pulykamellsonka

gasztronómia, pulykamellsonka, tízórai, uzsonna

Sonkás szörnyecském

László Márta

Ponegyszerű szendvicskémhez nem kell csak egy kis kreativitás! Valljuk be őszintén, rosszul evő gyerek mindig is volt, meg lesz is. Ilynkor jön anyuka trükkje. A legegyszerűbb alapanyagokból dobjunk össze egy mókás kis szörnyecskét, és már jöhet is a hammm, bakaplak pillanat!   

Tovább olvasom »
móka, pulykamellsonka, szendvics, uborka, uzsonna

Angry birds szendvics

László Márta

Kreatív anyukák előre! Pár ötlet, és fantasztikus szendvicseket készíthetsz a gyerekeknek uzsonnára! Az se baj, ha a deszkáról kedvenc mesefigurája bandzsít rá! Ezt még én is bekapnám azonnal! 

Tovább olvasom »
egészséges étkezés, móka, pulykamellsonka, tanévkezdés, uzsonna

Bárány, de nem béget. Mi az?

László Márta

Mi lenne! Egy szendvics a lurkóknak, hogy évezzék a finom és egészséges uzsonnát akkor is, ha éppen nincs kedvük az evéshez. Az iskolaév kezdetével szülőnek, gyereknek egyaránt vissza kell térnie a rendszeres életmenethez. Ne feledjük, csak az tud teljesíteni, aki egészségesen él, egészségesen étkezik!    

Tovább olvasom »
aszaltparadicsomkrém, gasztronómia, kerti parti, levelestészta, pulykamellsonka, sütés

Pulykasonkás aszaltparadicsomos tekercs

PP-Eletforma

Mindig jó, ha van a hűtőben egy jó kis levelestészta. Itt van rögtön ez a pulykasonkára hangolt recept, ami biztosan nyerő lesz a következő partidon. Gosso Gabi egy jó kis mártogatóst is ajánl hozzá, amihez jól fog esni egy pohár hideg sör vagy egy kellemes fröccs, monjuk rozéból!  

Tovább olvasom »