ropogtatni való

eteti magát, ropogtatni való, sajt, sós sütemény, teához, vendégváró

Ropogós sajtos rudak

Pammer Lívia

Télen, nyáron, hétvégén vagy ünnepnapokon – bármikor – extra gyorsan elfogyó sajtos ropogtatni való. Gyorsan elkészül, nem kell pihentetni sem. Egy baja van – nem tud olyan gyorsan megsülni ahogy elkapkodjuk – írja sós sütijéről Pammer Livi. 

Tovább olvasom »
parmezán, ropogtatni való, sajtos, sós

Parmezános rúd

Kandikó Éva

Ha adhatok egy jó tanácsot, kezdjétek rögtön dupla mennyiséggel, majd konstatáljátok döbbenten, hogy az is milyen kevés! Az egyik legjobb sós süti, amit valaha készítettem.

Tovább olvasom »
parmezán, ropogtatni való, sajt, sajtos, vaj

Sajtos ropogós

Fajcsák Sándorné

Hiába no, sajttal minden jobb! Megpirult sajttal meg pláne… Judit sajtos ropogós receptje nagyon egyszerű, a végeredmény viszont zseniálisan finom. Akkor jársz a legjobban, ha rögtön dupla adagot készítesz.

Tovább olvasom »
buli, rágcsa, ropogtatni való, sós

Villámgyors sós ropogtatni való

Kandikó Éva

Nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie egy ropogtatni valónak, amit a barátaink elé szeretnénk tenni egy sörözés, borozás alkalmával. Ebben a receptben zsírt használunk, ami talán manapság meglepő, de higgyétek el, segíteni fog hosszan frissen tartani a sós rudat. Nem mintha erre olyan nagy szükség lenne, hisz pillanatok alatt el fog fogyni.

Tovább olvasom »
borkorcsolya, ropogtatni való, sörkorcsolya, sós

Sós rudak, amelyeknek nem lehet ellenállni

Kandikó Éva

Ez a sós rúd remekül illeszkedik bármilyen összejövetelhez, bulihoz, partihoz, pozitívuma, hogy egyszerű hozzávalókból, nagyon hamar elkészül, elronthatatlan, és eléggé eteti magát. A benne lévő zsírnak köszönhetően viszonylag hosszan birkózik az alkohollal, mire hatni hagyja azt.

Tovább olvasom »