sikk

divat, fitt, május, sikk, sport

A sportos az új sikkes

László Márta

Mára az egyik legnépszerűbb utcai viselet a sportruházat. Sokan hiszik azt, hogy e stílus kizárja a sikkes megjelenést. Ez nem feltétlenül van így, maradj velünk, divattanácsadóink bebizonyítják, hogy a sportos daraboknak igenis van helye a ruhatárunkban.

Tovább olvasom »
francia divat, letisztult formák, letisztult vonalak, sikk

Utánozhatatlan francia sikk?

laszlomarta

Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.

Tovább olvasom »
angol divat, cipő, divat, kényelem, Manchester, sikk

Ez a sikk Manchesterben: szemeket a lábakra!

László Márta

Lapostól a platformig, a csillogótól a brokátig: mind-mind az idei tavasz és nyár cipődivatja! Nyertek azok is, akik szeretik kényelemben tudni a lábukat, és azok is, akik kedvelik az extravagnciát! Ezeket a remek cipőket nemrégen fényképeztem angliai utamon, hogy megmutassam Nektek,  mit viselnek idén a fiatalabb és az idősebb hölgyek a szigetországban! Manchester legismertebb bevásárlóközpontjában gyűjtöttem! Ha ez a férfiakat nem érdekli, ugyanitt golfozhatnak a tetőn vagy gyakorolhatják a műlesiklást egy zárt pályán (télen-nyáron)!      

Tovább olvasom »
arnya, divat, fekete, piros, sikk, stylist, tanácsadás, tél vége

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

László Márta

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg… És ne feledd, remek darabokhoz juthaszt hozzá a leárazásokon!

Tovább olvasom »