szavazás

az év hala, csalás, hekkelés, nyertes, szavazás, vörösszárnyú keszeg

Már a halakat is hekkelik

László Márta

Megpróbálták elcsalni az év hala választást. El nem tudom képzelni, hogy kinek, vagy kiknek állt érdekében e nemes versengés befolyásolása. Az illetékesek azonban résen voltak, és így nyert a vörösszárnyú keszeg. 

Tovább olvasom »
emberség, Év Embere, kitartás, RTL, szavazás, televízió, teljesítmény

Ők lesznek az igazi legek

László Márta

Emlékszel arra a négy szenzációs, fiatal srácra, akik idén télen olipiai aranyérmet szereztek Magyarországnak? Vagy arra a szenzációs logopédusra, aki csodát tett az ország egyik legnagyszerűbb színészével? És arra a hölgyre, aki a lúgos orvos áldozata, őrült kitartásával most is küzd megaláztatása ellen? Ők mind az Év Emberei lehetnek! És nem mellesleg így is azok!    

Tovább olvasom »
ajándék, beteg, gyerek, Gyógyvarázs, karácsony, szavazás

Itt egy biztos karácsonyi ajándék

László Márta

Közeledünk az év végéhez, amikor a bevásárlóközpontokat megtöltik a karácsonyi akciók. Az egyik legismertebb pénzintézet Gyógyvarázs Programja azonban idén karácsonykor is a legnagyobb ajándékot, a gyerekek egészséget támogatja: országszerte 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és házi gyermekorvosi rendelő kaphat a kicsik vizsgálatát és gyógyítását segítő műszereket vagy szebb környezetet összesen bruttó 9 millió forint értékben. Arról, hogy melyik intézmény legyen a nyertes most bárki szavazhat online és a bankfiókokban – így adhatunk csupán egy kattintással valódi ajándékot a legkisebbeknek!

Tovább olvasom »
Berlin, fényfesztivál, Kiégő Izzók, művészet, szavazás

Szavazz a Kiégő Izzókra!

László Márta

Különleges videotechnológiával alakítják át a berlini látványosságokat művészi alkotásokká a fényművészek. Az október 14-éig tartó, nemzetközileg is elismert esemény ismét több milliós, a világ minden részéről származó közönséget kápráztat el. A versenyen Magyarországot – egy nemzetközi szavazás eredményeként – a Kiégő Izzók (Glowing Bulbs) elnevezésű csapat képviseli.

Tovább olvasom »
2018, Év Fürdője, gyógyvíz, Mórahalom, Orosháza, szavazás, Tiszavasvári

Kinn vagyunk a vízből

László Márta

Mórahalom szerezte meg az idei Év Fürdője 2018 díjat. A közönség három kategóriára szavazhatott: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versengésben majd kétszáz fürdő vett részt. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő elsősorban családias hagulata miatt kapta a legtöbb szavazatot.  

Tovább olvasom »
fürdő, nyeremény, szavazás, verseny

Ezeken a helyeken szeretünk legjobban áztatni…

PP-Eletforma

Idén nyáron már negyedik éve, hogy majd 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a vendégek döntik el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

Tovább olvasom »
Európa bélyeg, hidak, kisív, szavazás

Híd a közös jövőbe

László Márta

Évente bocsátanak ki azonos témában bélyeget az Európai Postaüzemeltetők Egyesületének tagjai. PostEurop 2018-ra a hidak témakört választotta – ezzel érzékeltetve a tagországok közös értékeit és a filatélia fontosságát. Az EURÓPA bélyeg jelenleg is az egyik legnépszerűbb gyűjtési tematika, és a hivatalos logóval ellátott kiadványok a legkeresettebb bélyegújdonságok között találhatók. A 2×2 bélyegből álló magyar bélyegkisív Kara György grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt.-ben  készült.

Tovább olvasom »
Év Embere, magyarország, RTL, szavazás

Szerinted ki volt az Év Embere?

László Márta

Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét.  A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.

