személyi edző

edzés, életmódváltás, mozgás, személyi edző, táplálék kiegészítő

Kifogásokból sok van, életből csak egy!

PP-Eletforma

Vannak időszakok, amikor nagyobb lendülettel kezdünk bele új célok megvalósításába, ilyen az ősz is, ami több okból is ideális évszak az életmódváltásra. A hosszú távú és tartós siker alapja – a kampányszerű fogyókúrázással szemben – a rendszeres mozgás és a tudatos táplálkozás kombinációja. De mi kell még a sikeres életmódváltáshoz? Erről kérdeztük az Életmódváltók program SCITEC mentorait.

Tovább olvasom »
sportolás, személyi edző, testmozgás

Hiába edzel? Lehet, hogy nem jól választottál!

PP-Eletforma

Azt már nagyjából kezdjük elfogadni, hogy tartós súlyvesztés, fitt forma vagy épp „csak” kívül-belül egészséges test és lélek az életünkbe beépített rendszeres mozgás nélkül kizárt. Szakértőnk szerint azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választunk, hiszen személyes adottságaink mondhatni predesztinálnak minket bizonyos mértékig arra, mi lesz esetünkben hatásos.

Tovább olvasom »
edzés, edzés tippek, személyi edző

Milyen a jó személyi edző? 5 szempont a választáshoz!

PP-Eletforma

Sokaknak motiváció és szakmai útmutatás kell ahhoz, hogyan végezzék edzőtermi edzéseiket. Ez természetes, hiszen az eredmények csak akkor jönnek, ha helyesen és pontosan végezzük el edzéseinket. Ráadásul, ha nem ismerjük az egyes gyakorlatok helyes kivitelezésének módját, könnyen le is sérülhetünk. Mindenesetre igaz az, hogy együtt könnyebb, egy edzővel képesek lehetünk átlépni a határainkat.

Tovább olvasom »