műköröm

melanoma, műköröm, terjedő betegség, UV-fény

Műkörmöd van? Bajban lehetsz!

PP-Eletforma

Megemelkedett az úgynevezett szubunguális melanoma előfordulásának gyakorisága az utóbbi években. A köröm alatt megjelenő melanoma kialakulásának veszélyét a nap és az ultraibolya sugárzás növeli, ezért a körmüket rendszeresen UV-lámpa alatt manikűröztető hölgyeknek fokozottan kell figyelni a kezdeti tünetekre.

Tovább olvasom »
köröm, műköröm, szépségápolás

Hogy lehet műkörömmel élni?

PP-Eletforma

Egy nő külsejének – csakúgy, mint az ápolt szép haj – meghatározó része a szép köröm is. A legtöbb férfi, amikor rápillant egy hölgyre, akinek igényes, szép műkörmei vannak, nyel egyet, és azt gondolja magában; ez igen, ennek a nőnek van patinája.

Tovább olvasom »
manikűr, műköröm, szépségápolás

Korhatáros műkörmök?

PP-Eletforma

Ma már a műköröm akkora divat, hogy nem csoda, hogy egyre fiatalabb lányok is szeretnék így szépíteni a kezüket. Bármennyire akaratos is azonban a gyerek, fontosabb, hogy milyen állapotban vannak a körmei.

Tovább olvasom »
köröm, műköröm, Tóth Gabi

Tóth Gabi a szépségiparba is berobbant!

PP-Eletforma

A népszerű énekesnő 2012-ben egy teljesen új területen tűnik fel, ugyanis bejelentette: a szépségiparba is beszáll. Tóth Gabi természetesen ezután sem hagy fel az énekléssel, de régi álma válik most valóra azzal, hogy a Perfect Nails-el közösen az ápolt és igényes női körmök népszerűsítésében vállal fontos szerepet. A körömbirodalom kapui tehát kitárultak Gabi előtt. 

Tovább olvasom »
köröm, műköröm, olimpia, Olimpiai körömkörkép 2012-képekkel

Olimpiai körömkörkép 2012-képekkel

PP-Eletforma

A sportolónők számára is kiemelten fontos, hogy körmeik minden helyzetben szépek és ápoltak legyenek. A versenyek alatt a világ minden táján látják őket, hiszen a kamera minden részletet rögzít. Így van ez a körmökkel is. 2012 a körmök éve.  

Tovább olvasom »
körömlakk, körömtrend, műköröm, szépség

Mágneses zselé lesz a jövő?

PP-Eletforma

A fizika törvényei uralják idén a szépségipart. A hollywoodi sztárok körömtanácsadója, Jeff Pink ugyanis számos kutatás után a mágneses tér erejét használta fel a lélegzetelállító köröm elkészítése érdekében és egy világújdonsággal kívánja elvarázsolni 2012-ben a hölgyeket. A forradalmian új technika használata roppant egyszerű, hiszen csak egy speciális mágneses körömlakk vagy lakkzselé szükséges hozzá, amivel könnyedén elkészíthető, különleges körmöt varázsolhatunk magunknak, akár az otthonunkban is.

Tovább olvasom »
esküvő, Jeff Pink, körömlakk, körömtrend, műköröm

Világsztárok stílustanácsadója a körömtrendről

PP-Eletforma

Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Angelina Jolie és még számos világsztár stílustanácsadója, Jeff Pink diktálja 2012 -ben az esküvői körömtrendet. A hollywoodi tanácsadó szerint, ahogyan a menyasszonyi ruha sem minden esetben fehér – sőt, lehet akár fekete -, a köröm díszítésében is a változatos színek és formák jelennek meg idén. A titok minden esetben, a harmóniában és árnyalatban rejlik. 

Tovább olvasom »
kéz, műköröm, siker, szépség

Magyar siker a műkörömépítés nemzetközi bajnokságán

PP-Eletforma

Igazi örömünnep volt a műkörmös szakma hazai képviselői számára a düsseldorfi nemzetközi bajnokságon, ahol a Perfect Nails magyar csapatának tagjaként Darabos Évi rangos elismerésben részesült: zselé-kategóriában ezüstérmet szerzett. A kétszeres Európa-bajnok és többszörös magyar bajnok a nemzetközi mezőny számos kiválóságát utasította maga mögé, többek között a németek egyik esélyes versenyzőjét, Frank Schäberle-t.

Tovább olvasom »
műköröm

Indul a körömhajó! -az első férfi műkörmössel

PP-Eletforma

A világ szépségipara is nagy érdeklődéssel készül a manikűrös, pedikűrös, műkörmös szakmák speciális rendezvényére, a KÖRÖMHAJÓ.A rendezvény egy különleges helyszínen, a Dunán, egy kongresszusi hajón kerül megrendezésre, 2010. szeptember 5-én. A feltűnést ez a szakmai nap mégsem a szokatlan helyszínével kelti, hanem azzal, hogy félévente itt mutatkozik be a következő trend körömformákban, színekben és új technikákban.

Tovább olvasom »