MOM Park

dizájner, fiatal tervező, installáció, képzőművészet, kiállítás, MOM Park, ruhacímke

Made in: KÉPZŐMŰVÉSZET

László Márta

Csütörtökre virradóra több ezer ruhacímke költözik a MOM Parkba! Bevásárlóközpont lévén ebben még nincsen semmi különös, azonban a jól ismert cédulák ezúttal Kiss Miklós dizájner és képzőművész legfrissebb művészeti installációjának szolgálnak alapjául és izgalmas nyereményeket is rejtenek.

Tovább olvasom »
meleg árnyalatok, MOM Park, rózsaszín, smink, tavasz, tavaszi üdeség, trend

Tovább trónol a fukszia!

László Márta

Végre a bőrünkön is érezhetjük a tavaszt, így sorra kerülnek elő a gardróbból a színesebb darabok. Vajon a neszeszerünkben mik lesznek az idei év a must-have kozmetikumai? Sárkány Márti, a MOM Park Douglas senior make up-artistja segít eligazodni a szezon legmenőbb irányzatai között.

Tovább olvasom »
császármorzsa, édesség, hütte, lekvár, MOM Park, Paulaner

Császári desszert

László Márta

Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthon is pillanatok alatt elkészíthető. A MOM Park Paulaner séfjének autentikus receptje segít, hogy valódi császári desszertet varázsoljunk az asztalra.

 

Tovább olvasom »
finomság, MOM Park, tejföl, túrógombóc

Óriás túrógombóc, házi tejföllel, édes morzsával

László Márta

Ismét gondoltak az Életforma olvasóira a MOM Park szakácsai, és megleptek minket egy isteni túrógombóccal. Ez szerintem már csak azért is jó ötlet, mert a túrógombócot mindenki szereti, mindenki úgy szereti, ahogy a nagymamája készítette, mindenki megpróbálja, és végül nem sikerül… Vagy legalább is nekem soha nem siekrült… A Paulaner receptje tuti, úgyhogy vágjunk bele! 

Tovább olvasom »