medence

fürdés, gyógy- és termálfürdők, kedvezmény, medence

Egy előre megtervezett szökés

László Márta

Ezzel a szökéssel azonban senki nem kerülhet a szenzációt ígérő hírlapok főoldalára! Ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat következmények nélkül. Miről is van szó ilyen talányos bevezető után? 2018. február 28-án, szerdán újra lesz Szökjön ki egy fürdőbe! akció.

Tovább olvasom »
az év fürdője, csúszada, Magyar Fürdőszövetség, medence, szauna, szavazás, termalfurdo.hu

1441 medence száll ringbe

László Márta

Már zajlik a nagy hazai fürdőverseny, Az Év Fürdője. A termalfurdo.hu 2016. május 1. és augusztus 31. között, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával, második alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek keretein belül Magyarország legjobb fürdőit keresi.

Tovább olvasom »
medence, víz, wellness

Bármi lehetséges a teraszon…

Timar Gigi

A medence már rég nem egy kocka alakú betonteknő, belelógatott létrával. Az igényeknek, helyszínnek és pénztárcának megfelelően bármi lehetséges a teraszon is elférő kültéri masszázsmedencétől a saját, épített tóig.

Tovább olvasom »
ágyék, gerinc, inkotencia, könyv, medence

A láthatatlan ágyéki izmok edzése! “A Második Szív”

PP-Eletforma

Gondolták volna, hogy a rossz testtartás nemcsak a gerincnek árt, de olyan súlyos problémákért, betegségekért is felelős lehet a nők esetében, amelyek a medencében jelentkeznek, és rettentően ronthatják a hölgyek életminőségét, folyamatos fájdalmat okozhatnak, vagy akár komplikált, kockázatos műtétekhez vezethetnek? 

Tovább olvasom »
medence, takarékosság, wellness

Takarékos örömök

Sebok Orsolya

Az otthoni úszómedence élvezeti értékét ugyan nem csökkenti a fenntartásához szükséges hatalmas energiamennyiség, de örömöt biztosan nem okoz. Szerencsére vannak olyan berendezések, amelyek segítenek az áramfogyasztást kordában tartani, s elképzelések is, amelyek a nem is távoli jövőben már segítenek ebben.

Tovább olvasom »