ragu

darált hús, egytál étel, kelkáposzta, ragu, rakott, rizs

Rakott kel

Kandikó Éva

A kelkáposztát sokan nem kedvelik, ennek ellenére nekik is ajánljuk a rakott kelt, amiben sokkal inkább dominál a darált húsos ragu és a rizs, mint a kelkáposzta.

Tovább olvasom »
pörkölt, ragu, vaddisznó, vadhús, vörösboros

Vörösboros vaddisznóragu

Hegyvári Zoltán

Ritka csemege az átlagember asztalán a vaddisznó, inkább csak étteremben rendelünk, ha szerepel az étlapon, és persze ha szeretjük a vadhúst. De sose lehet tudni, mit hoz az élet, érdemes elsajátítani a ragu elkészítésének módját.

Tovább olvasom »
darált hús, előétel, gomba, palacsinta, pörkölt, ragu

Bakonyi betyár batyu

Bartek Kata

Valami jó kis előétel ötletén törtem a fejemet, mi az, amit mindenki szeret, látványos, nem megy rá túl sok időm, garantáltan minden van hozzá itthon. Biztos létezik ilyen recept, de ismertek, nyilván nem az egyszerű megoldást választottam, a finom és mindenki szereti, sőt még a látványos elvárások megmaradtak.

Tovább olvasom »
mandula, pulyka, ragu, tejszín

Mandulás pulykaragu

Kandikó Éva

A kicsit unalmas pulykamellet is lehet izgalmassá tenni, csak kell hozzá találni egy olyan társat, ami kiemeli a szürkeségből a pulykát. Jelen esetben ez a társ a mandula.

Tovább olvasom »
csirke, ragu, vörösbor

Burgundi csirkeragu

PP-Eletforma

Még, hogy a csirkéhez nem passzol a vörösbor? Dehogynem! Csak tudni kell, hogy éppen mikor és mivel. Itt csirkecombbal és gombával alkot harmonikus összeállítást.

Tovább olvasom »
Pikáns, ragu, recept

Pikáns spárgás-gombás nyúlragu

PP-Eletforma

A nyúlhús nem túl ismert, ezért nem is túl népszerű nálunk. Pedig finom, könnyű, érdemes megpróbálkozni vele. De ha valaki idegenkedik tőle, ezt a receptet nyugodtan elkészítheti csirkecombból és csirkemájból is. Így is, úgy is nagyon finom!

Tovább olvasom »