RTL

Baló György, Brabás Éva, közélet, műsor, RTL, tévé

Magyarul a XXI. században

László Márta

Mit csinál mostantól Barabás Évi vagy Baló György, és  ki lesz házon kívül vagy belül? Akár tetszeik, akár nem, pár nap, és itt a naptári ősz!! Az ősz pedig nemcsak új divatot, új ízeket hoz, hanem változásokat is – például a tévés programkínálatban. Mostantól mindenre fény derül! 

Tovább olvasom »
jelentkezés, RTL, valóságshow, VV9

Helló! Üres a villa! Van programod?

László Márta

Újra beköltözik otthonunkba – persze, csak ha szeretnénk – az egyik legsikeresebb valóságshow. Egyelőre még nem tudhatunk róla semmit, csak annyit, hogy már jelentkezhettek a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába. Íme, a részletek! Jól gondold meg! Tényleg rád várnak?

Tovább olvasom »
D. Tóth András, Fókusz, műsorvezető, RTL, Tokár Tamás

Új házigazda a Fókuszban

László Márta

Április 28-ától új házigazdája lesz az RTL Klub Fókusz és a Fókusz Plusz című műsorainak. Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást, hogy a jövőben vállalkozására koncentrálhasson.

Tovább olvasom »
Baló György, miniszterelnök-jelöltek, RTL, szópárbaj, tévéműsor, vita

Egy asztalnál magyarul – Balóval

László Márta

Összehozta az RTL Klub az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitáját. Április 5-én a Magyarul Balóval különkiadásában vitatkozik egymással az LMP, a Jobbik és az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A vágatlan anyagot 23 ókor sugározzák. 

Tovább olvasom »
A Fal, game-show, RTL, Sebestyén Balázs, televíziós produkció

Balázs lesz a sorsfordító

László Márta

A várakozásnak vége! Elindul 2018 műsora A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők.

Tovább olvasom »
érzelmek, folytatás, RTL, sorozat, Válótársak

Újra válunk, válogatunk

László Márta

Elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép az RTL Klub sorozatának vadonatúj, harmadik évadában. Január 4-étől a Válótársak minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán várják a nézőket!

Tovább olvasom »
adománygyüjtés, Barabás Éva, Fókusz, különkiadás, RTL, S. Tóth András, segítség

szeretet.éhség…

László Márta

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 22. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 28-án 18:45 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Tovább olvasom »
Év Embere, magyarország, RTL, szavazás

Szerinted ki volt az Év Embere?

László Márta

Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét.  A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.

Tovább olvasom »
20 év, műsor, riportok, RTL, televízió

Itt jönnek a legjobb sztorik!

László Márta

Rendhagyó időutazásra hívja nézőit az RTL Klub december 18. és december 22. között: Az első 20 évünk című riportműsorban felbukkan, és megszólal szinte mindenki, aki a csatorna 1997-es indulása óta hozzájárult a sikerekhez. Újra megelevenednek két évtized legjobb pillanatai, a nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, de féltve őrzött műhelytitkokra is fény derül majd.

Tovább olvasom »
celeb, főzőműsor, Konyhafőnök VIP, RTL

Újabb konyhafőnököt keres az RTL

PP-Eletforma

Harminckét közismert személyiség késélre menő harcát követhetik nyomon a nézők október 16-tól minden hétköznap este az RTL Klubon. A verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. A közismert médiaszemélyiségek egytől egyig azért mondtak igent a felkérésre, mert szeretnék megnyerni a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.

Tovább olvasom »
HighLife, Kovács Dóri, műsorvezető, RTL, televízió

Kovács Dóri luxusélete

László Márta

A második évadban is Kovács Dóra vezeti az RTL Klub luxusmagazinját, a HighLife-ot, amely hetente jelentkezik a csatornán. A tavalyi sikeres kezdet után 2017-ben már 11 részesre bővült a HighLife. Az első adást október 7-én, szombaton 12:40-kor láthatják a nézők, az RTL Klub műsorán, kedd esti ismétléssel. 

Tovább olvasom »
A Fal, game-show, RTL, Sebestyén Balázs, The Wall, vetélkedő

Indul a Fal – 100 millióért!

László Márta

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, ami eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A hazai vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

Tovább olvasom »
Elif, RTL, sorozat, tévéműsor, torok

Egy törvénytelen kapcsolat gyümölcse

László Márta

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható szeptember 4-től a nagy sikerű török sorozat, az Elif – A szeretet útján. A szívhez szóló családi történet nemcsak Törökországban és számos közép-európai országban, hanem még a latin telenovellák hazájában, Dél-Amerikában is óriási sikerrel fut.

