szeretkezés

boldogság, női orgazmus, párkapcsolat, szeretkezés, szex

Európai orgazmustérkép – Szerinted hányszor jó nekünk?

Krajcsó Judit

Világszerte a július 31-én ünneplik a Nemzetközi Orgazmus napot, amely egy olyan kutatást inspirált, amely keretében 20 különböző európai ország női lakosságának orgazmussal kapcsolatos tapasztalatait vizsgálták és ezzel létrehoztak egy Orgazmus-térképet, amely bemutatja, hogy hol és hányszor élnek át legtöbbször orgazmust a nők.

Tovább olvasom »
felmérés, külföld, párkapcsolat, szeretkezés, szex, társkeresés

Hol szeretkezünk a legtöbbet?

Krajcsó Judit

Kedvenc szavunk a szexre a szeretkezés, ha pedig külföldre utazunk, akkor Németországban, Horvátországban és Ausztriában szeretkezünk a legtöbbet. Na de mégis hányszor? – ez is kiderült egy legutóbbi felmérésből.

Tovább olvasom »
erotika, hűség, könyv, prűd, szerelem, szeretkezés, szex, Szőcs Henriette

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

László Márta

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban, és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet, nincs is miért. Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.

Tovább olvasom »
férfi, hipotalamusz, kromoszóma, nő, szeretkezés, szex

A férfi gáz, a nő villanytűzhely

PP-Eletforma

Kísérletekkel bizonyították, hogy a felgyülemlett szexuális vágy, hallási, gondolkodási, autóvezetési problémákat okoz. Ha egy intelligens nő döntést vár egy férfitól, szex után vesse fel a kérdést, amikor tisztán tud gondolkodni.

Tovább olvasom »
szeretkezés, szeretkezni, szex, tavasz

Szexelni a természet lágy ölén- két őszinte vallomás

PP-Eletforma

A legizgalmasabb dolgok egyike a szabadban szeretkezni! Ilyenkor nem számít, ha másnap különböző horzsolásokkal ébredünk, hiszen még az is a csodálatos kalandra emlékeztet. Egyesek kifejezetten imádják a szabadban való szeretkezést, mások pedig teljesen elutasítják, és inkább a hagyományos ágyat választják.

Tovább olvasom »
izom, orgazmus, szeretkezés, szex, vagina

Ettől lesz feszesebb a hüvely!

PP-Eletforma

Az erős szerelmi izmok, vagyis a pubococcygeus (PC) izmok élvezetesebbé teszik a szexet. A PC-izmok a szeméremcsont és a farok-csont között húzódnak, hevederként fogják körül a vaginát és a végbelet. Idegvégződéseik számtalan ingerre reagálnak szeretkezéskor. A nők a PC-izmaik mozgatásával tudják elérni az orgazmust.

Tovább olvasom »
alvás, betegség, emlékezet, kapcsolat, szeretkezés

Alvás közben szeretkezik? Nem ritka betegség

PP-Eletforma

Többször megjelent a hír, de a rejtélyes betegségre eddig még nem találtak magyarázatot. Mindenesetre előnyei és hátrányai is vannak a furcsa szexuális aktusnak…Erre a problémára egyelőre nincs megoldás, noha a furcsa betegség gyakran vezet párkapcsolati nehézségekhez. A gondot az is nehezíti, hogy – más szexuális zavarokhoz hasonlóan – a páciensek általában nem szívesen beszélnek róla, az orvosok pedig nem kérdeznek rá.

Tovább olvasom »