Tovább olvasom »
civil szervezet, félmillió forint, jótékonyság, skót whisky, szavazás, támogatás

Civil szervezeteket támogat a skót whisky

László Márta

Négy civil szervezet részvételével indul a The Famous Grouse idei jótékonysági kampánya. A márka Facebook-oldalán meghirdetett pályázaton a közönség szavazatai dönthetik el, hogy a színházi és közösségi térként funkcionáló Jurányi Házat működtető FÜGE, a környezetvédelmi felelősségvállalásra buzdító JÖN Alapítvány, a sérült madarak gyógyítását célul kitűző Madárkórház Alapítvány, vagy a mozgássérültek számára programokat szervező Mozduljunk ki! Egyesület kapja a „Méltán Híres Civilek” címmel járó félmillió forintos támogatást.

Tovább olvasom »
csatlakozz, közéleti szereplők, női hősök, Playboy, segítsünk, szavazás, társadalmi ügy

Ismét társadalmi ügyeket karol fel a Playboy

László Márta

Kovalcsik Ildikó Lilu, Barabás Évi, valamint Görög Zita is csatlakozott a harmadik Playboy Hero jótékonysági kampányhoz. Ebben az évben a hősök mellett a hősnők is szerepet kapnak, olyan fontos társadalmi ügyekre hívják fel a figyelmet, mint a nők elleni erőszak megelőzése vagy a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása. Az ismert közéleti szereplők mellett az üzleti élet meghatározó személyei is szerepet vállalnak: Balogh Péter, Lobenwein Norbert, Csillik Timur, Kutvölgyi Pál és Vardanjan Tigran is egy-egy szervezetet képvisel majd a kampányban.

Tovább olvasom »
ámogatás, egészségügy, gyógyítás, K&H gyógyvarázs, szavazás

Dönts! Melyik gyógyító intézmény kapjon támogatást?

Krajcsó Judit

60 gyermekegészségügyi intézmény jutott tovább a K&H gyógyvarázs területi pályázat második fordulójába, ahol a végső eredmény kialakítása a nagyközönségen múlik. 2017. december 31-ig ugyanis szavazatával bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a saját lakóhelyéhez tartozó kórház, gyermek háziorvos rendelő, mentőállomás vagy védőnői szolgálat támogatáshoz jusson.  

Tovább olvasom »
bébi, borjú, elefánt, keresztelő, látogatás, szavazás, újszülött

Bambi bédi

laszlomarta

Mától már megnézheted a Fővárosi Állat- és Növénykert legkisebb gyermekét, a szerdán hajnalban született kiselefántot. A borjút azért nem egész nap, hanem “csak” délelőtt 10-től délután 2-ig láthatod! A kicsi egészséges, rendesen táplálkozik, és már az is kiderült róla, hogy kisfiú. A nevéről szavazhatsz!

Tovább olvasom »
Facebook, hotel, szálloda, szavazás, top-lista, turizmus

Ezek a legjobb magyar hotelek! Már kipróbáltad?

László Márta

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből. A tourism&social című e-magazin őszi számában található összefoglaló szerint jelenleg a sümegi Hotel Kapitány Wellness vezeti a magyar hotelek toplistáját 123 ezer rajongóval.

Tovább olvasom »
Év Füdője, magyarország, szauna, szavazás, termál, verseny, wellness

A duplázó, a maximalista és a meglepetés – Mutatjuk az idei Év Fürdőit

Krajcsó Judit

Van duplázás, de nagy meglepetés is, az idei Év Fürdője közönségszavazáson, melyen az elmúlt három hónapban közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát.  A verseny célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk mennyiségében és minőségében világviszonylatban is kiemelkedőnek számító termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre. Íme a győztesek!

Tovább olvasom »
díj, elismerés, odaadás, szavazás, szeretet, védőnő

Miénk a legjobb védőnéni!

PP-Eletforma

– Az elsők között értesítettem, miután megszületett a kisfiam… Sosem felejti el megkérdezni azt sem, én hogy vagyok… Még a férjemet is felkészítette a rá váró feladatokra… Akár hajnal 2-kor vagy hétvégén is hívhatom, nincs az a banális kérdés, amire ne válaszolna készséggel – özönlöttek a kedvesebbnél, kedvesebb történetek az elmúlt hetekben. A Magyar Védőnők Egyesületének, immáron hetedik éve meghirdetett Év Védőnője Díjának jelölési határideje április 30-án ugyan lezárult, de a szavazás tovább folytatódik. Az eddigi öt kategória mellett idén egy különdíjast is megválasztanak, akire június 11-ig a közönség szavazhat.