Tovább olvasom »
dal, Kiss Ramóna, művészet, Radics Gigi, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor, zene

Radics Gigi és Kiss Ramóna együtt

László Márta

Szombaton startol az X-Faktor 2017-es évada az RTL-en! A 20 órától induló showműsor újabb izgalmas estéket ígér! Ha semmi mást nem ígérek, csak azt, hogy női mentorként mutatkozik be a varázslatos Radics Gigi, új műsorvezetőként Kiss Ramóna, az már szerintem szuper! A hölgyszíveket pedig megnyugtatom: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradhat ki semmiből!

Tovább olvasom »
Fülöp-szigetek, Istenes Bence, játék, RTL, Survivor, túlélés

Mi a fene? Már csak kilencet kell aludni?

László Márta

Már csak pár nap, és indul a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja, a Survivor, ahol hősök születnek! Az eddig majd ötven országban műsorra tűzött show Amerikában már több, mint harminc évadon van túl, de a számtalan nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedő produkció Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is bőven tíz évad felett jár.

Tovább olvasom »
Konyhafőnök VIP, RTL, új műsor

Jön a Konyhafőnök VIP második évada

PP-Eletforma

A Konyhafőnök VIP tavaszi sikere után nem volt kérdés, hogy a gasztro reality sztár verziójából újabb évad érkezzen az RTL Klubra. Az ősszel képernyőre kerülő új adásokban két ismerős arc is feltűnhet, ugyanis a nézők most lehetőséget kapnak arra, hogy visszaszavazzanak két sztárt az előző szériából.

Tovább olvasom »
Harper-testvére, kacagás, Két pasi - meg egy kicsi, RTL, sorozat, Tv műsor

Mától fogjuk a hasunkat Harperéken

László Márta

Hétköznap esténként az RTL+-on láthatod majd a Két pasi – meg egy kicsi című vígjáték-sorozatot. A brit humor gyöngyszemei mellett újabb ikonikus vígjáték-sorozatot nézhetünk az RTL+-on. Augusztus 7-én, hétfőn 21:10-től ugyanis rögtön négy premier-epizóddal érkezik az RTL+-ra a Két pasi – meg egy kicsi című szituációs komédia.

Tovább olvasom »
állattartás, cica, feladat, felelősség, kutya, RTL, tanács, tévéműsor

Gazdik, pacik, cicák és még sokan mások

László Márta

Úgy szeretnék egy kiskutyát! OK! És tudod mivel jár? A felelős állattartás komoly feladat! Van hozzá türelmed, időd? Lemész reggel megpisiltetni akkor is, ha eddig fel se tudtál kelni suli előtt? A kertedet körbekeríted, hogy ne vesszen el, és ne üsse el egy autó? Gondoskodsz róla, akkor is, ha az állatorvoshoz kell vinni? Hát még a nagyobb állatok! Kedvenceinket szinte családtagnak tartjuk, de a legtöbben nem veszik tudomásul, hogy ők állatok, szokásaikat, életformájukat tiszteleben kell tartani! Ehhez szeretnének segítséget adni a műsorkészítők.  

Tovább olvasom »
Geszler Dorottya, műsorvezetők, pilates, RTL, tévéműsor

Nyújt, lazít, odafigyel!… Nyújt, lazít, odafigyel!… Nyújt, lazít…

László Márta

Rendhagyó Pilates-órán vettek részt a Stíluskalauz műsorvezetői; Iszak Eszti és Somogyi Zoli Geszler Dorottyánál járt, aki a mozgásforma alapjaira igyekezett megtanítani őket. A két műsorvezető ideális alany volt a tévhitek eloszlatására: mindketten dolgoznak, aktívan sportolnak, de a nyújtásra, lazításra kevés figyelmet fordítanak. Ja, és egyikük sem próbálta még a Pilatest.

Tovább olvasom »
pszichológus, RTL, szakértő, tévéműsor, új műsor, vakházasság

Házasság első látásra

László Márta

Forradalmian új műsorral jelentkezik az RTL Klub május első hetében. A szakértők és pszichológusok szerint összeillő párok életét a „vakon” kötött esküvőtől kísérhetik majd nyomon a nézők.

Tovább olvasom »
bringa, főzés, hotel, otthon, RTL, stylist, új műsorok

Heten, de nem gonoszok

László Márta

Pályázatot írt ki az RTL még tavaly, hogy a hétvégeken is tartalmas műsorokkal örvendeztessék meg nézőiket. Ezek közül ez a hét most tavasszal indul. Mindenki kedvére válogathat! Jó szórakozást!    

Tovább olvasom »
Cool, krimi, RTL, sorozat, tévéműsor

Időről időre

László Márta

Friss amerikai sorozat érkezik az RTL Magyarország sorozatcsatornájára, a Coolra. Az amerikai premier után alig három héttel már magyar szinkronnal láthatják a nézők a Time After Time krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd.

