személyiség

divat, egyéniség, elegancia, stílus, sugárzás, személyiség

Mi köze a pénznek a stílushoz?

László Márta

Irigylésre méltó tekintettel figyeljük a vörös szőnyegen felvonuló sztárokat, akik olykor egy hétköznapi kávézás és ebéd közben is tetőtől talpig stílusos a megjelenésük. Azt gondoljuk, hogy egy vagyonba, de minimum a fizetésünkbe kerülhet egy-egy szettjük vagy épp egyetlen ruhadarabjuk, kiegészítőjük, de nem feltétlenül van ez így! A stílus nem pénz kérdése! De akkor mi is az a stílus, és legfőképpen: hogyan alakíthatjuk ki? Maradj velünk, a Premier Outlet segít, hogy mihamarabb megtaláld a saját egyéniséged.

Tovább olvasom »
buli, fesztivál, rajongók, személyiség, viselkedés, zene

9 tipikus fesztiválarc – Te melyik vagy?

Krajcsó Judit

Buliszezon van! A hazai fesztiválok széleskörű repertoárjában szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő zene- és bulistílust, így bizonyára ott tombol most is valamelyik nyári eseményen. Persze azért senki sem annyira egyedi, hogy ne lehetne beskatulyázni egy-egy típusba. Mi most 9-et sorolunk fel!

Tovább olvasom »
asztrológia, érzelmek, horoszkóp, Ikrek jegy, lélek, személyiség

Itt van minden, amit az Ikrek jegyűről tudnod kell

Krajcsó Judit

Kettős énjük miatt, hol egyik, hol másik oldaluk kerekedik felül, a jó és a rossz közötti állandó vívódásaik miatt kiszámíthatatlanok, nehéz eligazodni rajtuk. Pár nap, és 21-én kilépünk a jegyükből, de még időben elmondjuk, miért is szeressük az Ikreket. De még azt is, mit ne tegyünk, ha találkozunk velük.

Tovább olvasom »
boldogság, élmények, énkép, komfortzóna, önbizalom, stressz, személyiség

Élményben oldódó stressz

Krajcsó Judit

Megélt élményeink indentitásunk részévé válnak, tulajdonképpen élményeink összessége vagyunk. Egy meghatározó élmény akár gyökeres változásokat is hozhat, azonban ez mindenkinél mást és mást jelent. Megtalálni a változást hozó élményt a siker kulcsa…

Tovább olvasom »
asztrológia, bak jegyű, horoszkóp, maximalizmus, személyiség

15 érdekesség a Bak jegyűekről

Krajcsó Judit

Január 20-ig még a bakok jegyében járunk, akiknek a biztonság, az önfegyelem és a céltudatosság a kulcsszavai. Ha a párod, közeli ismerősöd, esetleg a főnököd éppen ehhez a jegyhez tartozik jó, ha tudsz róluk még néhány érdekes dolgot. Már soroljuk is a legfontosabbakat.

Tovább olvasom »
célok, diéta, fogadalmak, kitartás, személyiség, tervezés, újév

Újévi fogadalmak – így csináljuk jól!

Krajcsó Judit

Újévkor nagy lelkesedéssel és örömmel megfogadjuk, hogy valamit máshogy fogunk csinálni. Elhisszük, hogy képesek vagyunk rá, ki fogunk tartani, és ettől szebbé és boldogabbá válik az életünk. El is kezdjük a változásokat. Kezdetben nagy a siker és az öröm. Majd 1-2 hét múlva a lelkesedés egy lefelé haladó exponenciális görbe sebességével válik semmivé. Úgy 1-2 nap alatt. És hirtelen nem értjük, hova lett a kitartásunk, és úgy mégis, miért történt ez az egész. Feladjuk, és megfogadjuk: na, majd jövőre! Akkor biztos menni fog.

