mélyhámlasztás

aknés bőr, korai ráncképződés, mélyhámlasztás, mélytisztítás, nap, szél

Így készítsd fel az aknés bőrt a napsütésre!

PP-Eletforma

Most már elkerülhetetlenül itt a tavasz, ami sokkal több napsütést, de szelet, esőt is hozhat, és amire éppen e változékonyság miatt érdemes felkészíteni az arcbőrt, különösen, ha esetleg aknékkal is küzdünk. Peterman Krisztina, a Dermatica mesterkozmetikusa, gyógykozmetikusa adott tanácsokat. 

Tovább olvasom »
arcfiatalítás, mélyhámlasztás, rgeneráció, téli szépségápolás

Így ragyog egy hókirálynő

laszlomarta

Vannak olyan esztétikai problémák, amelyeket télen könnyebben lehet palástolni, és vannak olyan kezelések is, amelyekre éppen a fénytelenebb, téli hónapok a legideálisabbak. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere, gyógykozmetikus, trichológus ezekből ajánlja Nektek a fiatalítást, a foltkorrekciót mélyhámlasztással. Itt a farsang, Neked is ragyognod kell, mint egy hókirálynőnek!

Tovább olvasom »
arcbőr, kezelés, kor, kozmetika, mélyhámlasztás, ráncok, revitalizálás

A ráncosodás 7 fő oka

László Márta

A kor természetes velejárója a ráncok megjelenése, amik ellen azonban sokat tehetünk. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere, gyógykozmetikus a személyre szabott kezelések anti-aging hatásaira hívta fel a figyelmet.

Tovább olvasom »
akne, bőrápolás, bőrradír, kamaszkor, mélyhámlasztás, pattanás

Ne nyomd, ne vakard, ne súrold!

PP-Eletforma

Amint megtaláljuk ezeket az apró fekete pontokat magunkon, többféle módon próbálunk tőlük megszabadulni, többnyire szabálytalanul és eredménytelenül. Hogyan küzdjünk meg a mitesszerekkel? A gyógykozmetikus a káros és a hasznos teendőket sorolja…

Tovább olvasom »
arcápolás, bermegújulás, gyógynövény, kozmetikus, mélyhámlasztás, tavasz

Hámlasztani tavasszal is lehet

László Márta

A mélyhámlasztás – különösen a gyógynövényes változat – tavasszal is megújíthatja a fáradt vagy problémás bőrt, mindössze a fényvédelmi szabályokat kell betartani. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere a speciális eljárás hatékonyságának titkairól beszélt.

Tovább olvasom »
arcápolás, bőrproblémaatt, kollagén, mélyhámlasztás, pattanás, pórusok

Így lehet eltüntetni a pattanások nyomait

Krajcsó Judit

A pattanások nyomainak eltüntetéséhez sokszor hosszadalmas, több alkalomból álló kezeléssorozaton át vezet az út. Az, hogy pontosan mennyi kezelésre is van szükség, attól függ, hogy mélyebb, vagy a bőr síkjából kiemelkedő hegekkel van-e dolgunk, esetleg tág pórusokat vagy fokozott pigmentációt kell-e kezelni.

Tovább olvasom »
bőrproblémák, hrmonok, kezelések, mélyhámlasztás, pattanás, stíriák, terhesség

Gyönyörű kismama vagy! De mitől lettél ilyen szőrös?

PP-Eletforma

Csak úgy ragyogsz! – a mondat, amit minden várandós kismama szeretne hallani, még akkor is, ha a hónapok előrehaladtával nemcsak a pocak mérete nő, hanem egyre több gondot okoznak a különböző bőrproblémák is. Valakinek az életét gyulladt pattanások, vagy terhességi csíkok keserítik, más a szokatlan helyeken megjelenő szőrszálaktól vagy az állandó bőrviszketéstől szabadulna. Peterman Krisztina, a Dermatica mesterkozmetikusának tanácsai segíthetnek.

Tovább olvasom »
akne, arctisztítás, bőrprobléma, hegek, mélyhámlasztás, pattanások, plazmaterápia

Hogyan lehet eltüntetni az aknés hegeket?

PP-Eletforma

Akár a kamaszkori pattanások otthoni nyomkodásainak nyomairól, vagy a nehezen gyógyuló, erősen gyulladt aknék után maradt hegekről legyen is szó, mindenképp szabadulni szeretnénk a zavaró bőrhibáktól. Az egyenetlen bőrfelszín hatékony kezeléséről Peterman Krisztina mesterkozmetikust, a problémás bőrűek kezelésére szakosodott Dermatica szakemberét kérdeztük.

Tovább olvasom »
bor, gyógynövény, kozmetikus, megújulás, mélyhámlasztás, tavasz

Amit a mélyhámlasztásról tudnod kell!

László Márta

Már alig várjuk, hogy beköszöntsön a tavasz. A tél végére kiszárad a bőrünk, kipirosodott, náthás orrunkat próbáljuk sminkkel lefedni. Ilyenkor kell egy jó kis mélyhámlasztáshoz fogni, hogy mire tényleg itt a tavasz, megújult bőrrel várhassuk az első napsugarakat!   

Tovább olvasom »
arc- és testápolás, bőrgyógyász, gyógynövény, kozmetikus, mélyhámlasztás

Most kell kezdeni, hogy tavaszra szép legyen!

PP-Eletforma

A borús, hideg időben a legtöbben még az influenza miatt kipirosodott orr, sápadt bőr és szem alatti karikák sminkelésével vannak elfoglalva, vagy épp a téli bőrszárazság ellen küzdenek különböző hidratálókkal. A szezonális bőrproblémák orvoslása mellett azonban sokan a tartósan fennálló panaszok kezelésével is naponta megküzdenek. 

Tovább olvasom »
arcápolás, hidratálás, kozmetikai kezelés, mélyhámlasztás, ősz

Maradj fiatal őszi bőrtréninggel

PP-Eletforma

Az évszakok változásával nemcsak a ruhatárunkat, de a bőrápolásunkat is megújítjuk. Míg nyáron elsősorban a fényvédelemé a főszerep, az ősz inkább a regenerálás időszaka. Ekkor javasolt az intenzívebb bőrkezelések elvégeztetése, illetve a bőr és a test felkészítése a téli időszakra.

Tovább olvasom »