ötlet

gyerekjáték, mozgás, nyár, ötlet, szabad levegő, szabadság, víz

7 óriási fröcsögős

László Márta

Játszani a világ legjobb dolga! Barátokkal, gyerekekkel kikapcsolódni a tökéletes boldogás! Vizes programokkal a nyári melegben meg pláne hosszú órákra le tudod kötni a kisebbeket, hát még a nagyobbakat, hiszen nincs gyerek, aki ne szeretne valamilyen formában a vízzel játszani. A következőkben ehhez adunk ötleteket.

Tovább olvasom »
farsang, feltöltés, fotó, jelmez, kreativitás, ötlet, pályázat

Ezek lesznek a legmenőbb jelmezek idén

László Márta

Az anyukáknak sok fejtörést, a gyerekeknek sok mókázást tartogat a farsangi időszak minden évben. A hercegnők, lovagok, aktuális mese- és képregényhősök lepik el ilyenkor a bölcsiket és ovikat. Íme, néhány tipp, amivel megkönnyíthetjük az idei ötletelést, és felkészülést, sőt a legjobbakkal akár még nyerni is lehet egy farsangi jelmezversenyen.

Tovább olvasom »
ajándék, ötlet, tanács, utolsó pillanat, vásárlás

4 ajándéktipp az utolsó pillanatra

László Márta

Rohamosan közeledik a karácsony, és Neked még fogalmad sincs, hogy kinek és mit ajándékozz? Ez nagyon ciki! És most nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értél rá! Egy egész éved volt rá! Na jó, most az egyszer még segítünk! Íme 4 ötlet, amit az utolsó pillanatban is be tudsz szerezni, és tuti, hogy nagy örömöt szerzel vele az idén.

Tovább olvasom »
baba olaj, borotválkozás, karácsonyi ajándék, kozmetikum, krém, ötlet

Csak természetesen a fa alatt is

PP-Eletforma

Közeleg a karácsony, és sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését. A kínálat rendkívül széles, bármilyen típusú ajándékot is választanánk. Remek döntés kozmetikumokkal meglepni szeretteinket, egy kis extra kényeztetés az ünnepekkor különösen jól esik, azonban a kiválasztásakor körültekintően kell eljárnunk. Sokan érzékenyek bizonyos mesterséges összetevőkre, amelyek a legtöbb ilyen termékben megtalálhatók.

Tovább olvasom »
eladás, fényképezés, ingatlan, ötlet, tanács

4 tipp, hogy a te lakásod legyen a legszebb a hirdetések között!

László Márta

Sződi Dávid sztorija győzött meg arról, amit már sokan mondtak, hogy a képek adják el az ingatlant (is). Dávid mesélte, hogy volt olyan lakás, ami azért cserélt gyorsabban gazdát – mint amit már régebben hirdettek – mert újrafotózta, és nem a tulaj képeit tette fel a netre. A történethez hozzátartozik, hogy a lakás felújított volt, és ez sem látszott a szürkületben készült képeken. Nem csoda, hogy épp Dávidot és Alfás kolléganőit kértük meg: foglalják össze, mi kell a vonzó fotókhoz, amelyek az eladásban több mint 80 %-ban játszottak szerepet!

Tovább olvasom »
ajándék, étterem, meglepetés, ötlet, Valentin nap

5+1 dolog, amit NE kövess el Valentin-napi ajándékválasztáskor!

PP-Eletforma

A Valentin-nap beszűrődése az életünkbe olyan, mint amikor egy kéretlen levél érkezik a postafiókunkba. Még az egyébként kiegyensúlyozott hölgyeket is képes őrjöngésre késztetni. Azért, hogy Te ne kerülj ilyen kínos helyzetbe, kövesd az ajándékszakértő Zámbó Árpád 5+1 tanácsát, hogy mit ne csinálj Valentin-napi ajándék választásakor.

Tovább olvasom »