Tovább olvasom »
kapcsolat, kommunikáció, személyiség, szemüveg, testbeszéd, üzleti kapcsolat

Te is bekapod a szemüvegszárat? Ezt jelenti…

Krajcsó Judit

Mint minden kezünk ügyében gyakran megforduló segédeszköz (cigaretta, pipa), úgy a szemüveg használata is jó alkalom bizonyos gesztusok megtételére. Talán nem is gondoltad, hogy a vele való babrálás, a mögüle való kinézegetés, milyen fontos üzenet hordoz, és mennyi mindent elárul rólad?

Tovább olvasom »
barátság, bolygók, horoszkóp, személyiség, szex, változás

Most a meglepetések időszaka jön!

PP-Eletforma

A Mars 2016. november 9-én átlépett a Vízöntő jegyébe, ahol egészen december 19-ig tanyázik. Sokunk életében felmerülhet a váltás, új ötletek megvalósítása, új izgalmasabb kihívások felé fordulás. Izgalmakat keresünk szexuális életünkben is. Most tegyük félre a kiszámíthatóságot!

Tovább olvasom »
fotó, mosoly, online, párkapcsolat, profil, siker, személyiség, társkeresés

Apukám, ilyen profilképpel ne társat keress!

Krajcsó Judit

Aki internetes társkeresőn keresi élete párját, az legyen óvatos már a kezdeteknél. Idő előtt elszúrhatja az ismerkedést, ha nem rak ki magáról profilképet, de akkor is, ha valami döbbenetest. Sokan nem is gondolják mennyire röhejesek, szánalmasak vagy éppen ellenszenvesek egy rosszul megválasztott fotóval. De most mi jól megmondjuk, hogy milyen legyen!

Tovább olvasom »
család, gyereknevelés, önbizalom, személyiség

Így neveljünk magabiztos gyereket!

PP-Eletforma

Számos hibát követünk el a gyereknevelésben, például amikor gyerekeinkkel akarjuk beteljesíteni álmainkat, önmagunk fiatalabb változataként látjuk őket, és elfelejtjük, hogy saját egyedi személyisége, érdeklődése, tehetsége van. Gyakran mi magunk állunk az útjába annak, hogy magabiztos felnőtté váljon.

Tovább olvasom »
hajápolás, személyiség, szépség

Az ész a fontos, (nem) meg a haj!

PP-Eletforma

„Az ész a fontos nem a haj” hirdette anno az Illés, és alapvetően mind egyetértünk ezzel a kijelentéssel. De vajon miért viselünk akkor ennyire különböző hosszú és fazonú frizurákat? A haj – az ész mellett – talán mégis az önkifejezés eszköze lenne?

Tovább olvasom »
forma, fül, személyiség

A füled formája, nagysága rólad árulkodik…

PP-Eletforma

Az eltérő fülformák öröklöttek, a születéstől fokozatosan alakulnak ki. A nem ideálisan elhelyezkedő, nem tökéletes formájú vagy aszimmetrikus fül jelentősen zavarja az arc harmóniáját. A Siang Mien kínai mesterei szerint születésünk és tizennegyedik életévünk között a fül jellemzői nyújtják a legmegbízhatóbb támpontot jövőnk előrejelzéséhez, írja Chi An Kuel Arcunk titkai című kötetében.

Tovább olvasom »
a pletyka ellenszere, munkahely, no komment, pletyka, személyiség

Lehet védekezni a pletyka ellen?

PP-Eletforma

Az egyetlen hatásos ellenszere az elhallgatás. Ha az érintett egyáltalán nem próbálja magyarázni, cáfolni, megerősíteni, akkor elsorvad. Ezt a “no comment” taktikát a politikusok is jól megtanultak, ezért fullad ki a legtöbb botrány anélkül, hogy kiderülne, mi is történt valójában.  

Tovább olvasom »
csillagjegy, együttélés, horoszkóp, személyiség, tolerancia

Összeköltözzek vele? A csillagjegye megmondja…

PP-Eletforma

Lakva ismerni meg a másikat – tartja a mondás. A kérdés csak az, a barátaink összes tulajdonságával is annyira tisztában kell-e lennünk, mint a párunkéval. Ha ugyanis összeköltözünk vele, csúnyán kiábrándulhatunk belőle. Hasznos támpont lehet a horoszkóp segítségül hívása, hiszen vannak jegyek, akik csak a legritkább esetekben jönnek ki egymással.

