K&H gyógyvarázs

felajánlás, K&H gyógyvarázs, mese, mesedoktor, önzetlenség

A legszebb újévi fogadalom

PP-Eletforma

Népszerű szokás újévkor fogadalmat tenni, ezeknek azonban sokszor nagyobb a füstje, mint a lángja. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program bátorít mindenkit, hogy újévi fogadalomként válassza az önzetlenséget. Az új évben 46 kórház, összesen majd 1000 meseórával várja azokat, akik egy vidám történettel szeretnének segíteni a beteg gyerekeknek.

Tovább olvasom »
ámogatás, egészségügy, gyógyítás, K&H gyógyvarázs, szavazás

Dönts! Melyik gyógyító intézmény kapjon támogatást?

Krajcsó Judit

60 gyermekegészségügyi intézmény jutott tovább a K&H gyógyvarázs területi pályázat második fordulójába, ahol a végső eredmény kialakítása a nagyközönségen múlik. 2017. december 31-ig ugyanis szavazatával bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a saját lakóhelyéhez tartozó kórház, gyermek háziorvos rendelő, mentőállomás vagy védőnői szolgálat támogatáshoz jusson.  

Tovább olvasom »
beteg gyerek, jótékonykodás, K&H gyógyvarázs, kórház, mesedoktor, önkéntesség

Talán ez a boldogság és a hosszú élet titka?

Krajcsó Judit

Több kutatás bizonyítja, hogy azok az emberek, akik önkéntességgel foglalkoznak, sokkal boldogabbak és hosszabb életet élnek, mint azok, akik nem vesznek részt ilyen programban. Az a 15.500 önkéntes, aki már olvasott mesét a beteg gyerekeknek a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programjában, sok szeretetet és mosolyt kapott jótettéért cserébe.

Tovább olvasom »