rádió

Class FM, család, rádió, síelés, téli sport, Vágó Piros

Vágó Piros imádja a tavaszi havat

László Márta

Végérvényesen megérkezett a tavasz, a téli sportok szerelmesei azonban továbbra is hódolhatnak szenvedélyüknek a környék síterepein. Vágó Piros szinte minden évben elutazik síelni családjával, legutóbb a festői szépségű Salzburgi régiót látogatták meg. Hazatérve a Class FM sztárja elmesélte, milyen újdonságokkal találkoztak az osztrák síparadicsomban, és mikor kezdődött a tél iránti rajongása.

 

Tovább olvasom »
Class Utas, Cserpes Laura, rádió, sztár

Cserpes Laura színészi babérokra tör

PP-Eletforma

Cserpes Laura, a Megasztárban feltűnt énekesnő volt Garami Gábor legújabb vendége a Class Utas e heti részében. A debreceni származású lány arról mesélt a Class FM műsorvezetőjének, mi élete mottója, milyen csínyt követett el kamaszként és mit szólt a családja ahhoz, hogy énekesnőnek készül.

Tovább olvasom »
Class FM, éneklés, énektanár, rádió, Terecskei Rita, Zanzibár

Gyógyít az éneklés Terecskei Rita szerint

László Márta

A Class Utasban hétről hétre Magyarország legismertebb és legkedveltebb előadói vallanak szakmai és magánéleti titkaikról is. Legutóbbi vendég Terecskei Rita volt, aki épp zenekari próbára indult, amikor Garami Gábor alkalmi taxijának utasaként első zenei élményéről is mesélt.

 

Tovább olvasom »
Class FM, Mező Misi, rádió, zene

Mező Misi összeállt Lotfi Begivel – nagy durranás lesz!

Krajcsó Judit

Mező Misi és Lotfi Begi két különböző műfaj képviselői, a zene iránti szenvedély és személyes szimpátiájuk mégis összehozta őket. Első közös klipjüket már leforgatták. A közös munka részleteiről, japán útjukról és saját zenekaraik, a Magna Cum Laude és a Compact Disco jövőjéről is meséltek hazánk piacvezető rádiójának stúdiójában.

Tovább olvasom »
Class FM, rádió, randi, szerelem, szingli, társkeresés, Valentin nap

1 szingli pasi, 5 nő és egy igazi vakrandi! Összehozzuk!

Krajcsó Judit

A Class FM Valentin napjához közeledve az egyedülállókra is gondol, és segít nekik megtalálni az igazit. A Morning Show nagyágyúi, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri öt napon át öt hölgyet mutatnak be egy egyedülálló férfinak: az éteri vakrandik után kiderül, ki lesz az a nyertes páros, aki egy felejthetetlen luxushétvégét tölthet el a piacvezető rádió jóvoltából, és értékes ékszerrel is gazdagodhat.

Tovább olvasom »
Bogi, Class Utas, énekes, rádió, siker, zene

A lány, aki mosolyogva énekel – ezért szeretjük

Krajcsó Judit

Valószínűleg még álmában is mosolyog Dallos Bogi, aki a Class Utas legutóbbi vendége volt. A Fonogram-díjas énekesnő remekül érezte magát az alkalmi stúdióban, ahol gyerekkori élményeiről és a hirtelen jött sikerről is mesélt Garami Gábornak, sőt azt is elárulta, megkönnyezte, amikor először hallotta rádióban a saját dalát.

 

Tovább olvasom »
2015., Class FM, Év Dala, Kiss Orsi, Kovács Áron, rádió, sláger, szavazás, szilveszter, Vágó Piros

Lehet őrületes egy rádiós szilveszter?

PP-Eletforma

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért. A legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amit december 31-én hoznak nyilvánosságra.

Tovább olvasom »
ByeAlex, együttélés, műsor, rádió, szakítás, sztár

Meglepő vallomást tett ByeAlex

PP-Eletforma

Volt idő, amikor úgy tűnt, mindennek vége, most mégis teljes a harmónia ByeAlex és barátnője között. Kapcsolatuk mélypontja számos pozitívumot eredményezett, többek között megszületett a Még mindig című dal és összeköltözött a pár – derül ki az énekes Class FM-nek adott exkluzív interjújából.

Tovább olvasom »
Class FM, Class Utas, Garami Gábor, Mező Misi, műsor, rádió

Mező Misi visszamenekült

PP-Eletforma

A Class FM hétről hétre Magyarország legnagyobb sztárjait hozza közelebb a hallgatókhoz és immár a nézőkhöz is, hiszen nemrég elindult a Class utas című webes műsor Garami Gáborral. A népszerű rádiós legutóbb Mező Misit kapta mikrofonvégre, aki gyermekeiről is mesélt, miközben a műsorvezető a kívánt célállomásra fuvarozta a Magna Cum Laude frontemberét.

Tovább olvasom »