személyiségjegyek

csillagjegy, film, horoszkóp, személyiségjegyek, Trónok harca

Milyen csillagjegyűek a Trónok harca karakterei? Soroljuk…

Krajcsó Judit

A Trónok harca sorozat bővelkedik karizmatikus karakterekkel, akik jellemrajzát és életútját egy-egy zodiákussal jól le lehet írni. Nemcsak a szereplők, de az uralkodó házak mottói is beszédesek az asztrológia nyelvére lefordítva. Például a Stark ház mottója, a „Közeleg a tél” – a föld jegyek realitására utal, köztük leginkább a Bak jegyére, amely elővigyázatos és óvatos. Vagy nézzük a Lennisterek mottóját, akik mindig megfizetik az adósságukat – szintén föld jegyre utaló értékeket képvisel a kijelentés, ám itt a Bika jegy kerül előtérbe, ahol a pénz és a megbízhatóság kerül előtérbe. Nézzük meg a főbb karaktereket asztrológiai szemmel!

Tovább olvasom »
asztrológia, bak, érzelmek, halak jegy, horoszkóp, Nyilas, párkacsolat, személyiségjegyek, vízöntő

15 érdekesség a romantikus Halak jegyről

PP-Eletforma

A Halak jegyébe léptünk. E jegyben születettek víz elemű emberek, akik mély, őszinte, és bonyolult érzelmekkel rendelkeznek. Sokszor gátlásosak, túlzott sebezhetőségük miatt bezárkóznak. A megérzései vezérlik, a fantáziája élteti. De van itt még több érdekesség is, amit tudni illik róluk!

Tovább olvasom »
bak, horoszkóp, skorpió, személyiségjegyek, vízöntő

Itt van minden, amit tudnod kell egy Vízöntőről

Krajcsó Judit

 Élni és élni hagyni!- ez a Vízöntő jelmondata.Sose akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt. Hagyjuk meg a szabadságát, hogy járhassa a saját útját a saját törvényei szerint.

Tovább olvasom »
anyagias, bak jegyű, csillagjegy, főnök, horoszkóp, maximalizmus, személyiségjegyek

Minden, amit tudnod kell egy Bak jegyűről

Krajcsó Judit

December 21-én beléptünk a Bak csillagjegybe. A bakok zárják ezt az évet, de ők nyitják a következőt is. Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük. Ha most magadra vagy valamelyik barátodra, rokonodra ismersz, az nem a véletlen műve…

Tovább olvasom »