Tovább olvasom »
Everest, hegymászás, kíséret, Klein Dávid, műsor, RTL, Suhajda György, sztár

Sztárok kísérik a Magyar Everest Expedíciót

László Márta

Újra támad a Klein Dávid és Suhajda Szilárd páros. Ezúttal nem lesznek – annyira – egyedül, hiszen az RTL és igazi sztárok kísérik a csúcsra készülő fiúkat! Március 28-án indul a Magyar Everest Expedíció 2017. Hegymászíónk a Föld legmagasabb, 8848 méteres csúcsát szeretnék elérni – a magyar expedíciós hegymászás történetében először – oxigénpalack nélkül. 

Tovább olvasom »
Konyhafőnök VIP, RTL, új műsorstruktúra, új sorozatok

Sorozatparádé és VIP-fakanál

László Márta

Március végére több RTL Klubos sikerműsor is befejezi tavaszi adásait. A Keresem a családom március 21-én, A mi kis falunk március 23-án, míg a Gyertek át! március 24-én zárja évadát. A csatorna nézői ugyanakkor ezután sem maradnak hazai gyártású műsorok nélkül, az új produkciók miatt azonban az eddig megszokott műsorstruktúrán változtat az RTL Klub.

Tovább olvasom »
gasztro, Hagyjál Főzni!, műsor, RTL

Visszatért a Hagyjál főzni! az RTLII-re

Kandikó Éva

Vadonatúj évaddal tért vissza hétfőn este az RTLII képernyőjére a népszerű családi gasztro-komédia, a Hagyjál főzni! A második évad újdonsága, hogy nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem például testvérek és szerelmespárok is versenybe szállhatnak majd a pénznyereményért.

Tovább olvasom »
Gyertek át, RTL, Sebestyén Balázs, szórakozás, vetélkedő

Amikor elengedi magát Sebestyén Balázs

László Márta

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át! A legújabb évad első adásában, pénteken, 21.30-tól Hajdú Péter, Hajós András, Kabát Peti, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Vadon Jani ül majd be Sebestyén Balázs nappalijába.

Tovább olvasom »
főzős műsor, Hagyjál Főzni!, RTL

Március 13-tól folytatódik a Hagyjál főzni! az RTLII-n

Kandikó Éva

Március 13-án tér vissza az RTLII-re a népszerű gasztro-komédia, a Hagyjál főzni!. A második évad újdonsága, hogy nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem testvérek és házaspárok is versenybe szállhatnak majd a pénznyereményért. A Hagyjál főzni! konyhájában – ahol idén is feltűnnek majd népszerű hazai sztárok – ezúttal is Istenes Bence fogadja a versenyzőket, akiknek főztjéről és sorsáról idén is az ország legszigorúbb ételkritikusa, Vajda Pierre fog dönteni.

Tovább olvasom »
casting, jelentkezés, RTL, tehetségkutató, Vince Aliz Liza, X-Faktor

Na, ki mozgatja hátul a szálakat?

László Márta

Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány különleges hangjával és egyéniségével kivívta mentora és a nézők elismerését is. Liza miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, ám nemrég kiderült, hogy egy újabb kihívás is vár rá. Az énekesnő az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti.

Tovább olvasom »
családegyesítés, Keresem a családom, RTL, sorozat

Újra keresem a családom

László Márta

Immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-étől kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom az RTL Klubon. Lilu és a műsor stábja ezúttal is bejárta a világot, hogy megtalálják az eltűnt vagy egymástól elszakadt rokonokat.

Tovább olvasom »
A mi kis falunk, RTL, sorozat, vígjáték

Vadoantúj vígjáték

László Márta

Este indul az RTL Klub új vígjátéksorozata, A mi kis falunk. A szereposztás parádés, eleve garancia a sikerre. A produkció egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást.  

Tovább olvasom »
20 milliós nyeremény, Istenes Bence, kaland, RTL, sorozat, trúpus, túlélő show

Istenes Bence búcsút int a családjának

László Márta

Hamarosan az RTL Klubon jelentkezik a világ egyik legnépszerűbb túlélő-showja, a Survivor. A jelentkezés már megkezdődött a www.rtl.hu/survivor linken, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nő és férfi jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten.  Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.

Tovább olvasom »
Év Embere, Hírigazgatóság, RTL, szavazás

Tilla és Pilz Olivér is listára került

László Márta

Az RTL Klub Hírigazgatósága idén is összeállított egy listát, melyen a szereplők valamennyien megérdemelnék az Év Embere címet. A tíz jelöltre december 31-ig szavazhatnak a nézők. Immár ötödik alkalommal hirdették meg a díjat, és euúttal is 10 név szerepel a listán. Olyan emberek, akik a szerkesztőség szerint 2016-ban emberségükkel, kitartásukkal, vagy akár teljesítményükkel példát mutattak. A listára felkerültek civil szervezetek, közösségek és egy zenekar is.

