RTL Klub

egészség, Geszler Dorottya, pilates, RTL Klub, sport, Stíluskalauz

Beleestünk, mint Pilatesbe a Geszler

László Márta

Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

Tovább olvasom »
RTL Klub, sorozat, szórakozás, sztárpárok

Összezárva

László Márta

Az RTL-en is pezseg az élet! Mától nyolc sztárpár méri össze tudását, szeretetét, bátorságát egy villában. Lehet előre tippelni, ki sírja el magát először, illetve ki nevet a végén?   

Tovább olvasom »
casting, jelentkezés, óriási nyeremény, RTL Klub, tehetségkutató

Jön, jön, jön: X-FAKTOR!

László Márta

Visszatér az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor! Az RTL Klub egy év kihagyással újra műsorra tűzi a produkciót. A mottó: már 27 millió ok van jelentkezni a műsorba! Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb nyeremény üti a győztes markát! 

Tovább olvasom »
magány, Paota Irén, RTL Klub, siker, szerelem, XXI. század

Egy igazi díva emlékére

László Márta

Folyton éhezett: ételre, életre, szerelemre – Psota Irén nemcsak a színpadon, hanem az életben is igazi tragika volt. A február 25-én elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőről, a Nemzet Színészéről egykori szerelmei mesélnek majd az RTL Klub XXI. század című műsorának március 1-jei adásában.

Tovább olvasom »
jelölés, Nemes Jeles András, Oscar-díj, premier, RTL Klub, Saul fia

Az RTL műsorán a Saul fia

PP-Eletforma

A Nemes Jeles László rendezte Saul fia eddig több mint 20 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött bemutatása óta, többek között a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nagydíját, az Arany Glóbuszt és legutóbb az Oscar-díj jelölést. Az RTL Klub büszke arra, hogy a készítők a csatornát választották a film első televíziós bemutatására.

Tovább olvasom »
filmsorozat, hazai gyártás, népszerűség, RTL Klub, Válótársak

Tovább válnak a társak!

László Márta

Várakozásokon felüli nézőszámot produkált  az RTL Klub ősszel indított filmsorozata. A Válótársak annyi népszerű volt, hogy állta a versenyt a Dr. Csonttal és a Mentalistával. A csatornának ezután egyértelmű volt, hogy folytatni kell a produkciót.  

 

Tovább olvasom »
gyerekbarát, készségfejlesztő, Kicsi óriások, művészek, RTL Klub, tehetségkutató

Kicsi Óriások az RTL-en

László Márta

Merőben újszerű showműsort indít 4 és 14 év közöttieknek az RTL Klub Kicsi Óriások címmel. A gyermekbarát és egyúttal készségfejlesztő tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriában. A csapatok tudását háromfős zsűri értékeli majd.

Tovább olvasom »