Tovább olvasom »
bélyeg, Európa, Európai Postaüzemeltetők Egyesülete, kastély, PostEurop, szavazás, szépségverseny, történelem

Legyünk megint mi a legszebbek!

László Márta

Évente bocsátanak ki azonos témában bélyeget az Európai Postaüzemeltetők Egyesületének, PostEuropnak tagjai , amivel a posták együttműködésének hangsúlyozása mellett a filatélia fontosságát is bemutatják. A bélyegek megjelentetésével a tagországok felhívják a figyelmet a közös európai történelmi és kulturális gyökerekre és a jövőbeli közös célokra.

Tovább olvasom »
Aranycsengő díj, magyarország, mobil, szállásfoglalás, szállások, szavazás, utazás

Magyarország legnépszerűbb szálláshelyei

Krajcsó Judit

Ismét összeállította a legjobb belföldi szálláshelyek toplistáját az Utazok.hu cégcsoport. Ez az egyetlen hazai összeállítás, amelynek összeállításába nem szól bele szakmai zsűri, hanem közvetlenül az utazók véleményét tükrözi. Az Aranycsengő díjat a fődíj mellett öt kategóriában osztották ki. Íme a győztesek!

Tovább olvasom »
alapellátás, kategória, Magyar Védőnők Egyesülete, szakellátás, szavazás, védőnő

Ki a legjobb védőnő idén?

László Márta

A várandósság időszakában a kismamák egyik legfőbb támogatójaként kísérik figyelemmel a babavárást, majd később a csecsemő és kisgyermek fejlődését: a védőnők nagyon fontos munkát végeznek. A szakemberek családokat segítő, áldozatos tevékenységét idén is szeretné elismerni a Magyar Védőnők Egyesülete, amely immáron hetedik alkalommal keresi az Év Védőnőjét.

Tovább olvasom »
érték, GLAMOUR Women of the Year 2017, közösségi média, lakberendezés, nő, szavazás, szépség

Soha ne add fel önmagad!

László Márta

Karrier, elismerés, gyermekvállalás, sikerek, szerepek. Nem könnyű az összeegyeztethetőség, pláne, ha nők esetében merülnek fel ezek a témák. A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről példát vehetünk, bármelyikről legyen is szó. Zai Viki és Neszményi Lilla páratlan lendülettel, és egyedi meglátásokkal kápráztatja el napról-napra megrendelőit a lakáskultúra világában, miközben Follow Anna közösségi médiában való megjelenései már néhány perc eltelte után több ezres nézettséget generálnak. Kitartásuk, karakterességük, elismertségük, és még sok más tulajdonságuk mellett az is közös bennük, hogy mindannyian versenyben vannak a példaértékű személyiségért és – saját szakmájukon belül tanúsított – munkásságért járó címért.

Tovább olvasom »
borlóstoló, exkluzív, Holdvölgy, pincelátogatás, szavazás

Kincskereső borkóstoló

László Márta

Egy jó hírrel köszöntjük a tavaszt! Bővíti borsorát a HOLDVÖLGY mádi pincerendszete a kincskereséssel egybekötött borkóstoló sétáján! Az alap kóstolósor a korábbi 5 helyett mostantól 6 bort kínál, az exkluzív kóstolósor pedig az eddigi 7 helyett 8 bort tartalmaz! Részben a kóstolósorok összetétele is módosul, hiszen bekerültek a legfrissebb évjáratok!

Tovább olvasom »
divat, egyéniség, ékszerek, glamour, önmegvalósítás, szavazás, tetoválás

Érezd jól magad abban, amit viselsz!

Krajcsó Judit

Testékszerek? Tetoválás? Rikító hajszínek? Könnyedén szert tehetünk bármelyikre. De talán mégsem kell ilyen extrém lépéseket tenni az önkifejezéshez és az önmegvalósításhoz. A XXI. század trendjében nincsenek korlátok, a határ mi magunk lehetünk.

