számmisztika

2016, elengedés, sorselemzés, számmisztika, tisztogatás, ZOÉ

2016: a tisztulások és lezárások éve lesz!

László Márta

Közeledik az év vége, ilyenkor mindenki azt latolgatja, vajon mit hoz a jövő? Könnyebb, vagy nehezebb lesz-e az életünk? Van, aki azt mondja, mindig a páratlan évek a gyötrelmesebbek, mások a számoktól várják az előrejelzést. Belátásotok szerint fogadjátok szeretettel ZOÉ számmisztikai sorselemzőnk gondolatait!   

Tovább olvasom »
numerológia, szám, számmisztika

Minden dolog szám! A numerológiáról…

PP-Eletforma

A számmisztikának többféle értelmezése ismert, de a legtöbben Pütaghorasz görög filozófus nevéhez kötik, aki két és félezer évvel ezelőtt fogalmazta meg tézisét. Neve talán mindenki számára ismert, elsősorban a derékszögű háromszögek befogóiról alkotott elméletéről.

Tovább olvasom »
betegség, élet, hetes szám, mágikus, számmisztika, változás

A hetes szám uralja a betegségeket és az életet

PP-Eletforma

A hetes számnak a mitológiában és a vallásos hagyományokban ősidők óta mágikus jelentést tulajdonítanak. Sok biológus és orvos vélekedik úgy, hogy az élőlények testi- és lelki folyamatai egyaránt hétéves ritmusban bonyolódnak. Már az ókori görögök is hétéves szakaszokra osztották fel az életet. Hippokratész tanítása szerint “a hetes szám uralja a betegségeket és mindent, ami a testben pusztulással kapcsolatos”.

Tovább olvasom »
horoszkóp, számmisztika, személyiség, születésnap

Mit mond rólad a születési dátumod? Nézd meg…

Demcsak Maria

Az ókori emberek abszolút tudói voltak a számok okkult vagy rejtett jelentésének, az emberi életre vonatkozóan is. Bölcseletek szerint az 1-től 9-ig terjedő számoknak megvan a maguk okkult jelentése. Kik vagyunk, miért vagyunk? Ezúttal a számokkal, a számokban ránk vonatkozó meghatározottságokkal foglalkozunk. Jöjjön a numerológia!

Tovább olvasom »
ezotéria, horoszkóp, jóslás, számmisztika

Jót ígér júniusra a számmisztika!

PP-Eletforma

Míg az elmúlt hónapot, a májust a váratlan fordulatok és a mögöttünk álló időszak kiértékelése jellemezte, addig a június hónapban a szíved szabad döntése lesz meghatározó, amihez rendkívül energikus és lendületes energiák párosulnak majd, legalábbis ezt ígéri a számmisztika – mondja Schilling Péter a szammisztika.com életvezetési tanácsadója. 

Tovább olvasom »
házasság, horoszkóp, jövő, király, számmisztika

Mit ígér a számmisztika a Brit Királyi jegyespárnak?

PP-Eletforma

Megújulást, stabilitást és erőt hoz Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője nem csak az ifjú párnak, hanem akár az egész királyi családnak, legalábbis ezt ígérik a számok az esküvő napja alapján – magyarázza Schilling Péter a szammisztika.com életvezetési tanácsadója, aki elkészítette számmisztikai előrejelzését az esküvő napja és az ifjú pár születési dátuma alapján.

Tovább olvasom »
ezotéria, horoszkóp, számmisztika, személyiség

Mit jövendöl születési éved a japánok szerint?

PP-Eletforma

Hallott Ön már a japán horoszkópról? Ebben a miénktől merőben más kultúrában a horoszkóp is teljesen különbözik: a tizenkét jegy helyett mindössze kilenc mutatja az utat. A meghatározó itt nem a születésünk hónapja és napja, hanem a kínai horoszkóphoz hasonlóan a születés éve.

Tovább olvasom »
ezoterika, horoszkóp, számmisztika, személyiség

Mit ígér áprilisra a számmisztika?

PP-Eletforma

Nem csak a horoszkóp tud egy adott időszakra előrejelzést adni. A számok segítségével az asztrológiánál jóval, egyszerűbb módszerekkel kaphatsz választ arra, mi vár rád az elkövetkezendő időszakban. A számmisztika módszereinek segítségével éves, havi vagy napi előrejelzést is készíthetünk akár személyesen, akár általános értelemben, ami minden ember életét meghatározza az adott időszakban. 

Tovább olvasom »
ezotéria, politikus, számmisztika

Számmisztika a politikusokról– Orbán született vezető

PP-Eletforma

A számmisztika szerint Orbán Viktornak teret kell engednie pártbeli politikusainak is, Vona Gábornak pedig meg kell nyernie a közvéleményt, hogy a jövőben sikeres lehessen. A számok elárulták, hogy Bokros Lajos a szívére is képes hallgatni, Schiffer András pedig képes áttörni az idejétmúlt korlátokon. Mesterházy Attilának a „jelek szerint” inkább csak a következő választáson jöhet el a várt siker. 

Tovább olvasom »