mosoly

fog, fogkefe, gyerekkor, mosoly, szájápolás

Nevess rám, kicsikém!

PP-Eletforma

Ugyan az állatvilágban a fogak mutogatása általában figyelmeztetést vagy fenyegetést jelent, a legtöbb emberi kultúrában a mosoly barátságos és üdvözlő gesztusnak számít. Fejünkben a mosolyt kellemes érzésekkel kötjük össze. Tudományosan bizonyított tény, hogy a gyerekek már azelőtt is mosolyognak, hogy megszületnének. Ez azt jelenti, hogy mosolygásra vagyunk programozva, és ahogy öregszünk, egyre fontosabb szerepet tölt be társadalmi életünkben, épp ezért fontos, hogy már gyerekkorban megfelelő módon ápoljuk a fogakat.

Tovább olvasom »
fotó, mosoly, online, párkapcsolat, profil, siker, személyiség, társkeresés

Apukám, ilyen profilképpel ne társat keress!

Krajcsó Judit

Aki internetes társkeresőn keresi élete párját, az legyen óvatos már a kezdeteknél. Idő előtt elszúrhatja az ismerkedést, ha nem rak ki magáról profilképet, de akkor is, ha valami döbbenetest. Sokan nem is gondolják mennyire röhejesek, szánalmasak vagy éppen ellenszenvesek egy rosszul megválasztott fotóval. De most mi jól megmondjuk, hogy milyen legyen!

Tovább olvasom »
akció, boldogság, fotó, mosoly, öröm, szelfi, virág

Virágot egy mosolyért!

László Márta

Idén is virágba borul Magyarország! A tavalyi siker után június 28-án a hazai virágkötők ismét megrendezik a Virágot egy mosolyért akciót! A szakma nagyjai újra virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak!

Tovább olvasom »
beteg, gyerek, gyógyulás, mesedoktor, mosoly, önkéntesek, társadalmi összefogás

Egyszer volt, hol nem volt…

PP-Eletforma

„Egyszer volt, hol nem volt” – több mint 10 000 alkalommal hangzott el ez a mondat az ország 44 kórházában a K&H gyógyvarázs mesedoktorok jóvoltából. A program kétéves születésnapja alkalmából rendezett fogadáson a 10 000. és a leggyakoribb meseolvasó mellett elismerést kapott a Szent László Kórház is, amely eddig a legtöbb meseolvasót fogadta.

Tovább olvasom »
esztétikai fogászat, mosoly, szép mosoly

Mosolyogj szépen! Hogy hogyan és miért? Megmondjuk!

PP-Eletforma

A mosolygás nemcsak a környezetünkre hat pozitívan, de saját nehézségeinket is könnyebben oldjuk meg a mosolygás által közvetített életszemlélettel. Érdemes tehát tenni azért, hogy magabiztosabban mutogathassuk a fogsorunkat!  Most egy olyan megoldást ajánlunk, amely jelentős foganyagveszteség nélkül teszi esztétikusabbá a fogakat és a mosolyt.

Tovább olvasom »
humor, kommunikáció, mosoly

Dobj egy mosolyt!

Práger Kitti

A mosoly az egyetlen olyan kommunikációs eszköz, amely minden kulturális szakadékot áthidal. A gesztusok és a nyelv elválasztanak, a mosoly azonban közelebb hoz egymáshoz.

Tovább olvasom »
arc, boldogság, feszültség, kommunikáció, mosoly, szépség

Csííííz!

PP-Eletforma

A mosoly megszépít és boldoggá tesz, oldja a feszültséget, észrevétlenül szabályozza az emberek közötti kommunikációt. A mosoly a legalapvetőbb humán gesztusok egyike. Biológiailag egységes arckifejezés a teljes emberiség számára, lakóhelytől és kultúrától függetlenül. 

Tovább olvasom »
esztétikai fogászat, fog, fogorvos, mosoly, mosolytervezés

Kérjen egy szebb mosolyt arcára fogorvosától!

PP-Eletforma

Sokan nem mernek önfeledten nevetni, mert elégedetlenek a fogaikkal. Holott nincs olyan rendezetlen, esztétikai hibával rendelkező fogsor, amelyet ne lehetne szebbé, harmonikusabbá varázsolni. A fogak, és ezeken keresztül a mosoly és az arc harmóniájának tökéletesítése ma már megvalósítható különféle speciális esztétikai fogászati, bőrgyógyászati, kozmetológiai beavatkozásokkal. – ismerteti dr. Strémen Zsófia, az Oxygen Medical mosolytervező specialistája.

Tovább olvasom »
egészség, felnőtt, fog, fogszabályozás, mosoly, szépség

Fogszabályozás felnőtteknek!

PP-Eletforma

Ma már korántsem csak a tinédzserek villantják fel fogszabályzóikat, egyre több felnőttön is látni a szabályzó szerkezeteket. Kevesen tudják, hogy ezzel a módszerrel nem csak esztétikailag, de egészségileg is sokat tehetünk a fogainkért – még nagykorúként is. A fogszabályzás felnőttkori lehetőségeiről dr. Ameri Sahar, az Oxygen Medical fogszakorvosa, esztétikai fogászati specialista beszélt.  

Tovább olvasom »
depresszió, mosoly, nevetés, öröm

Mosolyogjunk egy jót!

PP-Eletforma

Télen, amikor kicsit a depresszióhullám mindenki felett átcsap, muszáj keresni a kicsi örömöket. Összeszedtem erősítésül és felvidításul az örömeimet, amikkel nap mint nap találkozom. Gondoltam megosztom másokkal is. Csokorba szedve, ahogy eszembe jut.

Tovább olvasom »
csont, fog, mosoly, orvos

Akár pár nap alatt pótolhatjuk hiányzó fogunkat!

PP-Eletforma

Nincs még egy olyan módszer, amely az egészséges fogak csiszolása nélkül tenné lehetővé a fogpótlást. A fogászati implantátum beültetése elismert rutinmódszerré vált a fogorvosok körében, ám eddig hosszadalmas folyamat vezetett a végleges fog megszerzéséig, illetve a pénztárcát sem kímélte a beavatkozás.

Tovább olvasom »
feszültség, hormon, mosoly, nevetés, stressz

Feszültnek érzed magad? Nevess egyet…

PP-Eletforma

Mi lehet az, ami enyhíti az autoimmun betegségek tüneteit, csökkenti a fájdalmat, javítja a véráramlást és még magabiztos fellépést is kölcsönöz? Az igazi, szép mosoly és a nevetés. Számos kísérlet bizonyította a nevetés pozitív élettani hatásait, amelyeknek ma már a rendezetlenebb fogak sem jelenthetnek akadályt.  

Tovább olvasom »
hit, humor, mosoly

Néha birkák vagyunk, nem bárányok

PP-Eletforma

A birka egy alapvetően, kedves, szerény állat, szép bundája van, s nem túl okos jószág. A juhok szeretnek csoportosan lenni, vagyis összeverődve nyájban legelészni. Néha, mi emberek is olyan bután viselkedünk, mint a birkák, s a nyájszellem vezérel bennünket…

Tovább olvasom »
humor, mosoly

A nap poénja! Kacagjon velünk!

DPA

Hol az őrültség határa, hol kezdődik? Ha magunkban beszélünk? Ha ufókat látunk? Ha szentül hisszük, hogy Jézus magyar volt? Vagy ha ezt még terjesztjük is? Ha mindezen röhögünk egy jót? Derüljön jókedvre velünk!

Tovább olvasom »