Tovább olvasom »
díjazás, glamour, nők, sikert, szavazás, szépség, tehetség

3 sikeres nő, akikről még biztosan hallani fogunk

Krajcsó Judit

A Glamour Women of the Year idei jelöltjei között nagyon sok olyan fiatal nő van, aki még alig múlt húszéves, de máris hatalmas szakmai sikereket tudhat maga mögött. Elbűvölő személyiségük kivételes tehetséggel párosul, emiatt szavazták őket az olvasók a legjobb jelöltek közé. Közülük most Stahl Barbara, Karin Dragos, és Kurta Niké osztották meg gondolataikat a fiatalon sikeressé válás útjáról és esetleges nehézségeiről.

Tovább olvasom »
alma, az év fája, szavazás, verseny

Na de miért éppen a vadalma?

Krajcsó Judit

Az egykoron gyümölcséért és faanyagáért egyaránt közkedvelt vadalma lett a 2017-es Év fája az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) online szavazásán. De van itt még más is, amiért megérdemelte az elismerést…

Tovább olvasom »
Év Embere, Hírigazgatóság, RTL, szavazás

Tilla és Pilz Olivér is listára került

László Márta

Az RTL Klub Hírigazgatósága idén is összeállított egy listát, melyen a szereplők valamennyien megérdemelnék az Év Embere címet. A tíz jelöltre december 31-ig szavazhatnak a nézők. Immár ötödik alkalommal hirdették meg a díjat, és euúttal is 10 név szerepel a listán. Olyan emberek, akik a szerkesztőség szerint 2016-ban emberségükkel, kitartásukkal, vagy akár teljesítményükkel példát mutattak. A listára felkerültek civil szervezetek, közösségek és egy zenekar is.

Tovább olvasom »
felújítás, környezetvédelem, program, szavazás, városszépítés

Segíts a városodnak szépülni! Szavazz!

Krajcsó Judit

Alig több mint 1 hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett, a MegSzépülAVárosom program keretében. December 15-ig szavazhatunk, hogy melyik helyszínt újítsa fel legközelebb az ÉpítkezemFelújítok csapata!

Tovább olvasom »
elismerés, építészet, irodalom, jelöltek, művészet, oktatás, Prima Primissima, sport, szavazás, tudomány, újságírás

Már tudjuk, kik a legjobbak!

László Márta

Baraczka Eszter, Kútvölgyi Erzsébet, Kőbán Rita és Medveczky Ádám is a kiválók között! A Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Csányi Sándor kihirdette az idei jelölteket. Ezúttal is tíz kategóriában választottak! Lapozgassatok a fantasztikus nevek, emberek, teljesítmények között! Lehet itt választani? Igen! Sőt, december elejéig meg is teheted!   

Tovább olvasom »
az év fája, környezetvédelem, szavazás, természet

Melyiket válasszuk a 12-ből?

Krajcsó Judit

Már elindult a szavazás az Év fájára, október 16-ig várják a voksokat a verseny 12 döntősére. Az idén is három díjat osztanak:az Év fáját a közönség választja meg online szavazással, a Hős Fa címet a zsűri osztja ki és egy döntős pedig az Országos Erdészeti Egyesület különdíját kapja.

Tovább olvasom »
Év Szállása, Ördög Nóra, szállás.hu, szálláshely, szavazás, turizmus, verseny

Ördög Nóra nyaraláskor is hűséges

PP-Eletforma

Minden ötödik magyarhoz hasonlóan Az Év Szállása verseny háziasszonya, Ördög Nóri is a jól bevált szálláshelyekre esküszik, ha gyerekekkel indul útnak. A leghűségesebbek Budapesthez, Siófokhoz és Hajdúszoboszlóhoz vagyunk, ez a top 3 város, ahova legszívesebben tér vissza belföldi nyaraláskor.

Tovább olvasom »
év madara, madárvédelem, pinty, szavazás, tengelic

Úgy győzött, mint a pinty!

László Márta

Lezárult a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület internetes szavazása 2017 év madaráról. A legtöbb voks a tengelicre érkezett, ezért a civil szervezet ennek a madárnak, illetve élőhelyének védelmével foglalkozik kiemelten a jövőre.

