kedvezmény

fürdés, gyógy- és termálfürdők, kedvezmény, medence

Egy előre megtervezett szökés

László Márta

Ezzel a szökéssel azonban senki nem kerülhet a szenzációt ígérő hírlapok főoldalára! Ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat következmények nélkül. Miről is van szó ilyen talányos bevezető után? 2018. február 28-án, szerdán újra lesz Szökjön ki egy fürdőbe! akció.

Tovább olvasom »
család, kedvezmény, pénz

Így lesz több a pénzed! Figyelj a határidőre!

PP-Eletforma

A családi kassza a februári fizetéssel már jelentős összeggel növekedhet, ha még január első felében úgynevezett adónyilatkozatot tesznek az érintettek. Új és kedvezőbb szabályok léptek ugyanis életbe 2014. január 1-jétől azok számára, akik eddig nem tudtak élni a családi adókedvezmény lehetőségével.

Tovább olvasom »
család, kedvezmény, munka

Több lesz a pénzünk?

PP-Eletforma

Úgy tűnik, ez az év jól kezdődik: nő a minimálbér, emelik a szociális és gyermekvédelmi dolgozók bérét – a nyugdíjat is, a tervezett infláció mértékével –, csökken a kiskeresetű családok adója, és van már gyed extra is.

Tovább olvasom »
Emberi Test kiállítás, kedvezmény, kiállítás, programajánló

Kedvezmény az Emberi Test kiállításra!

PP-Eletforma

Az eddigi tapasztalatok szerint a kiállítás előjegyzési naptára villámgyorsan megtellik, ezért érdemes előre megvásárolni a jegyeket, mivel így soron kívül lehet bejutni az előre lefoglalt időpontra, valamint a kiállítás megnyitásáig (február 24) vásárolt jegyek 20%-kal olcsóbbak. 

Tovább olvasom »
alapítványi támogatás, asztma, gyerek, kedvezmény, úszás

Olcsóbban úszhatnak az asztmás gyerekek!

PP-Eletforma

Az Allergiamentes Életért Alapítvány és a Nyéki Imre Uszoda együttműködésének köszönhetően novembertől 25 asztmás gyermek kedvezményesen vehet részt úszás tanfolyamon. -Örömmel támogatunk minden programot, amely a gyermekek sportolási lehetőségeit segíti, így természetes volt, hogy minden eszközzel hozzájárulunk a terv megvalósulásához – mondta el dr. Csikány József, a Nyéki Imre Uszoda igazgatója.

Tovább olvasom »