magánélet

Görög Ibolya, illemtan, könyv, közügyek, magánélet, protokoll, szokás, udvariasság

Mindennapi maceráink

László Márta

Meghökkenve hallottam, hogy új viselkedési kódexet kívánnak bevezetni az Országyűlésben. Jómagam hosszú éveken át voltam magyar, és jelenleg is európai parlamenti tudósító. Nem voltak gondjaim soha. Másoknak nincs olyan szerencséje, hogy otthon mindezt megtanulják! Van ilyen, de ha már így alakult, nem lenne egyszerűbb, ha az illetékesek egyszerűen csak hallgatnának a nemzetközileg is elismert hazai protokollszakértő tanácsaira?

Tovább olvasom »
csillagjegy, energia, magánélet, munka, szűz, termékenység

Robbabás előtt a szüzek

László Márta

Óriási lendülettel vágsz neki az év hátralevő részének, és ehhez csak gratulálni lehet! Pörgésed másoknak is feltűnik majd, és szívesen csatlakoznának hozzád, ezért érzelmi kapcsolataidban némi  gondok keletkezhetnek. Míg a magánéleted igen változatosan alakul, a munkádban nyugalom honol. Mélyreható változásokra nem kell számítanod, csedben, nyugodtan, precízen végezheted a dolgodat, ahogy eddig is. 

Tovább olvasom »
Harry hercg, magánélet, nagy-britannia, trónörökös

Kész! Harry hercegnél betelt a pohár!

Krajcsó Judit

Harry hercegnek elege abból, hogy mindenki az ő magánéletében vájkál. Ő és a brit királyi család összes többi tagja teljesen tisztában van kivételezett helyzetével, és ő egész életét arra szánja, hogy ezt kiérdemelje, de a magánélethez mindenkinek joga van.

Tovább olvasom »
Class FM, dér heni, énekesnő, Garami Gábor Slass Utas, magánélet, webes műsor

Mi a manó? Dér Heni fél dalokat írni!

PP-Eletforma

Minden héten az ország legérdekesebb, legizgalmasabb előadóit ülteti autójába Garami Gábor, aki ezúttal Dér Heni alkalmi sofőrje lehetett a Class Utasban. A Class FM vadonatúj webes műsorában az énekesnő elárulta, nem ismeretlen számára az anyósülés, mert egy ideje többnyire saját sofőrrel utazik.

 

Tovább olvasom »