Tovább olvasom »
játék, lángos, szavazás, verseny

Keressük az ország legjobb lángosozóját

László Márta

Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food-klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdetik meg az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul, és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni illetve szavazni rájuk, valamint a mesterek is egyszerűbben nevezhetik sütödéjüket.   

Tovább olvasom »
az év fürdője, csúszada, Magyar Fürdőszövetség, medence, szauna, szavazás, termalfurdo.hu

1441 medence száll ringbe

László Márta

Már zajlik a nagy hazai fürdőverseny, Az Év Fürdője. A termalfurdo.hu 2016. május 1. és augusztus 31. között, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával, második alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek keretein belül Magyarország legjobb fürdőit keresi.

Tovább olvasom »
gyerek, Kismenők, Nagy Duett, szavazás, tehetség, TV2

Tehetséghegyek a TV2-n

László Márta

Finisébe érkezett a két szórakoztató produkció a TV2-n! Június 4-én kiderül, hogy ki lesz a legmenőbb a Kismenők közül, másnap pedig az, melyik páros nyeri el a nézők tetszését A Nagy Duettben. Ja, és kíváncsiak vagyunk a műsorvezetők ruhájára és frizurájára is! Megont lehet majd szavazni!    

Tovább olvasom »
az év fája, szavazás, természet, természetvédelem, verseny

Két különleges fát keresünk! Segítsetek!

Krajcsó Judit

Május 10-én indul a jelölés az idei Év Fája versenyre, amelyre olyan fák vagy facsoportok nevezését várja június 10-ig az Ökotárs Alapítvány, amelyek különleges helyet foglalnak el a jelölő közösség életében. Egy külön kategóriában a “Hős Fa” címre is lehet pályázni.

Tovább olvasom »
dvd, filmek, James Bond, siker, szavazás

James Bond – most a nyuszi ajándéka

Krajcsó Judit

James Bond mindent túlél, és legutóbb  már DVD-n, Blu-rayen is bizonyította, hogy számára nincs lehetetlen. Jó hír a rajongóknak, hogy a  Daniel Craig eddigi főszereplésével készült filmek gyűjteménye március 25-től már díszdobozban is kapható.

Tovább olvasom »
divat, énekes sztár, glamour, ízlés, smink, szavazás

Ez a döbi! Tóth Vera divattervezőnek készült!

PP-Eletforma

Sokkoló frizurák, merész ruhadarabok, túlzó sminkek – tinédzserként mindenki követ el olyan stílushibákat, amelyre ma már nevetve gondol vissza. Tóth Vera és Pátkai Rozina, a GLAMOUR Women of the Year énekesnő jelöltjei egykori öltözködésükről és mai ízlésükről mesélnek. Mindketten határozott elképzelésekkel formálták külső megjelenésüket, még ha kamaszként komoly ballépésekbe is belefutottak.

Tovább olvasom »
divattervező, énekesnő, Glammour Womesn Of Te Year, kiegészítő tervező, szavazás, színésznő

Dögös sztáranyukák bomba formában

László Márta

A GLAMOUR Women Of The Year kategóriáiban csodás nőket sorakoztat fel, akik kivételes tehetségük mellett elragadó személyiségükkel is hódítanak. Ónodi Eszter, Gubík Ági és Szilágyi Szilvi a szakmai sikerek mellett anyaként is bizonyítanak: íme, az idei mezőny legdögösebb sztáranyukái!

Tovább olvasom »
díjazottak, glamour, jelöltek, nők, siker, szavazás

Ők az idei Glamour jelöltek! Már szavazhatsz!

PP-Eletforma

Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg exkluzív díjkiosztó gáláját a GLAMOUR március 17-én . A Glamour WOTY 2016 jelöltjei között idén olyan hírességek is helyet kaptak a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek mezőnyében, mint Tóth Vera, Balsai Móni, a NUBU, Vágó Réka, Gubik Ági vagy Csobot Adél. Emellett a legfrissebb, közösségi média sztárja kategóriában olyan nevek szállnak versenybe, mint Iszak Eszter, Dukai Regina, Kulcsár Edina, Debreczeni Zita, valamint Caramel felesége, Szilágyi Szilvi. Második újdonságként pedig a legmenőbb hazai lakberendezőket is díjazza a magazin.

