halmozódhat fel körülötte. Hogyan előzhető meg a kialakulása?

Tovább olvasom »
borotva, fájdalommentes, házi kozmetika, IPL, szőrtelenítés

Szőrszálhasogató kisokos

PP-Eletforma

Képzeld el, hogy életed legelső salsa óráján vagy! Táncpartnerként megkapod a dögös kubai tánctanárt. Örömünk nem lehetne nagyobb, ám akkor eszünkbe jut, hogy elfelejtettük leborotválni a hónaljunkat… Na ne!

Tovább olvasom »
epilálás, gyantázás, szőrtelenítés

Most kell megszabadulni a szőrtől!

PP-Eletforma

A gyantázás és az epilálás fájdalmas, a borotválás csak rövid ideig tartó eredményt hoz, a szőrszálak viszont bosszantóak. A végleges szőrtelenítésről dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Beauty Clinic esztétikai bőrgyógyásza beszélt.

Tovább olvasom »
bor, smink, szépségápolás, szőrtelenítés, tavasz

8 tipp a tavaszi újjászületéshez

PP-Eletforma

Ugye, Te is sóvárogva vágyakoztál már az első tavaszi napsugarakra? Érzed, hogy itt az ideje valami újnak, valami másnak?  Íme, 8 tipp, hogy garantáltan jól érezd magad  a bőrödben, és végképp leszámolj a téli szürkeséggel!

 

Tovább olvasom »
epilálás, gyantázás, szőrtelenítés

Az intim gyantát merjük a legkevésbé bevállalni otthon

PP-Eletforma

A legtöbb gondot a 25–29 éves nők fordítják a szőrtelenítésre, egyharmaduk legalább havonta jár kozmetikushoz. Elsősorban a szemöldök és az intim helyek epilálását bízzák szakértőre, otthoni szőrtelenítéskor pedig legtöbbször még mindig a borotvát választják – derült ki a egy új nemzetközi kutatásából.

Tovább olvasom »
borotválkozás, divat, szőrtelenítés

Hagyjuk a bundát télire!

PP-Eletforma

A változó divatok nemcsak a ruhaviseletben szabják meg az aktuális trendet, de a ruhátlanságban is. Az elmúlt 20-30 évben a tolerálható szőr mennyisége a nőknél drasztikusan csökkent, és a változás a férfiakat is elérte.

Tovább olvasom »
lézertechnológia, szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés

Simán megy

Práger Kitti

Egész nyáron szenvedtél a borotvával vagy a gyantázással? Szeretnél megszabadulni ezektől az eszközöktől? Akkor olvass tovább, hiszen mindent elmondunk a végleges szőrtelenítésről, amit eddig nem mertél megkérdezni.

Tovább olvasom »
IPL szőrtelenítő, szőr, szőrtelenítés

Fénnyel szőrtelenítve

PP-Eletforma

A hölgyek igen régóta időt, energiát és pénzt nem kímélve törekednek arra, hogy jó néhány testtájukról eltüntessék a nem kívánt szőrszálakat. Ehhez a harchoz újabban az erősebbik nem tagjai is csatlakoztak. Bár sokféle alternatíva létezik szőrtelenítésre, de legtöbbjük állandó macerával (borotva, krém), rosszabb esetben fájdalommal jár (epilátor, gyanta), mindennek tetejébe időrabló és csupán ideiglenes megoldásokról van szó.

Tovább olvasom »
férfi, kapcsolat, pénisz, szőr, szőrtelenítés

Csak férfiaknak! A szőrtelenített izgatóbb

PP-Eletforma

Egyre több férfi távolítja el a szőrt intim testrészéről is. Bizonyos nézetek szerint ez azzal van összefüggésben, hogy divattá vált az orális szex. Egy szőrtelenített nemi szervet sokkal izgatóbb izgatni, kellemesebb látványt is nyújt, és jobban érezhető a kielégítés. De a legfontosabb az optikai turpisság…

Tovább olvasom »
izzadás, kozmetika, szépség, szőrtelenítés

Tudják, hogy Te is rendszeresen szőrtelenítesz

PP-Eletforma

A Dove idén nyáron egy internetes mini kutatást kezdeményezett, hogy pontosabb képet kapjon a 18-35 éves korosztály szőrtelenítési szokásairól és az utóbbival kapcsolatos igényeiről. A felmérésben közel 150 hölgy vett részt, és töltötte ki a kifejezetten erre a célra megfogalmazott kérdőívet.

Tovább olvasom »
láb, nyár, otthon, szépség, szőrtelenítés

A szőrtelenítés kínjai

Sebok Orsolya

A 21. század nőideálja semmiképpen sem szőrös. Ahogy jön a jó idő, és egyre több testrészt hagy szabadon a ruha, a szőrtelenítő termékek kereslete is megugrik. De ne gondoljuk, hogy ez mai divat. Állítólag Kleopátra kezdte, de az ő módszerénél a maiak sokkal inkább hölgybarát megoldások. Néhány szabályt azonban jó, ha betartunk.

Tovább olvasom »
bor, szépség, szőrtelenítés

Halál a szőrszálakra!

PP-Eletforma

A nyárra való felkészülés egyik alapvető része a bőr simává és szőrtelenné varázsolása. A szőrtelenítés igazán egyszerű, ám annál nagyszerűbb, mivel a nők sokkal nőiesebbnek érezhetik magukat utána, ami könnyebben átlendítheti őket fürdőruha fóbiájukon. Senki sem akar a véletlenül ott maradt szőrszálak miatt aggódni.

Tovább olvasom »