Tovább olvasom »
felmérés, Hofi Géza, humor, humorista, személyiség

Hofi Géza boldog lenne…

PP-Eletforma

A 18-24 éves korosztály Hofi Gézát tartja a magyar televíziós személyiségek elsőszámú alakjának – derül ki egy friss felmérésből. A legendás humorista szerzőtársa, a zeneszerző-karmester Malek Miklós örül annak, hogy a fiatalok újra meg újra felfedezik és merítenek Hofi Géza művészetéből.

Tovább olvasom »
ember, megfontolt, népi bölcsesség, sunyi, személyiség, víz

Lassú víz, partot mos?

PP-Eletforma

A víz szimbóluma valami olyan ősi mondanivalót hordoz, ami egyetemes. Tulajdonságaiban (folyékony, sodró, csordogáló, áradó), különböző megjelenési formáiban (csepp, tó, tenger, folyó) az ember mintha önmaga arcait látná visszatükröződni.

Tovább olvasom »
személyiség, szépség, vonzó férfi, vonzó nő

Bárki lehet vonzó?

PP-Eletforma

A vonzerő a megjelenésből, személyiségből, mimikából, gesztikulációból, mozgásból és hanglejtésből tevődik össze. Bárki lehet vonzó aki ismeri a saját gyengeségeit. 

Tovább olvasom »
ajándék, karácsony, személyiség, ünnep

Milyen ajándékozó Ön? Segítünk!

PP-Eletforma

Nyugodtan készülődik vagy kapkod? Megtervezi az ajándéklistát vagy hirtelen dönt? Maga készít ajándékot vagy a kínálatból választ? Egyáltalán milyen ajándékozó Ön? Most eldöntheti, miközben ajándékötleteinkből is válogathat.

Tovább olvasom »
betegség, gondolat, jellem, melankólia, stressz, személyiség

Jellemvonások, melyekért komoly árat fizethetsz!

PP-Eletforma

A személyiségünk nem pusztán a társadalmi helyünket határozza meg, hanem akár a testi egészségünket is befolyásolhatja. „Régóta tartja magát az elképzelés, hogy a gondolataink befolyásolhatják egészségünket; mostanra szinte számszerűsíthetjük is, mennyire így van ez” – mondta Stephen Boyle, az észak-karolinai Duke Egyetem munkatársa. A szakember és munkatársai összeállítottak egy listát:

Tovább olvasom »
horoszkóp, számmisztika, személyiség, születésnap

Mit mond rólad a születési dátumod? Nézd meg…

Demcsak Maria

Az ókori emberek abszolút tudói voltak a számok okkult vagy rejtett jelentésének, az emberi életre vonatkozóan is. Bölcseletek szerint az 1-től 9-ig terjedő számoknak megvan a maguk okkult jelentése. Kik vagyunk, miért vagyunk? Ezúttal a számokkal, a számokban ránk vonatkozó meghatározottságokkal foglalkozunk. Jöjjön a numerológia!

Tovább olvasom »
egészség, élet, életkor, életmód, személyiség, titok

A hosszú élet titka a lelkiismeretesség

PP-Eletforma

A hosszabb életet erőteljesen befolyásoló személyiségtényező a lelkiismeretesség, derül ki a Longevity (Hosszú élet) project néven ismertté vált kutatásból. A kutatás vezetői, Friedman és Martin (Science Daily, 2011) szerint sose késő egy egészségesebb életútra térni. Ennek első lépése, hogy sutba vágjuk a listáinkat, és az aggodalmaskodásainkat. 

Tovább olvasom »
férfi, gazdagság, lélek, lustaság, nevelés, személyiség

Felismeritek ezt a férfit?

PP-Eletforma

Ki ne ismerné Pán Péter, a felnőni nem akaró gyerek történetét? Megvan mindenem, élem a saját kis világom, miért törjem magam olyan fárasztó dolgokkal, mint a karrier vagy egy komoly párkapcsolat? Felvázoljuk a gyermeki lélekkel megáldott férfiember jellemrajzát.

