merevedési zavar

daganatok, férfi, merevedési zavar, prosztata, vizelet

Az orvos, akitől rettegnek a férfiak

PP-Eletforma

Merevedési zavar, vizelési gondok és daganatok. A férfiak inkább nem vesznek tudomást a panaszokról, csak hogy ne kelljen felkeresni az orvost, szégyellve, hogy a probléma a kényes testrészeket érinti. Pedig a kezelések elodázása a betegség súlyosbodásához vezethet. A megelőzés és a rendszeres szűrővizsgálat nemcsak a nők esetében fontos.

Tovább olvasom »
férfi tabutémák, korai magömlés, merevedési zavar

Akkor most mi a férfiak leggyakoribb szexuális működési zavara?

PP-Eletforma

A férfiaknál előforduló leggyakoribb szexuális működési zavar a korai magömlés. Minden ötödik férfit érint, fiatalokat és időseket egyaránt. Tévhit azt gondolni, hogy idővel kinőhető a baj, és minden fejben dől el azzal, hogy a férfi megtanulja kontrollálni a partnerrel való együttléteket. Érdekes, hogy ezt a problémát sokszor összekeverik a merevedési zavarral. A kettő azonban egészen más. A szakorvosok tapasztalata egyébként az, hogy a férfiak már nem szégyellik annyira, ha merevedési zavaruk van, a korai magömlés problémájának bevallásával kapcsolatban azonban már korántsem ennyire bátrak.   

Tovább olvasom »
erekciós probléma, fogínygyulladás, merevedési zavar

Merevedési zavar fogínygyulladás miatt?

PP-Eletforma

Azok a férfiak, akik komoly periodontális problémáik miatt fogínygyulladástól szenvednek, háromszor gyakrabban tapasztalnak erekciós problémákat is. Dr. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogszakorvosa az okokról és a megoldási lehetőségekről beszélt.

Tovább olvasom »
cukorbetegség, cukorbetegség férfiaknál, merevedési zavar, potencia, potenciaprobléma

Vigyázz! A cukorbetegség tönkre teheti a szexuális életed

PP-Eletforma

Sajnos, a cukorbetegség a szexuális életre is negatívan hathat, különösen a férfiak esetében okozva látványos potenciaproblémát – merevedési zavart, nemzőképtelenséget. A gondok okát nem feltétlenül a cukorbetegségben látja a beteg, első nekifutásra talán még az orvos sem, különösen akkor nem, ha a páciens regisztrálatlan cukorbeteg. A feltáratlan helyzet idegesítő, olyannyira, hogy az illető már e feszültség miatt sem tud „teljesíteni”

Tovább olvasom »