Tovább olvasom »
dal, ének, szavazás, verseny, zene

Erre fogjuk most a legtöbb sms-t nyomni!

Krajcsó Judit

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye a Dal 2016, immár ötödik alkalommal ad teret a ritmusnak, az érzelmeknek, az igényes zenének. Január 23-tól keressük Magyarország Dalát, amely képviseli majd hazánkat 42 másik országgal együtt a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

 

Tovább olvasom »
év hala, hal, környzetvédelem, szavazás, természetvédelem

Most mindenki erről a halról beszél

PP-Eletforma

Szilveszter éjjel lezárult a közönségszavazás, amely az év hala címért folyt. Meggyőző fölénnyel a compó (Tinca tinca) lett a nyertes. A 2010 óta minden évben megtartott verseny idei fordulóját október elején hirdette meg a Magyar Haltani Társaság társaság, és az internetes szavazáson mintegy 6364-an adták le voksukat.

Tovább olvasom »
2015., Class FM, Év Dala, Kiss Orsi, Kovács Áron, rádió, sláger, szavazás, szilveszter, Vágó Piros

Lehet őrületes egy rádiós szilveszter?

PP-Eletforma

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért. A legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amit december 31-én hoznak nyilvánosságra.

Tovább olvasom »
az év hala, hal, szavazás, természeti értékek, verseny

A győztesnek most nem jár aranyérem!

Krajcsó Judit

Már csak pár nap van hátra, hogy eldöntsük, melyik hal fajta úszhat be a célba, és nyeri el az Év hala címet. A durbincs, a márna és a compó kapta eddig a legtöbb szavazatot, és jelenleg ez utóbbi áll az élen. Vajon mi lesz a győztes jutalma?

 

 

Tovább olvasom »
2015., Iszak Eszti, slágerlista, szavazás, VIVA, zene

Mi lesz 2015 slágere? Te döntsd el!

PP-Eletforma

A VIVA szavazásra buzdítja év végén a nézőket, a csatorna kedvelői az év legtöbbet játszott és legnépszerűbb klipjeiből összeállított százas listára voksolhatnak. A szavazás novembertől öt héten át tart a zenei csatorna  honlapján, december 20-án pedig kiderül, hogy a nézők szerint melyik Az év dala.

 

Tovább olvasom »
bélyeg, Magyar Posta, PostEurop, szavazás, Szórakaténusz

Legyen ismét magyar Európa legszebb bélyege!

László Márta

Az Európai Postaüzemeltetők Egyesülete, PostEurop évente lehetőséget kínál tagjainak arra, hogy közös témakörben úgynevezett EUROPA bélyeget bocsássanak ki. Ezeket az újdonságokat szakmai zsűri, illetve a közönség is bélyegszépségverseny keretében értékeli. Az idei évben a kibocsátók a „régi játékok” témakört dolgozták fel.

Tovább olvasom »
életműdíj, elismerés, szavazás

Akik hozzájárultak a boldogabb, teljesebb élethez

PP-Eletforma

A LélekPillangó életműdíjat 2012-től minden évben egy olyan nagy gondolkodó, szellemi fáklyavivő kaphatja meg, akinek életművét halála után is fontos ismerni, gondozni, ápolni! A díjhoz kapcsolódó program célja, hogy segítsen megtalálni, felismerni és életben tartani azon emberek kezdeményezéseit, akik hozzájárulnak a boldogabb, teljesebb élethez.

Tovább olvasom »
összefogás, szavazás, város

Klikkelj egy szebb városért!

PP-Eletforma

Egyedülálló kezdeményezés indult hét építőipari cég részvételével. A Hörmann, a Mapei, a Fujitsu-Fisher klíma, a Ravak, a Rigips, a Creaton és az ELKO EP Hungary közösen indította el a „MegszépülAVárosom” kezdeményezést, amelynek keretében egy fővárosi kerületet vagy egy vidéki város közterületét újítják fel a cégek. A kiválasztási folyamatot a lakosságra bízza a hét építőipari szereplő, az erre létrehozott weboldalon. A szavazás december 20-ig tart, amely után a projekt képviselői – a polgármesterrel közösen – választják ki a nyertes település vagy kerület felújítani kívánt közterületét.

Tovább olvasom »