rajzpályázat

Badacsony, Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz, kisiskolás, óvodás, rajzpályázat

Milyen a Te Badacsonyod?

László Márta

Strand, csónakázás, egy jó horgászás, a hal illata, a szüret izgalma, a palacsinta édes íze. Mutasd meg, mi a jó a Balatonban és Badacsonyban! Rajzpályázatot hirdet a Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz a kicsiknek. A nyereményt Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme nyújtja majd akár egy egész osztálynak!

Tovább olvasom »
bohócdoktorok, gyerek, gyógyítás, orvos, rajzpályázat

Mutasd meg, miért ő a csodadokid!

Krajcsó Judit

Különleges módon hívja fel a hazai gyermekorvosok áldozatos munkájára a figyelmet – a Házipatika.com. A Csodadoki rajzpályázatra 5-12 esztendős gyerekek rajzait várják, melyeken a szívüknek kedves gyógyítókkal kapcsolatos legkedvesebb élményeiket örökíthetik meg.

Tovább olvasom »
gyerekprogram, rajzpályázat, szuperhős

A te gyereked is odavan a szuperhősökért?

PP-Eletforma

Szuperhősnek lenni minden gyerek álma. Repülni a madarakkal, láthatatlanná válni egyik pillanatról a másikra. Az Anyakanyar és a TEVAgy a Hős! program most ilyen utazásra invitál minden gyermeket, és meghirdeti közös „Szuperhős Rajz és Meseíró” pályázatát.

Tovább olvasom »
hátrányos helyzetű gyermekek, Karácsonyi képeslapok, rajzpályázat

Karácsonyi képeslapok gyerekektől

PP-Eletforma

Az ünnepek közeledtével a Xerox Magyarország és a Kézenfogva Alapítvány közös, meghívásos pályázatot hirdetett, amelynek célja, hogy kibontakoztassa a hátrányos helyzetű gyermekek kreatív képességeit, és teret adjon az új tehetségek bemutatkozásának.

Tovább olvasom »