Tovább olvasom »
ezotéria, horoszkóp, számmisztika, személyiség

Mit jövendöl születési éved a japánok szerint?

PP-Eletforma

Hallott Ön már a japán horoszkópról? Ebben a miénktől merőben más kultúrában a horoszkóp is teljesen különbözik: a tizenkét jegy helyett mindössze kilenc mutatja az utat. A meghatározó itt nem a születésünk hónapja és napja, hanem a kínai horoszkóphoz hasonlóan a születés éve.

Tovább olvasom »
horoszkóp, személyiség, víz

Víz-elemű emberek: halak, rákok, skorpiók

PP-Eletforma

A víz elemű embereket az érzelmek és az intuíció jellemzi, vagyis a víz ember erős érzelmi világban él, és kitűnőek a megérzései. Nagyon jó az empátiás képességük, könnyen megérzik és átérzik mások érzelmi problémáit. Fantáziájuk rendkívüli, gyakran különböző művészetekben fejezik ezt ki. Romantikus és szentimentális emberek, vérmérsékletük flegmatikus.

Tovább olvasom »
ezoterika, horoszkóp, számmisztika, személyiség

Mit ígér áprilisra a számmisztika?

PP-Eletforma

Nem csak a horoszkóp tud egy adott időszakra előrejelzést adni. A számok segítségével az asztrológiánál jóval, egyszerűbb módszerekkel kaphatsz választ arra, mi vár rád az elkövetkezendő időszakban. A számmisztika módszereinek segítségével éves, havi vagy napi előrejelzést is készíthetünk akár személyesen, akár általános értelemben, ami minden ember életét meghatározza az adott időszakban. 

Tovább olvasom »
személyiség, szépség, szín, tavasz

Milyen típusú nő vagy?

PP-Eletforma

A bőr aranyos alapszínéhez egyaránt illenek a tavasz tiszta, finom színei s az összes aranyalapú szín: elefántcsont, mézszín, halványzöld, kajszibarack- és őszibarackszín, ibolyakék, de éppúgy az erős korallpiros és a mély búzavirágkék is. Kerülje azonban a Tavasz típusú nő a feketét és a hófehéreket.  

Tovább olvasom »
hit, jóga, önismeret, személyiség

Jóga, az önvaló tudománya

PP-Eletforma

A jóga tradicionális tanításai azokhoz az óind lételméleti irányzatokhoz tartoznak, amelyek hosszú évezredek óta a létező világ és az emberi lét legfontosabb kérdéseire keresik a választ. Melyik irányzatai? Mi a valódi célja és hogyan lehetséges elsajátítani? 

Tovább olvasom »
döntés, ember, felnőtt, személyiség

Megöljem vagy ne öljem? Az itt a kérdés

PP-Eletforma

Akár így is hangozhatna a világirodalom egyik legnagyobb döntésképtelen alakjának, Hamletnek a kérdése. Sokunk számára azért szimpatikus ez a figura a maga vívódásaival együtt, mert megtestesíti az egyik legérdekesebb és legemberibb magatartás-típust.

Tovább olvasom »
csillag, horoszkóp, személyiség, vízöntő

A sikeres lázadó szellem, a Vízöntő

PP-Eletforma

A vízöntő jelképe egy angyal, aki vizet önt a földre. Bár a Vízöntő a barátságot és testvériességet jelképezi,gyakran vádolják szenvtelenséggel, érzéketlenséggel és azzal, hogy inkább a világ sorsával törődik,semmint az emberi kapcsolatokkal. A Vízöntő a kétlábon járó ellentmondás….

Tovább olvasom »
lélek, meditáció, személyiség, típusok

A meditációra vágyók típusai

PP-Eletforma

3+1 olyan különböző hozzáállás és személyiségtípus, ami már az elejétől meghatározhatja a meditációs fejlődésedet és „sikereidet”! Ismerd meg most itt ezeket, hogy ne kelljen egy hosszú, saját magad által épített zsákutcában pörögnöd és téblábolnod, hogy minél hamarabb a fejlődés útjára léphess!

Tovább olvasom »