szódabikarbóna

életmódváltás, étrend, gyomorgés, gyomorsav, koffein, reflux, szódabikarbóna

Van 8 hatékony tippünk gyomorégés ellen!

PP-Eletforma

Már az utolsó falat után elkezd égni, fájni a gyomrod? Nemet mondasz egy jó pohár borra is, csak hogy elkerüld ezeket a kellemetlenségeket? A gyomorsav-túltengés problémájával a felnőttek közel fele legalább havonta egyszer küzd. Vajon van-e rá megoldás, vagy akinél egyszer jelentkeznek a panaszok, már soha többé nem lakmározhat „bűnhődés” nélkül?

Tovább olvasom »
citrom, ecet, háztartási tippek, őszi rendrakás, só, szódabikarbóna

Csodás őszi fortélyok

PP-Eletforma

Ecet, víz, só és citrom – ezek nem egy recept hozzávalói, hanem egyszerű és természetes tisztítószerek. Megérkezett az ősz, ne várjunk az utolsó pillanatig a rendrakással. A lekvároknak, a friss savanyúságoknak, a nyers zöldségeknek és még sok mindennek meg kell találni a megfelelő helyet. Mindenekelőtt nézzünk körül!

Tovább olvasom »
fogápolás, otthon, szódabikarbóna

3 hatékony fogkrém – házilag!

PP-Eletforma

A fogak elszíneződését a legtöbb esetben kávé, tea, vörösbor, dohányzás okozza. A szódabikarbóna azonban megszünteti az elszíneződést, fehérebbé, csillogóbbá teszi fogainkat, és eltávolítja a fogkövet is. Néhány hét alatt óriási változásnak lehetünk szemtanúi, ha a hatékony és házi készítésű fogkrémekkel ápoljuk fogainkat! Most 3-félét ajánlunk!

Tovább olvasom »
lakás, otthon, szódabikarbóna, takarítás

Takarítás természetes szerekkel!

PP-Eletforma

Tavasszal mindenhol és mindenkiben feltámad a nagytakarítás iránti vágy. A tisztasági roham alól a konyha és a fürdőszoba sem menekülhet, de ma már tudjuk: a csillogó-villogó eredményhez nem feltétlenül kell a környezetre ártalmas szereket használnunk, és még a filozófia is segíthet a rendrakásban.

Tovább olvasom »
gomba, gyógyítás, kutatás, rák, szódabikarbóna

Forradalmi terápia-szódabikarbóna a rák ellen!

PP-Eletforma

Dr.Tullio Simoncini római onkológus gyermekrák osztályon dolgozott, és látta a gyermekek szenvedését, halálát, ami lelkileg nagyon megviselte. Elkezdte vizsgálni a kórbonctanon a daganatokat, melyek belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést: miért fehérek a daganatok belül?

Tovább olvasom »
lábszag, otthon, szódabikarbóna, takarítás, tisztítás

A csoda neve:szódabikarbóna!

PP-Eletforma

Fertőtleníthetjük és tisztíthatjuk  vele a hajkeféket, körömápolási eszközöket, fürdéshez használt kiegészítőket, de a fogak tisztítására is használható a por és segíti a fog fehérítése mellett a fogkő eltávolítását is.

Tovább olvasom »