szél

aknés bőr, korai ráncképződés, mélyhámlasztás, mélytisztítás, nap, szél

Így készítsd fel az aknés bőrt a napsütésre!

PP-Eletforma

Most már elkerülhetetlenül itt a tavasz, ami sokkal több napsütést, de szelet, esőt is hozhat, és amire éppen e változékonyság miatt érdemes felkészíteni az arcbőrt, különösen, ha esetleg aknékkal is küzdünk. Peterman Krisztina, a Dermatica mesterkozmetikusa, gyógykozmetikusa adott tanácsokat. 

Tovább olvasom »
eső, hideg, időjárás, országos Meteorológiai Szolgálat, rendőrség, szél

Kegyetlen hideg, esős, viharos időnk van!

PP-Eletforma

Másodfokú riasztást adtak ki több megyében a várható erős szél, illetve a sok eső miatt szerdára. A katasztrófavédelem is arra hívta fel a figyelmet, hogy északnyugaton a szél, a középső és keleti országrészben a sok eső okozhat gondokat – jelentette az MTI. A rendkívüli időjárás miatt a rendőrség lefújta a reggel 6-kor kezdődött, 24 órás gyorshajtási óriásrazziát.  

Tovább olvasom »
eső, időjárás, szél

Időjárás: januári tavasz egész héten

PP-Eletforma

Hétvégére nem érkezett meg sem a lehűlés, sem a havazás, és ezen a héten sem várható hidegebb idő, sőt: többször is 10 Celsius-fokig melegszik a levegő, néhol 16 fok is lehet. Emellett többször lehet ködös az idő, megerősödhet a szél, és többfelé várható eső. Hát, nem tipikus január…

Tovább olvasom »
eső, front, frontérzékenység, időjárás, napfény, szél

Hol esik, hol fúj, hol meg süt a nap… Mi meg megőrülünk

PP-Eletforma

Különösen a nők, az idősek, és a gyengébb immunrendszerű, más betegségekkel is küzdő személyek viselik nehezen a mostanság igen gyakran változó időjárási frontokat, de a gyerekek, sőt, az állatok is élénken reagálhatnak a változásokra. Milyen tünetekre kell számítanunk és mit tehetünk a csökkentésük érdekében? A témáról dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője beszél. 

Tovább olvasom »