Tovább olvasom »
Danny Glover, film, Halálos fegyver, Mel Gibson, RTL

Amerikai sikersorozattal indítja az évet az RTL

László Márta

Az RTL Klub a 2017-es évet rögtön egy országos sorozatpremierrel indítja. Január 6-án Magyarországon először ott láthatjátok a Halálos fegyver című akciósorozatot. Az USA-ban ősszel debütált széria a kultikus, Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte film-tetralógia alapján készült. Előtte azonban mind a négy klasszikus opuszt láthatjátok december 27. és 30. között.

Tovább olvasom »
Opitz Barbara, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor

Opitz Barbarában volt a legtöbb X-Faktor

László Márta

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor!

Tovább olvasom »
adomány, Fókusz, különkiadás, Ökumenikus Segélyszervezet, RTL

Fókuszban az adományok

László Márta

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 21. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. Az RTL Klub idén is december 28-án jelentkezik egy speciális Fókusz különkiadással, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

Tovább olvasom »
karácsony, Reszkessetek!, RTL, szórakoztató film

Reszketnek-e idén a betörők?

László Márta

Magyarország minden karácsony előtt két táborra szakadt: vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! trilógia filmjeit, és vannak, akik inkább mást néznének karácsonykor a televízióban. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek, ha kell, elrabolják az RTL Magyarország programigazgatóját.

Tovább olvasom »
forró hangulat, komoly verseny, RTL, tehetségkutató, X-Faktor

Turbóra kapcsolt az X-Faktor

László Márta

Fergeteges bulihangulatot teremtettek az X-Faktor döntősei a szombati élő showban, két versenyző örömét azonban ezúttal is a kiesés árnyékolta be. A nézők szavazatai alapján ugyanis Jáger Kingának, míg egy különleges párbaj után Ónodi Jánosnak kellett búcsúznia az X-Faktortól. A The Biebers – Pont Most című slágere nyomán a bulizás volt a tematikája az X-Faktor harmadik élő showjának. A nyolc döntős így pörgős bulidalokkal teremtett fergeteges hangulatot a stúdióban.

Tovább olvasom »
hírműsor, RTL, show, sorozat, új műsorrend

Hoppá! Kapcsolj rá!

László Márta

A Konyhafőnök negyedik évadának végével átalakul az RTL Klub esti műsorrendje. A Fókusz újra az RTL Híradó után jelentkezik, emellett vadonatúj évadokkal tér vissza a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

Tovább olvasom »
második évad, RTL, sorozat, tévéjáték, válás, Válótársak

Ismét válunk, válogatunk!

László Márta

Dobó Kata ismét szexisen hódít, Stohl András pedig kőkemény ellenféllel találja szemben magát az RTL Klub nagy sikerű sorozatában. Nem csalás, nem ámítás, a sokak kedvenc sorozata ismét a színre lép!   

Tovább olvasom »
A kis menyasszony, gyerekházasság, hagyomány, indiai sorozat, lázadás, RTL, szappanopera

Színre lép a kis menyasszony

László Márta

Október 14-én 15.55-kor dupla résszel debütál Magyarországon elsőként az RTL Klubon az egyik legsikeresebb indiai szappanopera, A kis menyasszony. A Kelet-Európában már nagy sikerrel futó filmsorozat az ezerarcú India szigorú társadalmi szabályaiba, azon belül is a gyermekházasságok világába kalauzolja el a nézőket.

Tovább olvasom »
csapatverseny, gyerekek, Kicsi óriások, RTL, tehetségkutató

Fenegyerekek kontra lázadók

László Márta

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától. A következő vasárnap a Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét.

Tovább olvasom »
mentor, RTL, tehetségkutató, X-Faktor

Saját dalaikkal sokkolták a mentorokat

László Márta

Batman, Pókember, Androméda-ködből érkező űrlény, piros szemű, szelíd rocker, vetkőzés, megindító történetek, tehetséges énekesek és óriási buliarcok – fordulatokból az X-Faktor második válogatójában sem volt hiány szombat este. Tóth Gabinak, ByeAlexnek, Gáspár Lacinak és Puskás Petinek ráadásul abban a kivételes élményben lehetett részük, hogy saját dalaikat hallgathatták meg egy-egy jelentkezőtől. Igaz, nem minden esetben tudtak ennek felhőtlenül örülni a mentorok, volt azonban olyan produkció is, amelynek nemcsak állva tapsoltak, hanem négy igennel juttatták tovább a táborba.

Tovább olvasom »
film, karakterek, RTL, sorozat, vidék, vígjáték

Forog A mi kis falunk

László Márta

Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők.

Tovább olvasom »
fiatalok, mentorok, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor

Bombáznak minket az új tehetségek!

László Márta
Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. A műsor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapata, Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti megkezdték a válogatást, már az első körben számos tehetségre leltek. 
Tovább olvasom »